А шо там у Петра?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 20 лис 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Голос до цього не має відношення.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчин, де Ви бачите, що я оте все, що Ви перерахували, пов"язую з "підступами Порошенка"?
    Я лише питаю, чи має право народний депутат Порошенко ображати людей, що знаходяться при виконанні своїх службових обов"язків?
    Коли Зеленський комусь там із тих, хто не мав права знаходитися в зоні бойових дій, сказав "я - не лох", то Ви до цих пір цю подію обсмоктуєте і облизуєте.
    А якщо я цілком резонно запитую, чи добре вчинив Порошенко, що образив поліцейського, Ви переключаєте увагу на інше, на косолапого, на діри в бюджеті, на невдачі на фронті (хоча їх не більше, ніж за часів Порошенка), на химині кури.
    Продовжуйте в тому ж дусі. Мені цікаво.

3. medwedo berlogsoni

Миху, я знаю, що у Вас із гумором нелади. Я зумисно взяв той вираз у лапки. Іронія - є таке поняття. То - штамп ще з радянських часів, причому - українським суржиком. Тому що російською буде "входящие-исходящие". "Бдітєльний" Ви наш.
    От Вам, недалекому, приклад. Учітеся, брати мої, думайте, читайте.

4. Як там наш активіст з плівок ДБР Корецький вчора безперервно повторював під час опитування Порошенка "це ваша особиста точка зору"
    Так і я вам скажу про ваші видумки про образу і про порушення закону про народного депутата, який навіть при овочі не порушували і пропускали депутатів в МВС до Захарова" це ваша викривлена точка зору"

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

PORTNOV

• Подобається Подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

Мих, і це послужило причиною того, що Порошенко почав ображти поліцейських. Це вони його не пустили за кордон?

7. Як нова Україна віслюка Янелоха це:

* Зруйнована зовнішня політика;
    * Втрата авторитету країни на міжнародній арені;
    * Персональні пільги для одного окремо взятого олігарха;
    * Прилаштування на ключові пости Юзика, Сивохо і інших дружків з шоу-бізу;
    * Відступ на фронті і здача територій;
    * Повернення в політичне поле України команди Портнова;
    * Зростання цін на тлі зміцнення національної валюти;
    * Брехня про відсутність власних коштів в офшорах;
    * Зниження призовного віку замість створення професійної армії;
    * Постійні загравання з агресором;
    * Тотальні затримки виплат;
    * Збільшення автопарку і кортежів,

То верніть мені стару Україну часів "бариги Порошенко".

8. medwedo berlogsoni

І я Вам скажу, що якщо поліцейський вчинив щось протизаконне, на нього потрібно написати скаргу, а не обзивати його. Це, здається, має бути зрозуміло. І овочі тут зовсім ніяким боком.
    А то Порошенко - як той Галафастов: "Я вам очень і очень! Я вам не што-нібудь как, а как-нібудь што!" Порошенко зараз - звичайний громадянин України, а тому не має права порушувати норми поведінки і вести себе, вибачте, як "свиня необразована".
    Нехай поступово спускається з небес на землю нашу грішну.
    А порушили закон стосовно народного депутата - пишіть скаргу, давайте законний хід, захищайте свої права в суді, а не кричіть на людей.

• Подобається Подобається x 2
  9. Как всегда я мала час та натхнення.
    Итак, поехали.
    Израиль. Интервью Зеленского Девятому каналу.
    ✔️ Часть первая. О сбитом Боинге.
    — Вы верите в то, что виновные будут наказаны?
    — А...мы добились признания, благодаря кстати э....не только нашим профессионалам, не только нашей комиссии, которая на месте там работала, благодаря и э... со... Соединенным Штатам Америки, Великобритании ммм... и Канадии (!) и честно говоря у нас бы было общение и с израильской стороной тоже, то есть максимально...
    — По этому инциденту вы общались с израильской стороной?
    — Наши ребята слу служ службы между собой общались и на эту тему. Мы получали факты и данные, э... которые свидетельствовали о том, которые нам помогли, нам помогли э... сосредоточиться на версии э... все таки не технической ошибки, а... э... м... з... а... убийства а... украинцев, убийства не только украинцев, убийства всех пассажиров э... м... вот. Э... сбитый самолет был ракетой, мы смогли добиться, что м... на уровне э... на уровне президента, не только министра обороны, на уровне президента на всех дипломатических уровнях иранская сторона признала, что наш самолет был сбит их ракетой и я вам скажу что э... а... м... конечно больше всего всем спасибо как говорится, но больше всего поработали наши специалисты, это кстати признали все наши международные партнеры то, что мы очень быстро э... сориентировались, отправили туда отдельным самолетом наших сорок пять лучших, мы их собрали сорок пять лучших специалистов они на месте нам показали...
    — Я могу сделать вывод на основании того, что вы говорите, что Тегеран признал факт того, что самолет был сбит именно под давлением Украины?
    — Смотрите м... Тегеран, мы сделали все, чтобы Тегеран не смог не допустить нас к э... месту происшествия, к телам и вы знаете там были вопросы, какие а... были в глобальном вопросы на первый же в первый же день, когда наша профессионалы э... были допущены ребята мне они мне звонили и сообщали - смотри - нет кабины э... нет крыла и нет кресел, естественно мы надавили опять же с... и с партнерами давили на иранскую сторону, чтобы они сделали всё, чтобы мы получили все возможные, возможные в будущем вещественные доказательства. И действительно на второй день после этого давления мы это получили. И я вам скажу, мы не выходили в публичное поле в первый же день с этой версией потому, ну всё должно быть по полочкам, это серьёзное обвинение которое требует серьёзных очень подтверждений.

Вторая часть тут
    ➡️
    View: https://www.facebook.com/ViktoriaJoy21/posts/2465806597081699

Сверить с текстом можно тут
    ➡️
    View: https://www.youtube.com/watch?v=VVtX5aNSyec&feature=youtu.be

10. medwedo berlogsoni

Хомчине, ану тикніть нас, грішних, носом, де в цій тираді щось про Петра. По темі, в яку Ви це принесли.

Ви там сьогодні, на честь дня народження Президента, не дуже перебрали? Закушували як слід?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не бачив цього епізоду, тому без коментарів.

• Смішно Смішно x 2
  12. medwedo berlogsoni

Будь ласка, Миху, любуйтеся. Я вам навіть той момент підігнав. І не кажіть більше, що не бачили. І можете не коментувати, залиште коментарі на Того, Хто повік не попустить.

View: https://youtu.be/ux2FRfaU4Ng?t=19

Ловлю себе на думці, що в профіль Порошенко схожий на Януковича. Така ж свиняча обличчя.

Останнє редагування: 25 січ 2020
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Подивилась) "Ми не дамо їм робити шоу!"
    (ми сами їм зробимо шоу)

14. Ілля Новіков: "сегодняшний допрос в ГБР был одним из самых абсурдных за всю мою карьеру".
    Перечитайте ще раз: російський адвокат, котрий, працюючи в авторитарному Чекістані і захищаючи там людей, арештованих по політичних звинуваченнях (у тому числі, українських заручників путінського режиму)
    вважає дії ДБР абсурдом. Тобто, дії цього нового правоохоронного органу в країні, котра донедавна вважалася одним із взірців демократії на пострадянському просторі погано виглядають навіть порівняно з репресивними органами РФ.
    Ось результат, якого ми досягли за півроку роботи нашого іменинника і його «нових облич».

15. medwedo berlogsoni

Хомчин, а можна отримати посилання, де Новіков це говорить?
    І потім - це Ви самі написали, чи знову когось перепостили? Тому що немає зовсім граматичних помилок, а Вам писати без помилок не властиво. І лексика не Ваша.

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Венедиктова просить нардепів не приходити в ДБР паралельно з допитом Порошенка
    [​IMG][​IMG]

17. medwedo berlogsoni

Втерла носа.
    Зрозуміло, що Порошенко прагнув організувати вертеп. Депутати хай приходять, але не тоді, коли якийсь громадянин, що зацікавлений у їх присутності під час допиту, дає свідчення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, вы бы столь щепетильно относились к доказательной базе собственных слов. А то наговорили тут с три короба, а отвечать не хотите. А сейчас от людей педантично что-то хотите. Нехорошо.:punish:

а де твій аватар? :)