А що Вам допомагає заспокоїтися???

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mavpysuk, 27 чер 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені нич не помагає заспокоїтися... коли в нервах - то некерована... і там всі поради - відволіктися, порахувати ще там щось робити - про них не памятаю в такі моменти... а коли я спокійна, а хтось нервується - то я так дивуюся.. (шо не мож відволіктися, порахувати до трьох??:))) )

• Подобається Подобається x 2
  2. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Якщо рознервує хтось, то єдиний спосіб заспокоїтись, то викричатись на людину, яка мене роздратувала, правда це не завжди виходить, бо і люди різні бувають, та і ситуації... Коли виговорюсь, поспілкуюсь з кимось про це, тоді також легко стає. А ще коли шось солодке з"їм, то добріша стаю зразу.:)))

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК-ТАК, помню-помню... :mocking:

4. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Писала я той допис, і на 100% була впевнена, що шановний пан Левандівка шось та мусить написати мені на то, і не помилилась...:tongue::))):tongue:
    Ну шо поробиш, я така...;)

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ага...
    І я. :yes:

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Заспокоююсь, коли виговорююсь, або граю в якусь онлайн-гру, або їм шоколад..
    Розслаблююсь від масажу і оргазму.

7. Max_

Max_ кл. москаль

Ну што тут скажешь... )))) Респект ! И уважуха ! :give_rose:

8. terrible

terrible Well-Known Member

мене, коли я в нервах, ліпше не чіпати кільканадцять хвилин... ліпше для всіх :mocking:
    я неврастенік в деякіх моментах життя :blush: а як заспокоюсь-то знов нормальна людина:)
    взагалі, не те щоб заспокоїтись... коли вночі особливо не спиться, думається (і чому я думаюча людина???) то краще вийти на балкон і викурити цигарку... в тиші, наодинці. тоді - мені у всякому разі - приходять в голову розумні думки. головне - палити "добру" траву. тобто тютюн :)))

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...
    Можу й не говорити...:sorry:
    І так всі знають...:dntknw:
    Але в великих кількостях....:cowboy:

10. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Перших п'ять хвилин мене краще не чіпати, а потім вип'ю собі чай з меліси і забуваю про всі свої нерви:)

11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:) Недорого продам нервову систему в хорошому стані. Заводиться з пів оберта. :))

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Найкраще заспокоює улюблена музика, чашка улюбленого гарячого чорного чаю і порожня квартира( щоб ніхто не чіпав) :)

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

+10000! найбільше люблю пусту квартиру без мешканців.Я тоді спокійна, спокійна і нічого не нервує.:)

14. victorys

victorys позитивчик :)

А шо нікого улюблений ЛФ не заспокоює? ;)
    (коли не читати політичні та релігійні гілки :mocking: )

15. illia

illia Well-Known Member

заспокоюють думки про ... дріб"язковіть того всього.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

мене заспокоює, я вже писала.А на ті гілки я ні ногою!Для чого собі настрій псувати?

17. victorys

victorys позитивчик :)

дегустую другу лямпку лікеру "Pinacolada":nyam2: і здається помаленьку починає заспокоювати :)))

18. Невідомий

Невідомий New Member

хм....спокійна музика, шоколад. футбол або тренування з БГ, коротше фіз. вправи

а де твій аватар? :)