А шо там у Петра?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 20 лис 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не можу його дивитися, як і Шарія, та Рабіновича з Медведчуком)) Ну що казати. Тесть, воділа в Газпромі - велика шишка. Мільйони має) Хай йому пам'ятник з жидкого мрамору тепер встановить, як казав Медведев. Тьху, дурень.

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Гончаренко паяц ще той)))

Щось Наталки Якимович не видно. Також така собі файна пані, мухами годована ;

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Цепний Бобик, з цепною кішкою ФедИною - пара черевиків. Порошенко полюбляє використовувати таких дешовок, яким нічого не стидно - стидно тільки не мати грошей.

• Подобається Подобається x 1
  4. Як легко виявити кацапську сутність людини. Припри іі до стінки фактами і воно починає плюватись. Немає гіршого як з кацапа/кацапки пана/пані. Понавилазило мордви хоч греблю гати.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тоді Ви - вилитий кацап. Я скільки разів припирав Вас до стіни фактами, а у відповідь лише плювання.

Як сьогодні з Порошенком - прораховувачем на кілька кроків уперед.
    Обісрався був Порошенко із евакуацією українців після землетрусу.
    Обісрався, коли думав, що йому вдасться вивести в другий тур зручного супротивника.
    І ще багато разів обсирався і обісреться. Бо його душить лише жаба власної ненаситливості. Хворобливої.

• Подобається Подобається x 1
  6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

7. Кацапику, брешеш, бреши складно. Хто такі Зорян і Шкіряк?. У кого він у підпорядкуванні? В чиій структурі МНС?
    Хто обісрався Аваков і Ко!
    Хто винен - правильно, Порошенко.
    Здристни звідси кацапня обісрана.

8. medwedo berlogsoni

Будь ласка, я повторюсь. Тим більше - це нескладно

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Андрей Портнов

Андрей Портнов, [28.03.20 14:29]
    Дорогие начальники, понятно, что вирус и кризис, но что там с уголовными делами Порошенко? Простили его уже или он не совершал преступлений?

www.aportnov.com

(с)

10. Good man

Good man Обычный человек

Объясни, как кацап может поддерживать Порошенко? В чём его выгода от этого?

11. medwedo berlogsoni

"Как?" Дуже просто, через інтернет. Існує така можливість. Реєструється на українському форумі, як оце ти, і підтримує.

"Вигода?" - Не знаю.
    Може бути фінансова вигода - Порошенко може витрачати купу грошей на інформаційну війну з нинішньою владою. Це не дивина.
    А може бути і та вигода, щоб сіяти хаос в Україні. Для Росії, путінської Росії, чим гірше навкруги, тим краще для Путіна і його банди.
    Оскільки Порошенко воює всіма доступними йому засобами проти нинішньої законно обраної української влади, то Росія допомагає йому в цій війні інформаційно.
    Війна - гібридна. На сході - "гуманітарні конвої", якими майже щодня вбивають українців, в інформаційному просторі - заслані кацапські козачки по соціальних мережах.

Ти краще, паря, скажи, якщо ти такий допитливий (любознательный), звідки ти взнав, що Путін не залишиться президентом Росії після 2024 року, і навіщо йому потрібно було обнулятися за допомогою нової Конституції, якщо він не збирається після 2024 року бути президентом знову?

12. Good man

Good man Обычный человек

Раз не знаешь, то не открывай свой рот в адрес людей, которые поддерживают Порошенко, обвиняя их в работе на Кремль.
    С такими обвинениями и с такими причинно-следственными связями в зубах бывают большие промежутки. Уверен, Михаилы бы при встрече с удовольствием отработали тебе пару раз по лицу.

Кацалапый, ты сам подумай хорошенько, я уверен, ты сможешь найти причины такого моего мнения. Я тебе немного подскажу, считаю, одна из целей Путина - чтобы все поверили, будто он останется.

13. medwedo berlogsoni

Не знаю як михаїли, а на тебе я кладу прожитковий мінімум. Ти, скотино, спочатку доведи, що ти - з України, а потім будеш гавкати.

Стосовно Путіна я сказав. Як тільки в нього відберуть кацапську булаву, його на другий чи третій день звинуватять у всіх гріхах. Бо так завжди було. Завжди спихували на попередників. А кращого попередника, на якого можна списати всі біди, важко і придумати.
    Він війни пророзв"язував, за які Росія харкає кров"ю і ще довго буде відхаркувати. З його подачі анексували Крим. З його подачі збили малазійський літак. З його подачі Скрипалів труїли. Це тільки те, що стовідсотково не підлягає сумніву. А там ще є "по-мелочам".
    "Кто нас обідіт - трі дня нє прожівьот" - це путінський вислів. Він - людина дуже мстива. Але зараз його голими руками не візьмеш. А от коли він стане колишнім, тоді відразу.
    Руйнувати конституцію, щоб запевнити народ, що він не буде більше президентом? Самому не смішно?
    Всі закони в Росії і так похерені, навіщо ще Конституцію ламати?
    І потім - яка вигода саме зараз з того, що всі вважатимуть, що Путін не буде президентом в 24 році?
    Навпаки, всі були б впевнені в тому, що він не буде президентом більше, якби не було того "сбрасиванія счьотчіка".

По всьому видно, що ти - путінська шавка.

14. FB_IMG_1583360759919.jpg

15. View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10157502718613439/

16. medwedo berlogsoni

@MARTINI , у мене до Вас велике запитання (великими буквами). Один форумчанин закликає інших форумчан до фізичної розправи зі своїм опонентом.

Такий собі "адміністратор-самозванець", який не просто вказує кому і що писати, кому і які мати погляди, а посилає відверті погрози. Тобто, залякує.
    Це так має бути?

17. View: https://twitter.com/Andriy5561/status/1244235351088074755?s=20

18. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине! Я так розумію, що птєродятел - це Ви?

• Смішно Смішно x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

СУПЕР!
    Ви скоріше заптеродятлили дебіла :)))

а де твій аватар? :)