а мені нич не помагає заспокоїтися... коли в нервах - то некерована... і там всі поради - відволіктися, порахувати ще там щось робити - про них не памятаю в такі моменти... а коли я спокійна, а хтось нервується - то я так дивуюся.. (шо не мож відволіктися, порахувати до трьох?? )
Якщо рознервує хтось, то єдиний спосіб заспокоїтись, то викричатись на людину, яка мене роздратувала, правда це не завжди виходить, бо і люди різні бувають, та і ситуації... Коли виговорюсь, поспілкуюсь з кимось про це, тоді також легко стає. А ще коли шось солодке з"їм, то добріша стаю зразу.
Писала я той допис, і на 100% була впевнена, що шановний пан Левандівка шось та мусить написати мені на то, і не помилилась... Ну шо поробиш, я така...
Заспокоююсь, коли виговорююсь, або граю в якусь онлайн-гру, або їм шоколад.. Розслаблююсь від масажу і оргазму.
мене, коли я в нервах, ліпше не чіпати кільканадцять хвилин... ліпше для всіх я неврастенік в деякіх моментах життя а як заспокоюсь-то знов нормальна людина взагалі, не те щоб заспокоїтись... коли вночі особливо не спиться, думається (і чому я думаюча людина???) то краще вийти на балкон і викурити цигарку... в тиші, наодинці. тоді - мені у всякому разі - приходять в голову розумні думки. головне - палити "добру" траву. тобто тютюн
Перших п'ять хвилин мене краще не чіпати, а потім вип'ю собі чай з меліси і забуваю про всі свої нерви
Найкраще заспокоює улюблена музика, чашка улюбленого гарячого чорного чаю і порожня квартира( щоб ніхто не чіпав)