View: https://www.youtube.com/watch?v=TyOTd3Yh45w Ну що ж, Міхаїл Самуелєвіч. Питань більше не маю. Спочатку Ви говорите, що найкращий росіянин - мертвий росіянин (перефразували одного генерала). Потім, коли я питаю, а як же бути з Новіковим, Ви не знаєте що сказати. Точніше, знаєте. Новікова Ви не відносите до ворогів, хоча він і з російським паспортом, а згідно з Вашим світоглядом, всі громадяни Росії - вороги. Парадокс. Але чи не допускаєте Ви, якщо вважаєте Новікова не ворогом України, що існують і інші громадяни Росії, які не є ворогами України? Чи ворог перестає бути ворогом, щойно починає захищати Порошенка? Відповіді не чекаю. Просто було приємно побачити, як Ви вкотре впали обличчям у своє ж лайно.
Я одне знаю, що нам не потрібно московських вошей, коли тут своіх гнид хоч греблю гати. Ви одна з них
Непереконливо, Хомчин, зовсім непереконливо. Ображати Ви вмієте - для цього великого розуму не треба, а відповісти щось суттєве у Вас не виходить.
Ваше, Парасю, також. Ви відноситеся до класу московських вошей( Pediculus corporis Moskovitus) Не мною сказано. А я на Хомчина не ображаюсь. І на Вас. Мені цікаво за Вами спостерігати і інколи ділитися своїми враженнями.
Да, для тебя, паря, борщеварочка вершина стилистики ведения беседы. То-то ты за мной по всем темам бегал, пока я тебя на лжи не поймал. Не обижается он.
На хвореньких ображатись дивно. Тільки за парасей спостерігати цікаво, а за Хомчиним - ні, бо простирадла з копипасту набридають, втомлюють, вбивають час.
Я тих простирадл не читаю. Але інколи задаю Хомчину здавалося б просте запитання, на яке він не може ніяк відповіді придумати. Тоді цікаво поспостерігати, як він починає ображати, опускаючись до бридкої лайки. А парася в мене в ігнорі. Вона хоч пише небагато - інколи цікавлюся.
Лживый Дмитрий Анатольевич совсем заврался. Бегал за мной по всему форуму, вопросы задавал, цитировал и сейчас цитирует, а сейчас утверждает, будто я в игноре.
Ой, та не напружуй голівку, парасю. Це настільки складна операція,що поплавиться твоя єдина звивина. Перевести?
К борщеварочке не обращались, но она тут же вякнула в пользу лживого Дмитрия Анатольевича. Соса, открою тебе секрет, лживый Дмитрий Анатольевич назвался мужчиной, а мужчина должен держать свое слово. Это тебе, бабе, простительно вякать про игнор и потом цитировать того, кто в игноре. А с мужчиной иначе. И дело тут не в технологии и сервисе, а в умении держать своё слово. Заметь, борщеварочка, ты в своем оправдании даже не думала в сторону ответственности человека за свои слова. Значит это тебе чуждо. Значит ты трепло обыкновенное, 1 шт.
Валерій Прозапас Коли грантоїди та білі пальта припинять воювати з Петром Порошенком? Економіка барахлить, корупція збільшується (а мама любіт скорость), безробіття зростає, з тарифами цирк, війна ніяк “не закінчується”, союзники за спиною домовляються з Москвою, – а цим все Порох заважає город-сад побудувати. Здавалося б, показуй досягнення, реалізуй обіцяне, роби різницю та втри носа “парахаботікам”, але ні, “розслідування” та “сенсації” тривають, а добра частина “правоохоронців” заточена на тиск і дискредитацію п’ятого президента. І, зауважте, за 9 місяців без жодного факту. Політика Валерій Прозапас: Коли грантоїди та білі пальта припинять воювати з Петром Порошенком?
Парася навіть не розуміє простої речі, що означає в ігнорі. "В ігнорі" - це опція, яку можна вибрати стосовно того чи іншого дописувача форуму. Тому автоматично його дописи не з"являються. Але, оскільки скидається на те, що політичні теми маже повністю окупували ті, стосовно кого я вибрав опцію ігнор, і коли заходиш в перелік тем, бачиш лише, що останній десяток постів у кожну тему викладені Хомчином, а зрідка - іншими ігноратусами, то я з цікавості заглядаю, чи бува часом вони не пророзумнішали. Маю право, і налаштування форуму це дозволяють. Не схоже на те, що розумнішають. Одне і те ж. Хомчин - перепости, Парася - про борщ. Причому Парася навіть не цінить того, що я не називаю його на російський кшталт. Параша — Википедия А так мяко - Парася
Портнов уже суды единолично заменяет и заранее выносит решения?И что это, как не вопиющее беззаконие?Но зебилы массово исходят в струйных оргазмах .
Портнов лише складає прогнози. Це - не рішення судів і не підміна їх. Найкраще порівняння - прогнози, чим мали закінчитися президентські вибори. Багато хто пророкував (навіть тут на формі були такі ванги) перемогу Порошенка. Вийшло не так, як прогнозувалося. Дочекаємося рішень суду, тоді побачимо хто "ісходіт". А взагалі-то, майор, ви - дурень. Тому що розумна людина не стане без упину ображати людей, що зробили на президентських виборах інший вибір.