Афтере,бачу для тебе найбільшим щастям є набрати повний писок жовчі і щосили харкнути. Може на когось попаде...
Звичайно... Але в мене дійсно сьогодні особливий день,так що навіть в декого жовчі не вистарчить,щоб його зіпсувати...
ВласнеРомку,поділіться радістюТак хочеться за Вас потішитися Пи.си:завжди радію,коли бачу позитивні Ромкові дописи
А я є щаслива тоді, коли можу зробити щасливим когось (хай хоча б на мить, але все ж таки... ) От сідаю у тролейбус і допомагаю молодій мамі внести каляску,а з боку стоїть хлопець і йому байдуже...а чому? Жіночка вдячно посміхнулась і мені стало якось радісно Колись знайшла гаманець одного студента,в середині були права,багато карток зі знижками,якісь квитанції і приблизно 400гривень.На одній з квитанцій був його адрес...Багато хто казав мені: "залиш гроші, а гаманець з документами поштою відправ, тобі ж ці гроші зараз дуже потрібні" (бо й справді так було...) Але шкода що всі ці люди не бачили очей цього хлопця, коли він відкрив двері, а я йому віддала гаманець... Це таке щастя зробити для когось щось приємне і не очікувати нічого взамін
А я по-справжньому щаслива, коли роблю когось щасливим... Я щаслива в неділю вранці, коли діти щасливо скачуть, бо я сказала, що, схоже, ніхто з нас нарешті не кашляє і не пчихає отож йдемо всі в басейн. Або коли збудую синові найбільший в його житті міст з кубиків леґо і його очі стають такими... величезними від щастя. Я щаслива, коли вранці в неділю сьорбаю каву коло сплячого Ромасика (а він щасливий, бо я, затятий жайвір, не буджу його, затяту сову) Щастя - це спокій, здорові діти, вірні друзі, щирі люди, кохана людина поруч і хоч трохи сонця кожного дня.
Щастя – воно не можу бути загальним і на все життя. Час минає, ми змінюємось і щастя також змінюється разом з нами. На сьогодні щастя для мене, це коли зранку, прокинувшись, беру доню (10 міс.) на руки, йдемо з нею до вікна. Вона дивиться на світ, а я на її щасливий, щирий погляд – безтурботна радість нового дня! Оцей погляд – зараз найбільше моє щастя… Настрій і наснага на цілий день.
І так хочеться не залежати від цього! Ставлення оточуючих - таке хитке, таке непостійне, таке мінливе, сьогодні одне, завтра інше. Не варто до нього прив'язувати своє щастя. Щастя в тобі, щастя твоє, щастя з тобою, і тільки від тебе залежить віддати його на потурання чужим настроям чи ні.
щастя - це як приступ стенокардії, тривати довго не може, людина не витримає. Щастя триває мить, але ця мить найкраща і найсолодша
Хоча деколи очікування щастя і сподівання виявляються ще кращими. Як у старому афоризмі - "в будинку щастя найбільша кімната - це зал очікування" )
Щастя, це коли про когось довго думаєш, чекаєш вже зустрічі, тебе рве на шматки від туги за цією людиною, хочеться хоч слова від неї... заходиш випадково на цю гілку й бачиш її допис. Як я тебе люблю! Як бракує мені наших посиденьок, розмов, сміху... Я тут часто згадую, як ми разом готувалися до іспитів, як разом ходили на закупи, як купували тобі сукню до весілля і як цього літа разом насолоджувалися балетом в опері... Я знову так хочу! Мати найкращу подругу - це таке щастя!!!
Щастя - коли гармонічний сам з собою. В мене така гармонія наступає, коли: Батьки здорові, родина здорова і не має особливих нервотріпалок, брат мене не рухає, коханий поруч, син задоволений, цікава робота, яка приносить не тільки фінанси, але і інтерес і гарний настрій. Зараз декількох пунктів нема, але ще все попереду і я буду прагнути до тої гармонії.
А що для Вас є "щастям"???? Спокій на душі кохання в серці здров"я близьких справжні друзі бажання робити людям добро
"Друг - це одна душа, що перебуває у двох тілах" (Арістотель). "Найкращий друг - це той, хто допоможе нам проявити найкраще, що є в нашій душі" (Генрі Форд). "Брат може не бути другом, але друг - це завжди брат" (Бенджамін Франклін). "Насолода від спілкування - головна ознака дружби" (Арістотель). Це все про нас!!! Чекаю на тебе з нетерпінням!