А що для Вас є "щастям"????

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mavpysuk, 25 січ 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Афтере,бачу для тебе найбільшим щастям є набрати повний писок жовчі і щосили харкнути. Може на когось попаде...

• Подобається Подобається x 3
  2. egoistka

egoistka Well-Known Member

щастя для мене - це здорові батьки... щаслива сестричка... і коханий поруч:)

• Подобається Подобається x 13
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

думаю - це пройде як персональщина - ні?

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ромку, але які ж щасливі ті, на кого не потрапляє, а спливає як по качці. ;)

• Подобається Подобається x 5
  5. Romko

Звичайно...

Але в мене дійсно сьогодні особливий день,так що навіть в декого жовчі не вистарчить,щоб його зіпсувати...

Останнє редагування модератором: 30 січ 2009
    • Подобається Подобається x 6
  6. Liliyah Romanova

Ви так і не розповіли, чому саме...

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Власне:)Ромку,поділіться радістю:)Так хочеться за Вас потішитися:)
    Пи.си:завжди радію,коли бачу позитивні Ромкові дописи

• Подобається Подобається x 4
  8. Romko

День зустрічей...
    Зустрів друга юності...
    мав ще зустріч...

• Подобається Подобається x 12
  9. victorys

victorys позитивчик :)

А я є щаслива тоді, коли можу зробити щасливим когось (хай хоча б на мить, але все ж таки... ) От сідаю у тролейбус і допомагаю молодій мамі внести каляску,а з боку стоїть хлопець і йому байдуже...а чому? Жіночка вдячно посміхнулась і мені стало якось радісно :)
    Колись знайшла гаманець одного студента,в середині були права,багато карток зі знижками,якісь квитанції і приблизно 400гривень.На одній з квитанцій був його адрес...Багато хто казав мені: "залиш гроші, а гаманець з документами поштою відправ, тобі ж ці гроші зараз дуже потрібні" (бо й справді так було...) Але шкода що всі ці люди не бачили очей цього хлопця, коли він відкрив двері, а я йому віддала гаманець...
    Це таке щастя зробити для когось щось приємне і не очікувати нічого взамін :give_rose:

• Подобається Подобається x 16
  10. Счастье - это когда тебя любят и уважают окружающие...

• Подобається Подобається x 2
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я по-справжньому щаслива, коли роблю когось щасливим...

Я щаслива в неділю вранці, коли діти щасливо скачуть, бо я сказала, що, схоже, ніхто з нас нарешті не кашляє і не пчихає отож йдемо всі в басейн.

Або коли збудую синові найбільший в його житті міст з кубиків леґо і його очі стають такими... величезними від щастя.

Я щаслива, коли вранці в неділю сьорбаю каву коло сплячого Ромасика (а він щасливий, бо я, затятий жайвір, не буджу його, затяту сову)

Щастя - це спокій, здорові діти, вірні друзі, щирі люди, кохана людина поруч і хоч трохи сонця кожного дня.

• Подобається Подобається x 21
  12. mark_petro

mark_petro Member

Щастя – воно не можу бути загальним і на все життя. Час минає, ми змінюємось і щастя також змінюється разом з нами.
    На сьогодні щастя для мене, це коли зранку, прокинувшись, беру доню (10 міс.) на руки, йдемо з нею до вікна. Вона дивиться на світ, а я на її щасливий, щирий погляд – безтурботна радість нового дня! Оцей погляд – зараз найбільше моє щастя… Настрій і наснага на цілий день.

• Подобається Подобається x 16
  13. travellviv

travellviv Member

І так хочеться не залежати від цього! Ставлення оточуючих - таке хитке, таке непостійне, таке мінливе, сьогодні одне, завтра інше. Не варто до нього прив'язувати своє щастя. Щастя в тобі, щастя твоє, щастя з тобою, і тільки від тебе залежить віддати його на потурання чужим настроям чи ні.

• Подобається Подобається x 10
  14. Маланка

Маланка Well-Known Member

щастя - це як приступ стенокардії, тривати довго не може, людина не витримає. Щастя триває мить, але ця мить найкраща і найсолодша:)

• Подобається Подобається x 12
  15. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Хоча деколи очікування щастя і сподівання виявляються ще кращими. Як у старому афоризмі - "в будинку щастя найбільша кімната - це зал очікування" )

• Подобається Подобається x 8
  16. Liliyah Romanova

Щастя, це коли про когось довго думаєш, чекаєш вже зустрічі, тебе рве на шматки від туги за цією людиною, хочеться хоч слова від неї... заходиш випадково на цю гілку й бачиш її допис. Як я тебе люблю! Як бракує мені наших посиденьок, розмов, сміху... Я тут часто згадую, як ми разом готувалися до іспитів, як разом ходили на закупи, як купували тобі сукню до весілля і як цього літа разом насолоджувалися балетом в опері... Я знову так хочу! Мати найкращу подругу - це таке щастя!!!

• Подобається Подобається x 15
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

це дійсно велике щастя... :)

18. Iriska

Iriska Well-Known Member

Щастя - коли гармонічний сам з собою. В мене така гармонія наступає, коли:
    Батьки здорові, родина здорова і не має особливих нервотріпалок, брат мене не рухає, коханий поруч, син задоволений, цікава робота, яка приносить не тільки фінанси, але і інтерес і гарний настрій. Зараз декількох пунктів нема, але ще все попереду і я буду прагнути до тої гармонії.

• Подобається Подобається x 9
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А що для Вас є "щастям"????
    Спокій на душі
    кохання в серці
    здров"я близьких
    справжні друзі
    бажання робити людям добро

• Подобається Подобається x 9
  20. travellviv

travellviv Member

"Друг - це одна душа, що перебуває у двох тілах" (Арістотель).

"Найкращий друг - це той, хто допоможе нам проявити найкраще, що є в нашій душі" (Генрі Форд).

"Брат може не бути другом, але друг - це завжди брат" (Бенджамін Франклін).

"Насолода від спілкування - головна ознака дружби" (Арістотель).

Це все про нас!!! Чекаю на тебе з нетерпінням! :give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)