Щастя- бачити посмішки на обличчях рідних і близьких людей... Щастя- робити щасливими рідних і близьких людей... Щастя- просто жити і не хворіти Щастя- кохати і бути коханою
Прокидатись зранку і усвідомлювати,що ти комусь потрібна,що вчорашній день пройшов недаремно,що сьогодні все буде в порядку!
погоджуюсь, це найбільше щастя. Але чому, чому ми згадуємо про це лише тоді, як хтось хворий? Чому коли всі здорові, нам тут же бракує грошей, машини, кар"єри, "щоб він подзвонив", щоб сусіди не шуміли, відпустки на Багамах, позбутися зайвих кілограмів і т.д, і т.д. Чому так важко запам"ятати, що насправді все це - дрібниці і дурниці, які ніяк не повинні впливати на наше щастя?
Тому що все відносно... Тому,що рано чи пізно в кожного настає момент,коли згадуєш...свій колись звичний день і думаєш - це ж було щастя... І в пам"яті такі дні відкладаються як суцільне сяйво...кожна секунда в ньому.... Нагадав собі Ліну Костенко Звичайна собі мить. Звичайна хата з комином. На росах і дощах настояний бузок. Оця реальна мить вже завтра буде спомином, а післязавтра - казкою казок. А через півжиття, коли ти вже здорожений, ця нереальна мить - як сон серед садів! Ця тиша, це вікно, цей погляд заворожений, і навіть той їжак, що в листі шарудів.
То певно так і є........ Щастя є допоки ти молодий і віриш..........мариш ілюзіями........допоки не зіткнувся з реальним сьогоденням,жорстоким сьогоденням без найменшої надії,що може це все неправда і не зі мною...........(То хіба Ромко мене зрозуміє............)
Цікаво... для мене віра, радше є випробуванням, ніж щастям... Наприклад, коли хворий, то є досить непросто вірити у те що ти скоро станеш здоровий... Приходиться проходити через боротьбу як в тілі, так і в розумі, серці... Хоча Ви, напевне, мали щось інше на увазі...
а можна не на "Ви"? мала на увазі, що коли людина, не дивлячись на усі перепони в житті, складнощі та випробування, зберігає віру (скажімо, в глобальному сенсі - віру у добро), то це - щастя! віра підживлює людину. якби не вона, то людина вічно була б нещасна
Щастя воно як тиша,як тільки ти кажеш що ти щасливий то щастя зникає...Це внутрішній стан..якийсь наркотичний трохи...коли розум не бачить або не хоче бачити проблем....а ці проблеми є і вони з часом назбируються і починають гризти вас зсередини..і щастя заразом...
коли ти йдеш в 5 ранку по Львову і всюди тихенько)) ще, коли прокидаєшся кожного ранку і говориш собі: "сьогодні день буде кращий ніж вчора." коли мій пес зустрічає мене після навчання)
Щастя-це коли тебе розуміють. Щастя-це коли тобі легко і радісно. Щастя-це коли твої діти,чоловік і батьки здорові і щасливі. Щастя- це коли ти не йдеш,а мчиш додому,бо тебе там чекають.
Ніколи не будеш знати що таке щастя, коли не відчуєш, що таке горе. Людина повністю щасливою ніколи не може бути, їй вічно чогось бракує. Головне навчитись цінувати те, що в тебе вже є, і вміти поставити і виконати певну мету. Щастя як наркотик. Один раз відчув і хочеться ще більше...