Дмитрий Анатольевич, ведущими лидерами стран ЕС многократно сказано, санкции на Россию наложены до выполнения Минских соглашений. Вы российских либеройдов читаете, должны это знать.
Вивчення туруцькоі мови проявилось у ваших розумових здібностях. Я думав тільки турки турки. Ат нєт. Знавці турецькоі теж перетворюються на турка
Венедіктова сказала, що Порошенко звичайний громадянин України і він повинен жити по закону. Звернення т.в.о. Директора ДБР Ірини Венедіктової щодо подій в будівлі ДБР 24 січня 2020 року View: https://youtu.be/qx81SMipgu0
Було би непогано, якби ті поліцейські, яким Порошенко казав "Ви не українці і ви не поліцейські", подали в суд на Порошенка за образу честі і гідності. В суді вони б показали свої паспорти, що є громадянами України і посвідчення, що підтверджують, що вони - поліцейські при виконанні службових обов"язків. Наказ по частині, в якій вони служать, що і коли вони мали робити в той день. Судовий розгляд тривав би недовго, оскільки є відеозапис висловлювань Порошенка (з різних ракурсів), є потерпілі і є документи. І щоб суд призначив компенсацію морального збитку потерпілим. Небагато, тисяч по сто.
Трубу прорвало 2️⃣4️⃣ Голова Офісу Президента на чолі корупційної зв’язки Дата розмови: 6 вересня 2019 року Всі кажуть, що голова ОП очолює корупцію в країні. Прихильники команди Зеленського не вагаючись парують і скажуть, що ці «всі» - це всі порохоботи. А якщо про це каже найкращий друг Зеленського і Голова СБУ Іван Баканов? Невже і він порохобот? Обідаючи з Романом Трубою в кабінеті директора ДБР, Голова СБУ Баканов каже, що вважає керівника Офісу Президента тим, хто стоїть на вершині корупційної піраміди в суддівській системі. Труба: В Адміністрації за судову систему відповідає колишній працівник з НАЗК? Баканов: угу. Дайте списки. Труба: Я маю на увазі, що є змога у цьому напрямку теж дивитися, працювати. Баканов: Повинна бути перша справа проти якогось судді. Вони ж всі пишуться. Це ж не секрет. Вони всі в принципі зафіксовані. Але судова система працює таким чином, що вона потім всіх відпускає. Тобто опери всіх ловили, подавали в суд: бандюків, злодіїв в законі - а суд просто за хабаря відпускав. Потім підключилися прокурори, сказали: що це за фігня, а де ми? Почали відпускати їх трішечки раніше. Суд сказав: так не піде – вони домовилися. Потім міліція сказала: шановні, вибачайте, тоді навіщо ми їх будемо взагалі ловити? Ми їх краще не будемо за гроші ловити. І вони домовилися вже втрьох. Потім адвокати сказали: ви знаєте, шановні, а де тоді наш заробіток? Тому що ви багато чого порушуєте, коли неналежним чином виконуєте свої функції. І вони почали вчотирьох грабувати як бандюганів, так і чесних людей. Бо з’явилася корупційна зв’язка: адвокат, той хто розслідує, прокурор, суд. Потім до них п’ятий долучився – це голова Адміністрації. Як смотрящий від… (каже Баканов, показуючи пальцем вгору) Труба: добре ⬇️⬇️⬇️ Трубу прорвало
Хомчин, я - про індики, а Ви - про кури дикі. Порошенко ображав поліцейських, що були при виконанні службового обов"язку, чи ні? Ображав. При чому тут труби? Якщо Труба - злочинець, то це не значить, що можна обзивати рядових поліцейських неукраїнцями і неполіцейськими. Якщо Ви вже цитуєте мене, то бажано, щоб Ви щось казали по темі, а не про труби перепощували. Я розумію, що Порошенку лаври Жванецького не дають спокою (вы - не касир Сидоров, вы - не Сидоров кассир, вы - убийца! Послушайте, зачем Вы убили Сидорова, кассира? Что он вам сделал плохого? View: https://www.youtube.com/watch?v=eSxltCRRi1Q ) "Ви - не українці! Ви - не поліцейські! Ви підробили паспорти і посвідчення! Форму вкрали, справжніх українців-поліцейських повбивали і тіла втопили на дні річки"
Венедіктова - це та, яка наголошувала, що особисто займатиметься "справами Майдану", я не помиляюся?) П'ятий президент України, лідер "Європейської Солідарності" Петро Порошенко сьогодні, 24 січня, прийшов до ДБР, але не зміг передати керівництву бюро PRM.UA Венедіктова втекла з ДБР, не даючи можливості передати їй листи від родин Небесної сотні - Порошенко
От від чого мене завжди нудило в Петра Олексійовича - це від пози. Зробити театральний виступ, від якого зуби зводить - йому як два пальці обісцяти. Актор Зеленський - більш щира людина, як це не чудно.
А навіщо Венедіктовій зустрічатися з якимось сумнівним свідком? Свідків он скільки, а Венедіктова одна))) Та й напевно є якась процедура передачі листів, шо нє?
@Mykhaylo Khomchyn, Хомчин, Ви розумієте смисл української приказки "Ти йому - індики, а він тобі - кури дикі"? Яке Ваше ставлення до того, що Порошенко обізвав українських поліцейських не українцями і не поліцейськими? Прямо запитаю: Порошенко дурний чи просто провокатор? Якби за ті слова один із поліцейських злегка торкнув Порошенка кийком по голові, як Ви вважаєте, пішло б Порошенку це на користь чи ні? Щоб упередити будь-які спекуляції з Вашого боку, наперед скажу, що я - проти насильства в даному випадку, але за те, щоб поліцейські подали в суд на Порошенка за образу честі і гідності.
Наскільки всім відомо, Порошенка викликали з іншого приводу. І не до Венедиктової. А листи можна подати в канцелярію ДБР з реєстрацією вхідної кореспонденції. І потім чекати на відповідь, яка має бути надана в письмовій формі в належний термін. І це повинен знати і Порошенко, і Мих. Здається, Мих - чемпіон околиць по судових процесах, чи не так? Вже кому як не йому знати, що таке канцелярія установи, що таке "входящі-ісходящі".
Прийшли нові інструкціі. Косолапий в ударі. Всі діри в бюджеті, усі невдачі на фронті, усі пройоби віслюка янлоха - підступи Порошенка. Вже проходили. Планктоша купиться. Тому палець середній покажи, він скаже що зелупу не голосував, але Порошенко не вічний
Доречі, загиблих в січні ВЖЕ більше, ніж у всьому січні 2019. Як не пАдає в ноги клоун Путіну, нічого не дає.
Щоб перебити його закордонну зустріч. А більше нема причин. На допиті казали: у нас нема часу і нічого по суті.