А шо там у Петра?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 20 лис 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну що ж, Міхаїл Самуелєвіч. Питань більше не маю.
    Спочатку Ви говорите, що найкращий росіянин - мертвий росіянин (перефразували одного генерала). Потім, коли я питаю, а як же бути з Новіковим, Ви не знаєте що сказати. Точніше, знаєте. Новікова Ви не відносите до ворогів, хоча він і з російським паспортом, а згідно з Вашим світоглядом, всі громадяни Росії - вороги.
    Парадокс.
    Але чи не допускаєте Ви, якщо вважаєте Новікова не ворогом України, що існують і інші громадяни Росії, які не є ворогами України? Чи ворог перестає бути ворогом, щойно починає захищати Порошенка?
    Відповіді не чекаю.
    Просто було приємно побачити, як Ви вкотре впали обличчям у своє ж лайно.

• Подобається Подобається x 2
  2. Я одне знаю, що нам не потрібно московських вошей, коли тут своіх гнид хоч греблю гати. Ви одна з них

3. medwedo berlogsoni

Непереконливо, Хомчин, зовсім непереконливо. Ображати Ви вмієте - для цього великого розуму не треба, а відповісти щось суттєве у Вас не виходить.

4. Good man

Good man Обычный человек

Считаю, внутренние враги Украины куда опасней врагов внешних.

5. Good man

Good man Обычный человек

Паря, твоё место определили, не оправдывайся.

6. medwedo berlogsoni

Ваше, Парасю, також. Ви відноситеся до класу московських вошей( Pediculus corporis Moskovitus)
    Не мною сказано.
    А я на Хомчина не ображаюсь. І на Вас. Мені цікаво за Вами спостерігати і інколи ділитися своїми враженнями.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Да, для тебя, паря, борщеварочка вершина стилистики ведения беседы.
    То-то ты за мной по всем темам бегал, пока я тебя на лжи не поймал. Не обижается он.

• Смішно Смішно x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

9. medwedo berlogsoni

10. Good man

Good man Обычный человек

Лживый Дмитрий Анатольевич совсем заврался. Бегал за мной по всему форуму, вопросы задавал, цитировал и сейчас цитирует, а сейчас утверждает, будто я в игноре.:haha::haha::haha::haha:

11. Good man

Good man Обычный человек

Лживый Дмитрий Анатольевич, а как же вы читаете и цитируете меня, если я у вас в игноре?:popcorm1:

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ой, та не напружуй голівку, парасю. Це настільки складна операція,що поплавиться твоя єдина звивина. Перевести?

13. Good man

Good man Обычный человек

К борщеварочке не обращались, но она тут же вякнула в пользу лживого Дмитрия Анатольевича.
    Соса, открою тебе секрет, лживый Дмитрий Анатольевич назвался мужчиной, а мужчина должен держать свое слово. Это тебе, бабе, простительно вякать про игнор и потом цитировать того, кто в игноре. А с мужчиной иначе. И дело тут не в технологии и сервисе, а в умении держать своё слово. Заметь, борщеварочка, ты в своем оправдании даже не думала в сторону ответственности человека за свои слова. Значит это тебе чуждо. Значит ты трепло обыкновенное, 1 шт.

14. Валерій Прозапас
    Коли грантоїди та білі пальта припинять воювати з Петром Порошенком?
    Економіка барахлить, корупція збільшується (а мама любіт скорость), безробіття зростає, з тарифами цирк, війна ніяк “не закінчується”, союзники за спиною домовляються з Москвою, – а цим все Порох заважає город-сад побудувати. Здавалося б, показуй досягнення, реалізуй обіцяне, роби різницю та втри носа “парахаботікам”, але ні, “розслідування” та “сенсації” тривають, а добра частина “правоохоронців” заточена на тиск і дискредитацію п’ятого президента. І, зауважте, за 9 місяців без жодного факту.

Політика
    Валерій Прозапас: Коли грантоїди та білі пальта припинять воювати з Петром Порошенком?

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

PORTNOV

• Подобається Подобається x 1
  16. medwedo berlogsoni

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Портнов уже суды единолично заменяет и заранее выносит решения?И что это, как не вопиющее беззаконие?Но зебилы массово исходят в струйных оргазмах .

18. medwedo berlogsoni

Портнов лише складає прогнози.
    Це - не рішення судів і не підміна їх.
    Найкраще порівняння - прогнози, чим мали закінчитися президентські вибори. Багато хто пророкував (навіть тут на формі були такі ванги) перемогу Порошенка. Вийшло не так, як прогнозувалося. Дочекаємося рішень суду, тоді побачимо хто "ісходіт".
    А взагалі-то, майор, ви - дурень. Тому що розумна людина не стане без упину ображати людей, що зробили на президентських виборах інший вибір.

а де твій аватар? :)