А шо там у Петра?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 20 лис 2019.

1. Вставляєте в пошук на одному з ваших компів ці слова: "Ілля Новіков: "сегодняшний допрос в ГБР был одним из самых абсурдных за всю мою карьеру". І Google ввидає вам всі джерела, які повідомили цю новину.
    Вибираєте те, що вамбільше до вподоби і починаєте розводити чергову порцію демагогіі.
    З Богом Парасю.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порошенкові /чи -ку?/ хтось знову почав радити як поводитися і що казати перед камерами.
    Думаю, що це Марина йому це все підказує :scratch_one-s_head:

Бо вона і назву Рошен придумала з Порошенка /відкинула йому початок і обрізала кінець/, вона йому і пінжак в труси запхала, вона і шкарпетки не пильнує, вона йому і одяг прасує...

)))

3. View: https://twitter.com/Axiom_UA/status/1219258419225485313?s=20

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Стану на захист Марини)
    Мені здається, що він "сам з вусам" щодо закалатати шоу чи придумати назву. То, що він розумний - не відняти.
    А шкарпетки у дорослого дядька пильнувати, тим паче він в змозі нові на кожен вихід вдягати і мати камєрдінера чи як воно, щоб прасував костюми. Зрештою мона такі мати, з такої тканини, що не зминаються навіть якщо в них під диваном спати.
    Багато хто натякає на його пияцтво...Не знаю, не бачила наживо, але неохайність може бути ознакою саме цієї біди.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, я знаю як шукати. Я находив навіть складніше. Минулого року знайшов і тикнув Вас носом у Вашу брехню. Щось там про місця України в рейтингах.
    Я кажу про те, що коли даєте інформацію, правилом гарного тону є - дати посилання. Робиться дуже легко. Я в словах Новікова не сумніваюся, що він таке казав - його задача полягає в тому, щоб захистити клієнта. Всіма законними методами.
    Стосовно ж того, що Ви навели слова "нашого іменинника" (чи щось в цьому дусі, не маю наміру зайвий раз шукати той Ваш пост), то дуже вже ця лексика не схожа на вживані Вами епітети стосовно Зеленського. Ви б сказали "зелена сопля" чи щось у тому дусі.
    Тому, вважаю, що Ви перекопіпастили, не пославшись на джерело.
    Але Ви не хвилюйтесь. Зеленський залишається президентом, а Порошенко ходитиме на допити. "Вроде зебры жизнь, вроде зебры"(с)
    Була у Порошенка в житті біла смуга, тепер настала не біла.

ЗІ Знайшов, Хомчине. Цитую
    Дуже вже мало схоже це речення на Ваш лексикон.

Останнє редагування: 27 січ 2020
  6. Значить наступна буде біла, а у віслюка як була чорна, так і залишиться? Навіть не сіра, бо він з породи чорних віслюків.

7. Gyppsy

Невдячна це справа - сперечатися з панею, котра стала на захист іншої пані))).
    Тому не буду втягуватися в дискусію /бо програю)/, а лиш попрошу вас, пані Аня, прокоментувати цю світлину з позиції жінки

[​IMG][​IMG]

• Смішно Смішно x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ой, та не смішіть мене, бо я на роботі)
    Пішла людина пописяти, як верталася - ніхто не дивився. І назначити винуватою за цей конфуз Марину? Це ж не в неї спідниця застрягла не там де треба)

• Смішно Смішно x 2
  9. Gyppsy

Марина винувата, 100% ))

Бо прожити з нехлюєю тридцять років, знати про його недбалість - і не перевірити його одяг після туалету - це прирівнюється до державної зради)))

Це ж не якась ситуативна фотка, а високі чини ставали до офіційної знимки!
    І таке зневажливе ставлення до вигляду президента-чоловіка говорить в першу чергу про його дружину, яка була там присутня;

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Але Порох як був мільйонером і людиною, яку поважають у світі, так і залишиться. А ти як був нікчемою, яку душить зелена жаба від успіхів інших, так ним і залишишся. Ось і вся різниця.

11. medwedo berlogsoni

Не принижуйте Порошенка. По-перше, не Порох, а Порошенко, а по-друге, не мільйонер, а мільярдер.
    А по-третє, був то він був, але чи буде далі?
    "Далі буде". (Мається на увазі - Продолжение следует)
    Стосовно зеленої жаби, що душить. Зелена жаба душить тих, хто заздрить президенту Зеленському. Людині - шанованій в цілому світі.

12. В пана ну дуже перебільшене почуття своєі важливості. Ваш "мірок" - це ще не весь світ. Хто такий віслюк Янелох у світі давно зрозуміли: починаючи з Трампа, закінчуючи евреями Ізраілю.

13. Огляд свят
    Фактично місяць минув від католицького Різдва до китайського нового року.
    Це був місяць турботрешу.
    Після отримання влади одним із найвеличніших лідерів сучасності - «пакой нам толька снітся».
    Я зараз буду говорити лише про новини, де Зе! порушив або закон, або якісь етичні норми. Чи підставив державу.
    Ну не знаю, чи всі помітили, але президент привітавши єврейську громаду з Ханукою, забув привітати християн католиків і православних з греко-католиками в купі.
    Ну, то таке. Забув і забув. Втруться. А далі пішло-поїхало.
    Поки усі бігали за подарунками Зеленський 27 грудня поставив на ДБР замість Труби дівчину з народу, вірніше зі Слуг народу – Ірину Венедіктову. Труба здувся, хоча готовий був відробляти Зе!команді. Що ж, зрада потрібна ворогові – зрадник – нікому.
    У ніч на 29 грудня правовій системі України було нанесено нищівного удару. Судді Київського апеляційного суду звільнили під особисте зобовязання екс-беркутівців, які розстрілювали у лютому 2014-го людей на Майдані.
    Народ України під Новий рік бігаючи за шампанським, пропустив тему. А вікно Овертона розширилося. Тепер хтось із Вас вірить, що український суд справедливий?
    І наче ж це для того, щоб обміняти мудаків на наших хороших хлопців. Але треба знати: Зеленський дзвонитиме суддям із вказівками і далі. Президент тепер злочинець, який тиснув на суд? Чи герой, який домігся звільнення полонених?
    А все у нашій ментальності: трошки порушувати закони ж можна, да?
    А під бій курантів наш президент поділив український народ на тих, кому «какая разніца» під яким пам’ятником зустрічатися і тим, кому не однаково.
    За логікою президента – усім має бути однаково. Наприклад, у Єрусалимі ж можна і під пам’ятник Гітлеру цілуватися сходити? Добре, скажете, перегнув. Але ж у Ромнах стоїть пам’ятник свині. А в Омані точно ні, бо мусульманам не однаково. В Україні стоїть пам’ятник Суворову. А спробуйте в Польщі поставити.
    Або поставте пам’ятник полтавчанину Паскевичу десь у Закарпатті і ви дізнаєтесь, що думають «про однаково» угорці, чиє повстання він придушував у 1848-му році.
    Скажімо відверто: лише в Україні можливий пам’ятник Катерині ІІ. Поляки б собі такого приниження не дозволили.
    І живемо ми так погано лише тому, що частині суспільства дійсно «какая разніца». І це більшість.
    Чому бідні? Бо какая разніца. А чому какая разніца? Бо дурні.
    А потім нам прилетів спочатку Оман. І президент там не порушив закону, ні. Але президенту не варто було знущатися над Порошенком, а потім робити ще більшу хєрню. Бо це зашквар. Він спочатку обманув народ, потім його прес-служба водила за носа нас із його зустрічами то з міністром третімзправаушостомуряду.
    І ще й давати людям привід думати, що то він літав на переговори з представниками Путіна, що вже пахне державною зрадою..
    Потім нам прилетів інцидент із збиттям літака МАУ. І увесь світ побачив наш сором: як наші спочатку виправдовували іранців. Ставили під сумнів дії і висновки союзників.
    І лише останніми, вже після самого Ірану визнали, що нашого літака таки збили російською ракетою.
    І повертався наш президент після інциденту в Україну майже добу. І голова СБУ в цей час бавився в Куршавелі. І секретар РНБО ніс абсолютну ахінею.
    І очевидним стало: не тільки президент слабак. Слабка уся команда. І метод її роботи: лебідь рак і щука.
    А потім, майже вдогонку, ми крім зовнішнього інциденту із страшним стидом отримали і внутрішній, з оприлюдненими плівками Гончарука.
    Увесь світ побачив: всередині Зе!команди – команди немає. А є лише групи впливу, фаворити, які борються за вплив на вуха царя, приміняючи методи підстави, оббріхування. І ця візантійщина робить нас папуасами в очах розумних людей заходу.
    Діалог Зеленського із нарізанням задач Гончаруку у стилі Путіна чи Лукашенка– для людей, які мають гідність – це біль. І це доводить: у Зе!команді – шляхти нема. Є лише кріпаки і підпаски.
    А чого варте призначення заступником ДБР адвоката Януковича. У країні, де все вирішує президент – хіба хтось повірить, що цього рішення з ним не погоджували?
    І це ще одне розширення вікна Овертона. Це ще один публічний плювок у бік Майдану.
    І обрання одіозного судді Вовка знову керівником Окружного суду – це плювок Зеленського у бік правосуддя.
    А як наш президент підставив країну у Давосі та Ізраїлі? У Давосі підтвердилася версія Гончарука про «туман в голові президента», а в Єрусалимі – про те, що будь-яка закордонна поїздка президента приносить лише мінуси для України.
    Краще б сидів удома.
    А у цей час Зеленський ніяк не відреагував на новий випад Коломойського – нині головної внутрішньої загрози для України. Ігор Валерійович ініціював аж 285 позовів проти ПриватБанку, а фактично проти держави Україна.
    І президент не зробив і руху бровами, щоб щось виправити у цій ситуації.
    Висновок: за цілий місяць ми бачили тільки злочини проти країни, підстави України та українського, псування іміджу країни, що на межі злочину.
    Це був один із найгірших місяців в історії України.
    Ще пару таких місяців і про наше виживання, як Держави можна буде говорити як про чудо.
    Віктор Бобиренко

14. medwedo berlogsoni

Хомчине, я трохи тугодум, визнаю це. Але до мене інколи доходить дещо, хоча і не відразу.
    От я і хочу запитати стосовно отого Вашого
    А Новіков - Порошенківський адвокат, також підпадає під категорію "гарних індіанців"?
    Новиков, Илья Сергеевич — Википедия
    Раділся в Расії, в Масквє. Чєм нє індіанєц?
    Внесіть, будь ласка, ясність, лише своїми словами, а не перепостом.

15. Коли грантоїди та білі пальта припинять воювати з Петром Порошенком?

Цікаво, на якому році президентства Зеленського грантоїдсько-недорогенька тусовка і прімкнувшіє к нім білі пальта припинять воювати з Петром Порошенком?

Ніхто ж не оспорював результати виборів.
    Тотально на всіх вертикалях “новиє ліца” – від монобільшості до Мілованова, від лейтенанта Баканова до “стовідсоткового” Генпрокурора, і так далі аж до юзіков з бужанськими.

Здавалося б, показуй досягнення, реалізуй обіцяне, роби різницю та втри носа “парахаботікам”, але ні, “розслідування” та “сенсації” тривають, а добра частина “правоохоронців” заточена на тиск і дискредитацію п’ятого президента.

І, зауважте, за 9 місяців без жодного факту.

Дитину народити було б можна, а досі жодного неспростовного доказу, який був би підтвердженням всього того, про що так довго розповідали наші та фсбшні “лідєри мненій” і Шабунін з Білєцькім.

Мабуть, за це все ще платять набагато більше ніж за досягнення в народному господарстві – тим більше за жодним напрямком не вдалося не то що показати позитивну динаміку, але хоча б втриматись на позиціях “попередників”.

Економіка барахлить, корупція збільшується (а мама любіт скорость), безробіття зростає, з тарифами цирк, війна ніяк “не закінчується”, союзники за спиною домовляються з Москвою, – а цим все Порох заважає город-сад побудувати.

Але найгірше, що до цього сумнівного двіжу час від часу приєднуються нормальні свідомі люди. І починається – “урокі нє виучілі!”, “опять всє просрєтє!”, “надо било по-другому!”, “Порошенко наступаєт на граблі!”, “зачєм он того-то і того-то продвігаєт?” і купа іншої маячні.

Ну раз знаєте що, як і кого, – є повно методів запропонувати свої послуги та рішення без істерик в ефірі.
    Ви вже докритикувались до зелених віників, досить.
    Тим більше Порох і без вас визнавав помилки, просто їх повз вуха пропускали, бо кричати заради крику завжди простіше.

Не уподобляйтесь, а то одного разу в дзеркалі побачите оте, що на картинці нижче цього допису, хай бог простить

View: https://www.facebook.com/752843134866864/posts/1578784175606085/

16. medwedo berlogsoni

Хомчине, я чекаю відповіді на запитання.
    Новіков - також індіанець, чи є винятком, тому що захищає Порошенка?
    Не уникайте відповіді.

17. Хто ти такий, що я маю давати тобі якісь відповіді. Я достатньо дорослий, щоб приймати рішення, що робити, як робити, з ким спілкуватись, про що спілкуватися.
    Тут є певна кількість дописувачів, які будуть підгавкувати з тобою унісон через світоглядні співпадіння, чи по наказу згори, чи через свою розумову обмеженість. Я не відношусь ні до однієі з цих категорій.
    Я відстоюю свій світогляд сформований тими знаннями, якими я володію в даний час. Якщо я отримаю нову інформацію, яка розширить мій світогляд, я можу поміняти свою точку зору на певні речі і визнаю, що був не правий, через брак інформаціі.

Останнє редагування: 29 січ 2020
а де твій аватар? :)