Відповідь: А що лежить у Вас на столі? У мене те саме. Для паперів є полиці та папки. На столі тільки комп та додатки до нього. Ручки та олівець в металевій підставці для них. Блокнот для заміток і календар. Ну, і горнятко кави чи чаю. Де ж без того в офісі. На вежі компа фіолетовий ведмедик. Зате в мої шухляди краще не зазирати. :D:D:D Хоч там також порядок, але багато всього.
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? Мдя-я-я-я...Хороша тема. Підбіває поприбирати. :ninja: Ну. Почнем: Кактуси, телефони, диски, окуляри, купа документів в яких чорт ногу зломить, зарядне для аккумуляторів (де самі аккумулятори - не знаю, десь на столі, або під столом), ключі, бензин Зіппо, скоби, канцелярський набір в якому замість ручок і лінійок косметичні олівці і помади, візитки, пульт від телевізора (маю таку дурну звичку телевізор спиною дивитись), аспірін, і пилюка (не багато):o Все, пішла прибирати.
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? У мене навпаки. Якщо занедбано й балаган - ніякого творчого процесу не буде. Хоч і часто балаган влаштовую, то натхнення не додає мені то, а лиш депресію. Я фанатка, мабуть. Зате бачу, що позитивно впливаю на хлопців у кімнаті. Вони тепер теж почали порохи протирати, складати речі, на столі. :D
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? ох, як я при цій темі захотіла на роботу!!! в мене на робочому столі завжди купа речей, якими я постійно користуюся всі речі мають своє місце і мене страшенно дратує, якщо хтось щось пересуває чоловік спеціально пересував мені візитницю або стаканчик з ручками, щоб посміятися з того як я роздратовано пересуваю їх назад і так двадцять раз на день, поки я не почала робити вигляд, що мені це байдуже і йому стало нецікаво :D :D :D тоді він почав вазонок на вікні пересувати взагалі я не люблю щось змінювати в себе на столі - я звикаю до того де що лежить і кілька місяців не рухаю коли надоїдає я роблю перестановку і знов кілька місяців все має своє місце я люблю щоб біля стола щось зеленіло і висіла на стіні якась надихаюча до роботи картина або маленький букетик на столі, правда працювати він допомагає навпаки стіл в мене великий і там обов’язково є: монітор, мишка, клавіатура настільна лампа календарик (люблю дивитися на паперовий, а не на моніторі) дві візитниці (для чужих і своїх візиток, не люблю плутанини) папір для запису, підставка для олівців/ручок/маркерів (часто пишу вручну) діловий щоденник (в який я часто забуваю подивитися, але ретельно все записую) робочий графік спеціальні полички для документів телефони: стаціонарний і мобільний інформація про послуги фірми ще принтер/копір поруч аби я рукою могла дістати на жаль щоб папір взяти треба встати і підійти до шафи :D під столом є тумбочка з шухлядами, там документи і канцелярське приладдя ще може бути кава на столі і чорний шоколад або шоколадні цукерки, які я ховаю на сист. блоці під столом :shy: і ніякої пилюки - вона діє на мене деструктивно
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? Дивлячись на якому столі?..На цьому купа дисків,Зошит з аудиту,Колонки та монітор..А на власному столі..ООООООООООО.....Чого там тільки не знайдеш:підшипники для скейту,мікрофон,м*які іграшки,декілька сувенірів,папери по курсовій роботі...Вам щастить,що теми?:"Що у вас на стіні?!" немає=)
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? Niemand, пишіть тут. Тож - ЩО у Вас на стіні ? У мене - дві авторські роботи Тудора Фабіана (нажаль, його сайт на форчунсіті прикрили).
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? А у мене на стінах образ, картина, диплом чоловіка, три маски, дві фотографіїї запхані під скло диплома, які ми надрукували на своєму принтері для проби форматом А4.
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? в мене на роботі на стінах картини, природа вдома в нашій кімнаті теж картини - купа маленьких картинок з бурштину не скажу, що вони мені сильно подобаються, але звикла, то чоловікові
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? В мене вдома за компом на стіні висить календар на кожен місяць з фоток з нашого весілля - це свекруха зробила у подарунок Більше нічого не висить, окрім коврів, образів, полички, бо квартира не своя..
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? в нас є подарована ікона з бурштину (янтар), але вона трохи завелика для нашої кімнати не знаю де її повісити, наразі стоїть на комоді :no: вона просто надзвичайно гарна! треба таки повісити на стіну...
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? у мене десь ікона лежить, що мама колись купила.... писана на склі.... можу подарувати, хто хоче....
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? Що лежить? Коробка з шоколадкою у вигляді серця... смачна мабуть... ніяк не можу цю красу знямкати, рука не підіймається... далі... графічний планшет, дата-кабелі від телефона, фотоапарата... перехідник з USB на мініUSB, серветки для монітора, диски, флешка, глиняний сосудик з олівцями й пензликами, пляшка розписана власноруч... і ще якийсь непотріб, який стає в нагоді, як тільки його викинешь
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? На роботі - крім компутерних прибамбасів - тільки горня(яке постійно перевертаю на клавіатуру) і телефон. Терпіти не можу зайвих речей на столі... В мене навіть на десктопі іконок нема. А от вдома - можна знайти що завгодно Добре, що не питаєте, що в моїй сумці - отам справді дуже несподівані речі трапляються Чоловік колись тиждень сміявся, як побачив що я з собою ношу...
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? ось мій стіл: на вільній частині ми ще їмо, але зараз посуду немає, лише хліб.
Відповідь: А що лежить у Вас на столі? Пупере, то та частина, де чистіше? І моя улюблена заставка на десктопі... :shy: