У нас реально вже сценарій фільму жахів в перемішку з чорною комедією. Убитий за словами Єрмака на Донбасі його брат повстав з мертвих і барижіть посадами. Сам Єрмак подає в суд за наклеп, тільки незрозуміло на кого на Єрмака, на брата Єрмака або на автора відео.
Ха, а якщо Портнов не бреше, то діда Петра взяли в оборот; Подивимося по теперішніх голосуваннях ПЄСів - гамнюків (с) Андрей Портнов Андрей Портнов, [29.03.20 20:26] Друзья, информирую, что между властями и Порошенко произошла договорённость о поддержке его фракцией решений, необходимых для получения транша МВФ. Взамен голосов фракции главного государственного и военного преступника, ему обещают послабление уголовного преследования и координацию с ним юридических действий по постепенному выводу из уголовных производств. Если совсем простым языком — торгуют с преступником за деньги МВФ. Закончится это плохо для обеих сторон. www.aportnov.com
А на маєш... Порошенко так таки скурвився І як патріотично це обставив: заради народу України ПЄСи проголоували за олігарха Бєню))) @Мих, ну шо там? Ніде не тисне фальш Порошенка?;
Поіменне голосування про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності (№2571-д) - за основу Виступав у ВР Порошенко, це треба бачити, бо своїми словами я так не розповім. Буде кіно, то запощу його тут. Ну, але сам факт, що Петро закликав голосувати в підтримку Бєні каже за багато чого; Також дружно проголосував Голос; Фракція політичної партії "СЛУГА НАРОДУ" Кількість депутатів: 248 За:198 Проти:1 Утрималися:5 Не голосували:11 Відсутні:33 Фракція політичної партії "Європейська солідарність" Кількість депутатів: 27 За:25 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:0 Відсутні:2 Фракція політичної партії "ГОЛОС" Кількість депутатів: 20 За:17 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:0 Відсутні:3 Позафракційні Кількість депутатів: 21 За:10 Проти:1 Утрималися:3 Не голосували:1 Відсутні:6 Депутатська група "ДОВІРА" Кількість депутатів: 17 За:15 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:0 Відсутні:2 Депутатська група "За майбутнє" Кількість депутатів: 22 За:2 Проти:1 Утрималися:3 Не голосували:1 Відсутні:15 Фракція політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА-ЗА ЖИТТЯ" Кількість депутатів: 44 За:0 Проти:4 Утрималися:19 Не голосували:16 Відсутні:5 Фракція політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" Кількість депутатів: 24 За:0 Проти:10 Утрималися:1 Не голосували:0 Відсутні:13
Джипси, ты и в самом деле такой тупой, каким стараешься казаться? Верховная Рада приняла законопроект о невозврате банков прежним владельцам (№2571) за основу. "За" проголосовали 267 депутатов. Также Рада проголосовала за сокращение вдвое сроков его подготовки ко второму чтению. Во время обсуждения "антиколомойского законопроекта" в его поддержку выступили фракции "Голос" и "Европейская солидарность". В частности, Петр Порошенко заявил, что нельзя допустить дефолта только для того, чтобы вернуть банк "одному олигарху". В пояснительной записке к законопроекту говорится, что он содержит три блока изменений в законодательные акты. 1. Совершенствование деятельности банков, в частности путем укрепления корпоративного управления. Изменения направлены, в частности, на уменьшение возможностей для манипуляций со стороны банков и на усиление контроля со стороны Национального банка с целью обеспечения полноты раскрытия банками информации о связанных с ними лицами. 2. Установление особенностей судебного производства по делам об обжаловании решений Нацбанка об отнесении банка к категории неплатежеспособных, об отзыве у банка лицензии и ликвидации банка, решений Фонда гарантирования вкладов физлиц о введении временной администрации в банке, о начале процедуры ликвидации банка, об утверждении плана урегулирования и др. 3. Усовершенствования регулирования ликвидационной процедуры банков, механизма возмещения убытков связанными с банком лицами, расширение и совершенствование механизмов участия государства в выводе банка с рынка. Суть этих изменений состоит в том, что если банк признан неплатежеспособным, то это решение не может быть пересмотрено ни при каких обстоятельствах. Единственное, что подлежит обсуждению – компенсации, которые могут получить бывшие владельцы банка, если решение о его ликвидации было ошибочным. Этот законопроект называют "антиколомойским", поскольку сейчас он имеет наибольшее значение для государственного Приватбанка в его противостоянии с бывшим владельцем Игорем Коломойским.
Хтось бреше?! Що скажеш , циганчук? Ну, але сам факт, що Петро закликав голосувати в підтримку Бєні каже за багато чого; Фракція політичної партії "Європейська солідарність" Кількість депутатів: 27 За:25 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:0 Відсутні:2
Такі да, я понадіявся на слова коментатора. А він якось так сказав, що або я не зрозумів, або було так навмисне сказано. Тому я перепрошую за свою брехню Во, тут можна подивитися виступ Порошенка. View: https://youtu.be/AhBSSh8ScVY Порошенко сказав дуже файно, він молодець і правильно робить, що тепер живе по новому. Ще раз вибачаюся.
Дідько мене смикнув написати пост без попереднього перегляду виступу Петра ))) зі а ще той губошльоп Гончаренко мене збив з пантелику ))) View: https://www.facebook.com/EuropeanSolidarity.official/videos/3684758031597138/?__xts__
Не ховаййтеся під стілцець - не допоможе. @MayorMayor Вас переслідує по всіх темах. У нього чотири ноги, як легко порахувати.
А, MayorMayor ))) Він мені десь, хай собі переслідує; Якщо Вам не тяжко, то скажіть йому - хай він йде лісом. Скажете, що то я так казав Дякую за розуміння
Значить, так. Я не сильно розбираюся в макроекономіці. Порошенко каже одне, Юля - інше, протилежне. "Тато кажуть - татова правда, мама кажуть - мамина правда" Якщо об"єктивно, то Порошенко більше розбирається в макроекономіці хоча б тому, що він став мільярдером, має зокрема банк. Юля - популістка. Вміє гарно говорити, була при газові, збагатилася на природніх ресурсах Росії. Була при Лазаренкові, пішла поступово вверх. Який з неї був прем"єр - пам"ятаємо. Які газові угоди - пам"ятаємо. Хіхікання з Путіним, коли Путін ображав президента Ющенка пам"ятаємо. Є ще третя думка, яку я поважаю. Це - думка Саакашвілі. Він на днях сказав, що якби не оця пандемія, можна було б обійтися і без грошей МВФ. Він, коли був президентом Грузії, прекрасно обійшовся і підняв економіку Грузії завдяки сміливим реформам. Але, каже Саакашвілі, зараз від грошей МВФ відмовлятися категорично не можна. В такій ситуації, коли наближається фінансова криза в усьому світі, коли сотні тисяч українців повертаються з-за кордону, потрібні великі гроші. Для створення робочих місць, для поштовху економіки в такий складний час. Щоб Україна викарабкалася, а не припинила існування як держава. Тому я схиляюся до того, що в протистоянні думок Порошенко - Тимошенко правий все-таки Порошенко. Інша справа, що він знав (догадувався), що "Слуги" проголосують за пропозицію Зеленського, і вирішив піднести це як "прислухайтеся до позиції Європейської Солідарності і проголосуйте за". Пристрасті досягли межі і супротивними пішли в бій з відкритим забралом, пардон, хлєбалом.