А шо там у Петра?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 20 лис 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тогда скажите просто: "Мне не нравится то, что Путин Владимир Владимирович развязал войну с Украиной. Он посылал российские регулярные войска, на территорию Украины.". Дальше можете дополнить своими словами, например, как Вы считаете, с каким послужным он войдет в историю. Как его будут вспоминать после его ухода.
    Касательно того, что Вы будто бы не имеете обыкновения , цитирую Вас:
    , то как же в этом случае оценивать Ваши высказывания в сторону Зеленского, лидера государства Украина? И Вам бы впору одёрнуть или в крайнем случае - высказать своё "фи" тем, кто оскорбляет Зеленского - президента Украины. Однако Вы с ними, в частности - с Хомчиным, Михом, майор-майором как бы солидарны. По одну сторону баррикад.
    Здесь возможны два варианта:
    - Вы не считаете Зеленского лидером государства, вопреки закону и вопреки мнению лидеров других стран, включая Россию;
    - Вы не считаете Украину государством, поэтому считаете, что Зеленский хотя и лидер - но не государства.
    Если у Вас есть другие варианты ответов, можете их привести. И помните, что не отвечать на вопросы человека, который не находится у Вас в игноре, а следовательно, Вы этот вопрос прочитали, и этот вопрос не содержит личных оскорблений - невежливо
    Если Вы считаете, что это здесь - оффтоп (а я догадывался, что что-то подобное будет иметь в Вашем ответе место), дайте ответ в соответствующей теме, таких полно, а отсюда дайте ссылку, чтобы я не бегал по всем темам.

ЗЫ. И ещё. Я понимаю что у Вас не может быть никакого мнения о лидерах других государств, им от этого ни холодно ни жарко, если это, например, лидеры Турции, США или Венесуэлы,
    Но по отношению к лидеру России у гражданина Украины (если Вы таковым являетесь), если этот лидер решил развязать войну (гибридную) с соседним государством, с Вашей страной, должно быть какое-то мнение?
    Слышь, паря (с), что ты на это запоёшь?

Останнє редагування: 20 січ 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

Хомчин, Ви не зрозуміли того, що він це сказав на Вашу підтримку. Іронічно по відношенню до противників Порошенка. Він ось прийде і пояснить.

3. Я все прекрасно зрозумів. Тільки його поява перед виборами, потім він ліг на дно, а тепер знову активізувався - логічно викликає питання - для чого?

4. medwedo berlogsoni

Ну, я ще відразу зрозумів, для чого. Ще тоді, коли виявилося, що він не знає української мови (деякі росіяни, наприклад, путають значення українського "взяв" і російського "взяв". Наприклад, українське "він взяв книгу" має закінчену думку, а російське "он, взяв книгу" повинне мати продовження). Там був якийсь такий ляп, що я логічно припустив, що він в житті не чув української і ніколи її не вивчав, що - не логічно для людини в сорок років, громадянина України. Тим більш - для грамотної, а пише він грамотно.
    Крім того, він слова поганого не сказав у бік Кремля: Путіна, Лаврова, Шойгу, хоча кожен свідомий громадянин України вважає їх міжнародними злочинцями, що розв"язали війну. Інколи він дозволяв собі вольності в бік Медвєдєва Дмітрія, ну, так це в Росії навіть схвалюється. Та картонна дурилка для того і існувала, щоб народний гнів випліскувати на того чувачка-айфончика.

Ми тут з Вами гриземося, а Гудмен "тільки вогню креше".
    Чого варто лише його інкогніто - невідомо звідки і невідомо хто. А адміністрація форуму могла б пробити його ІР, але чомусь мовчить, хоча колись стосовно якогось козачка це була зробила.

5. Good man

Good man Обычный человек

Алло, конспираторы, :))) я писал про ремонт в квартире и Дмитрий Анатольевич это помнит, но хитро не говорит об этом. После выборов меня не было недели 2-3. Честно скажу, не желая никого обидеть, для меня важнее купить хорошую мебель, кровать и т.д., чем здесь рассуждать о сильных и слабых мира сего. Острая фаза ремонта миновала, я вернулся.

6. Good man

Good man Обычный человек

Спасибо за заботу, но я сам буду определять, кого мне считать чмом, уродом, а кого достойным. Скажу прямо, вы не тот человек, мнению которого я в этих вопросах доверяю.

У каждого из нас свои методы борьбы с вами, у Хомчина один метод, у майора другой, у меня третий. Достаточно посмотреть на наши слова в адрес Срибной. Вы, Дмитрий Анатольевич, эту разницу прекрасно замечаете.
    Во-вторых, "фи" и "не считаю проявлением ума" это разные вещи. Вы, хоть и ездок на троллейбусах, но эту разницу понимаете. Поэтому мы снова возвращаемся к первому, моё поведение это моё, я не претендую на бОльшее, но от своего отказываться не буду.

Вы снова используйте приёмы провокатора, перекручивая мои слова в нужную для вас сторону. У вас неправильный базис, потому и надстройка неверна. Но сами рассуждения внутри надстройки логичны. Но из-за ошибки в базисе вывод неверен.

Авторские отчисления будут?;)

7. medwedo berlogsoni

@Good man, Гудмен, ты, паря, как обычно, отморозился.
    @Mykhaylo Khomchyn ,Хомчин, придивіться уважніше до цього субчика. Хто з Вами поруч в окопах. У мене стійке враження, що козачок - засланий.
    Якщо громадянин України не називає Путіна ху№лом, або помякше, як я пропоную - старим пердуном, що заварив війну Росії з Україною і без упину підливає олії в вогонь у вигляді гумконвоїв чи оплачуваних інформаційних вояк, то ніякий він не громадянин України, а провокатор кацапський. Української не знає, не признається, звідки, хоча освічений.
    Стосовно ремонту, як він стверджує, то він з таким же успіхом міг казати, що літав на Місяць, а там лунатики ще інтернет не провели. Я ніде не писав, що я парє повірив.
    Зараз, як бачимо, йде загострення боротьби за українські уми. Тому всякі Гудмани і взялися за роботу свою паскудну. Ще раз звертаю Вашу увагу на Гудмана.
    І до речі, паря Гудмен стверджував, що на Харківському форумі Путіна інакше як ху№лом не називають, а хто так не говорить, того адміністація швиденько вираховує і вичищає. А тут з ним цяцькаються. Зараз обстановка в Україні напружена. Або ти з українським ІР тоді пиши, хоч за Зеленського, хоч за Порошенка, хоч за Рабіновича, або киш із форуму. Я так думаю.

Останнє редагування: 20 січ 2020
    • Подобається Подобається x 1
  8. Думаю, це різновид так любимих вами російських ліберал-демократів, для яких лібералізм і демократія закінчуються на українському питанні

9. medwedo berlogsoni

Хомчин, Зауважте, що він не на моєму боці, а на Вашому. І ніколи на моєму не був. А проти Вас жодного слова поганого не сказав.
    Зате виливав відра помий на Ваших опонентів: Сілвер Булет, Ланктошу, Василя, Джіпсі і того, хто зараз відсутній на форумі, але регулярно називав його "п№здатий"
    Стосовно лібералів... Шендерович, Пархоменко, Латиніна, покійний Нємцов з першого ж дня називали вторгнення Росії в Крим окупацією, а вторгнення російських військ на Донбас - агресією. На відміну від паренька Гудмена, який стоїть з Вами пліч-о-пліч і захищає Порошенка, як найкращого політика всіх часів і народів (для України).
    А Гудмен завжди зневажливо ставився до тих росіян, що назвали вторгнення Росії в Крим анексією.
    В Росії також є люди, які публічно засуджували і продовжують засуджувати агресію Росії проти України і анексію Криму.
    Просто їх дуже мало. Більшість - "путінвсєхпєрєіграл".

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Пардоню за свій п"ятак, але чому так багато уваги якомусь баламуту? о_О:scratch_one-s_head:

Чи я щось пропустив?

11. Після 2014 року я притримуюсь думки, висказаноі генералом Г. Шериданом. Саме він є автором відомого вислову «Гарний індіанець - мертвий індіанець» (вірніше, фраза звучала наступним чином: «З усіх індіанців, яких я зустрічав, хорошими були лише мертві індіанці»).

12. medwedo berlogsoni

Дуже складно в двох словах пояснити.
    Баламут сказав "щось не те" Хомчину, і останньомуу це не сподобалося. А я вчора як міг, намагався видушити з баламута зізнання, що він - кацап.
    Найпростіше це перевірити - кацап чи не кацап, це почути його ставлення до кремлівського пердуна, що розв"язав війну з Україною.
    Баламут, як і слід було чекати, відморозився.
    Хомчин не сумнівається, що баламут - кацап, але відносить його до "улюблених мною" російських лібералів.
    Я ж наглядно показав Хомчину, що він з кацапом пліч-о-пліч воює проти України.
    Десь так. Підніміть архів (зніміть ігнор) дискусій в політичних темах за два останні дні і Ви зрозумієте про що мова. Погляньте мої пости і пости баламута.
    Баламут негативної оцінки Путіну, Лаврову та Шойгу не дає, стає в позу номер два. Яка, поза, видає його, поряд із іншими ознаками з головою як засланця з Росії на ЛФ баламутити воду. Одним словом, баламут. Жодних сумнівів.

Баламут мені каже, що він, Хомчин, Мих і 2майор захищають Порошенка, кожен по-своєму. Так що те що перераховані - по одну сторону барикад, це аксіома.
    Почитайте моє А шо там у Петра? від сьогодні, відкрийте ігнор.

13. medwedo berlogsoni

Демагогія, Хомчине, оскільки є росіяни за паспортом, які воювали проти Росії на боці України.
    Воевавшие в Донбассе иностранцы требуют гражданства
    Так що червоношкірі бувають різні. Не слід всіх міряти на один копил.
    Конкретне прізвище "індіанця", та його історія, звідти ж.

14. Gyppsy

Капєц, як багато я пропустив...:sorry:

)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Gyppsy

Порошенка клинить - сьогодні несподівано, ні з того ні з сього з"явився в ДБР, взяв повістки на завтра і без пояснень вийшов через задній прохід.

Эксклюзивный комментарий от следователя ГБР о допросе Петра Порошенко 20.01.20

View: https://youtu.be/gIdIcoMg038

16. medwedo berlogsoni

Скоріш за все, згадав народну мудрість - "Раніше сядеш - раніше вийдеш".
    Що ж, будемо чекати завтрішнього дня. Я зараз у селі, але обіцяю заглядати регулярно в мережу. Дуже за Порошенка переживаю.

• Смішно Смішно x 2
  17. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, вы, либо, укажите на мою ошибку, либо не открывайте рот в своих оценках. Посмотрите, сколь аргументирован каждый мой вывод, не надо туда "лезть своим нечистым рылом".

Я про ремонт говорил, так что не надо тут приплетать ерунду про Луну. Ты не Илоша, ты всего лишь Дмитрий Анатольевич.
    Дмитрий Анатольевич, вы снова сели в лужу со своим враньём. Про харьковский форум я говорил иное, что там именно обычные юзеры в любой теме к месту и не к месту вставляют вопрос о Путине. Вам понравится, если, например, в беседе про выбор обоев кто-то начнёт разговор про Путина и Крым? Вряд ли. А мне был важен мой ремонт. А администрация форума никого не вычисляла, это ваше очередное враньё, она с этим ничего не делала. Именно это мне и не нравилось там.
    Так что вы, Дмитрий Анатольевич, снова сели в лужу, пытаясь меня на чем-то поймать.
    Я отвечаю здесь для того, чтобы каждый мог видеть вашу ложь и потом, когда речь зайдет о вашем мнении о Зеленском, о Порошенко, каждый знал - сейчас открыл рот лживый Дмитрий Анатольевич.

18. Good man

Good man Обычный человек

:haha: Я только за упоминание этих российских уродов на львовском форуме с удовольствием выдал бы бан на полгода нашему Дмитрию Анатольевичу. Стыдно вам должно быть за то, что повелись на ложь. Может тогда и ваша поддержка Порошенко под вопросом? Ведь вы вместе со мной поддерживали его на выборах и после них.

19. Good man

Good man Обычный человек

Снова ложь. Хоть одно моё матерное слово в студию!!

• Смішно Смішно x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Игорёк, ты гарцевал про игнор, будь хоть немного мужчиной, а не треплом, держи свой рот на замке.
    А, высказался и дальше, ну, трепло, оно и есть трепло, чтобы чесать языком направо и налево.

а де твій аватар? :)