Для мене щастя, коли: -здорові батьки, родина - це дуже велике щастя!!!; -Коханий поруч; -коли доцю бачу і вона до мене усміхається, зразу хочеться її подусити в обіймах і поцьомати!; -коли все добре в академії; -друзі - також щастя, а найкращі - ше більше! Щастя - то коли на душі добре і легко!
Тільки що натрапила на таку золоту мислю на тему щастя: Счастье - это не когда у тебя все есть, а когда у тебя чего-то нет, и Боже упаси! ...і щось у тому є
В этом мире нет ни счастья, ни несчастья, то и другое постигается лишь в сравнении. Только тот, кто был беспредельно несчастлив, способен испытать беспредельное блаженство. Надо возжаждать смерти, чтобы понять, как хороша жизнь. А.Дюма "Граф Монте-Кристо"
Пригадався вислів: "Щастя може тривати кілька хвилин, а може й цілий день, але від цього не змінює своєї суті." Зараз я заплуталась, що таке "щастя" і де його знайти не знаю...Колись мене щасливою робила моя сім'я - жаль, що її тепер не існує в реальності, а є тільки "на папері"...
Щастя - це стан душі і, на жаль, його не можна затримати надовго. Бо як тільки ти "досягнув щастя",- ти починаєш мріяти про якусь "надбавочку" до нього На мою думку, пошуки щастя - це той двигун, що рухає нами протягом нашого земного існування
Я розумію, що нещастям. Але мені особисто щастя, що можна відпочити. Думаю, ви теж би зраділи на моєму місці.
Думаю, що це важко назвати щастям...швидше всього просто радісттю.... Просто вихідні ціною хвороби людей - незовсім щастя...
я теж рада з того, що в нас карантин, оскільки зважаючи на той обсяг роботи, який мала переробити на наступному тижні, то напевно треба купити енерджайзер (бо передбачалось працювати 16-18 годин на добу)... однак зважаючи на ситуацію в державі і світі, то якщо б щось від мене залежало - щоб відвернути смерть людей, згодилась би працювати на "ізнос".. на жаль від мене то не залежить... начитавшись про біологічну зброю і амбіції людей, що вважають себе всемогутніми і богами, то це дійсно нещастя для людства...
щастя це не тоді коли є все - але коли є все потрібне це не тоді є багато - але тоді коли вистачає щастя - коли маєш мету і після досягнення якої з'являється інша а для мене - це коли поруч рідні люди (необов'язково по крові)
Щастя - це коли ти не задумуєшся над сенсом свого життя. Щастя - це коли ти маєш мету, мрію і поступово до неї наближаєшся, і тішишся кожним наступним кроком який наближає тебе до мети, мрії. Правда, ця мета і мрія має властивість змінюватися. Хоча це також не є погано!
Щастя...не бачити болю в рідних очах... Щастя - короткі хвилини відпочинку від напруги...від думок...від безвиходу... Щастя..це коли ще є надія..що все буде добре... Щастя...як воно рідко буває...щастя...
Щастя. Воно у кожного таке різне...Моє щастя всередині мене, воно переповнює мене у певні моменти. Іноді буває так, що ти ловиш себе на думці, що все просто чудово у твоєму житті, що твої рідні з тобою. Є для кого і заради чого жити. І ти живеш і відчуваєш себе найщасливішою. А ще щастя - це робити улюблену справу, приходити додому, де тебе чекають і люблять. Це може бути якась дрібничка, наприклад, коли ти знайшла улюблену дитячу іграшку, чи коли ти сидиш на березі моря і дивишся, як заходить сонце, поряд з тобою сидить твоя кохана людина, і ти точно знаєш, що ви разом увійдете в завтра. Не знаю, як ви, але я люблю бачити блиск в очах рідних людей, яких роблю щасливими. Може одна складова щастя - це кохання...