Якщо чесно,то в мене якось все так складно,що я навіть не знаю що хочу Просто є надії що все буде добре!!!
Знаєш...в мене просто була звична ніч...звичний ранок...з незвичного лиш обірваний з мясом карніз...Зараз звично в лісі...дощ...мусим йти до хати.... Ілюзій нема,тезко... Я радий за тебе,що в тебе вони є... В мене звичний день....місяць...рік..
А собі... Навіть не знаю... Щоби діти і внуки (нет пока) були щасливі... Щоби мама була здорова... І щоби риба лапалась (не рыбак) машина не подводила.
Хочу, щоб мої рідні, знайомі і всі були здорові.... Хочу, щоб цей жах, який переслідує мою сім'ю декілька років, нарешті закінчився.... Хочу, щоб нарешті можна було б добитися своєї правди без "взятки"....
Здається я вже знаю чого хочу: -хочу в цьому році покращити своє особисте життя; -хочу хоча б одну людину зробити щасливою; -хочу щоб в моїх близьких та рідни все було супер(принаймі я цьому сприятиму)
щоб всі були здорові, щоб наш форум не забували нехай ціни перестануть скажено підніматися навчитися грамотно розподіляти свій час
шкода, що воно мало від вас особисто залежить особливо про ціни ) о... я також того хочу!!!! ХОЧУ! ХОЧУ! ХОЧУ! 9щоправда мало для того роблю) але... може якраз в цьому році?.... ))) ммм... а іноді так свята хочеться... просто щоб себе перегрузити) насправді святковий настрій ми собі самі робимо... єх... стіко всього напланованого в минулому році так і лишилось просто напланованим... тут якраз мультик в тему - http://www.youtube.com/watch?v=ckyJ9W5Mm0c Коротше - вітаю всіх З Новим Списком!
Я чекаю нормальної дівчини в цьому році. Збільшення крутості графіку підйому бізнесу і здоров"я щоб не барахлило. Також бажаю щоб накінець позакривали соціальні мережі. А ще щоб всім стало начхати на політиків, щоб вони жили по законах і щоб їх менше було видно і чути, а країна рухалась своїм природнім шляхом ринкового розвитку і національного становлення.
я? совершенно нет! у меня таких комплексов нет и не будет тем более что в правилах сего форума указано "1. Мова 1.1. Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. Використання інших мов на цьому форумі є порушенням Правил. Назви темам рекомендуємо давати українською мовою."
-хочу якомога менше їздити по лікарях..(спеціально не пишу-зовсім не їздити-бо в мому випадку то нереально,а хоча б трошки менше).... -чекає мене цього року ще один переїзд ...(хоча,то вже не залежить чи я того хочу,чи ні)..... -хотілось би уникати тих важких та нікому непотрібних сварок з чоловіком та мамою..... -і ще хочеться такого спокою на душі,щоби спати нічкою і жодного разу не прокинутись від тривоги....