Відповідь: А що лежить у Вас на столі? Нарешті покажу шо лежить на столі у мене...(квіточка тільки від вчора) А то мій улюблений коврик для мишки...
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? В мене всюди так!!! Обожнюю чистоту! Безлад буває коли я хвора або коли малеча бавиться...
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? а в мене телефон, монітор, мишка, ручка, калькулятор, спектр, машинка для рахування папірців (ті що на гроші відкликаються), сейфик і найголовніше моє улюблене горнятко з чаєм
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? в мене зараз на солі радше не лежать а валяються: купа зошитів,якихось папірців,словник,телефонний записник,диски,ручки і т.д.,мобільник,вольтметр,серветки для монітора,модем, кабель до плеєра. Ото безлад!треба прибратися.
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? А у мене стіл , мабуть, тільки для того, щоб туди щось класти і вибудовувати ГОРИ. Отже у мене там монітор, клавіатура , мишка, колонки, радіо, два пенали з потрібними і непотрібними ручкаси, олівцями тощо.... А ще літальна тарілка верх догори , а на ній карти, братові карточки, іграшки від кіндера. Поруч гори "Карпати" , що складаються з книжок, паперів, зошитів , газет про нерухомість. А взагалі варто запропонувати тему: " А що у вас під столом?"
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? а то мій стіл..сьогодні і майже завжди,люблю коли нічо зайвого нема.
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? ви знаєте, глянув я на ті чисті, прибрані столики і подумав, що теж би любив якби на моєму ніц не було... але ж то що є на столі нереально прибрати...
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? о,мій далеко не чистий...))) ,та й прибраним назвати не можна, бо стараюсь взагалі нічого на ньому не залишати (всі зайві предмети підлягають "обробці" мого малого брата.)))