Помітила, що особливо щасливою почуваюсь після хвороби чи після тривалої відсутності вдома, чи після завершення смуги певних невдач, чи після розлуки з близькими. Відчуття щастя стає сильнішим. Тож для мене щастя схоже у змінах. Без проблем здається важко було б оцінити як тобі насправді "щастить".
Гм... нагадалисте мені... От,для декого щастя...коли є бага-а-а-то..кубаси,патрохів,дриглів..і скірів... А поім фтелєвізор... Мдя...яке розмаїте щастя... Але ж не офтоп,правда?
Його завжди бачиш...відчуваєш... Можливо навіть не задумуючись... І очікування щастя..це..теж свого роду щастя...
Для мене щастя, це бачити, як росте моє маля, прокидатися і засинати поряд з коханим чоловіком, знати, що є люди на яких можна покластися Деколи щастя, це коли розцвітають первоцвіти, деколи падає лапатий сніг. А ще велике щастя, як кажуть китайські мудреці не вепереджувати час, щоб все йшло своїм порядком
Коли на душі спокійно, нічого не тривожить. Але чи то щастя? Чи задоволення життям? Чи, може, коли задоволена житям - щаслива? А можливо, коли збувається все задумане. Чи воно збувається, бо мудро і правильно все для цього робиш? Або коли постійно у всьому "везе"? Або коли тобі даний ще один шанс(після аварії, чи хвороби, можливо великої сварки)? Я заплуталась...
Для мене щастя - мій синулька! Пока ранком мого ангелочка не побачу, то день не почнеться. А вже потом кава. Ну, або чайок з лимоном. То тоже щастя - посидіти з чаєм і позиряти на вулицю, хто там ходить, шо робить. Нє, ну вот гроші то ніяке не щастя. Даже як їх дуже багато, то і так мало буде. Так шо то точно не метод для щастя.
На даний момент я буду найщасливішою коли мою дитину випишуть з лікарні до дому, буду найщасливішою коли вона буде здоровою і щасливою. Коли я бачу як вона лежить з катетирами в руцях і нозях, з шлангами з носика і їсть зі зонтика через ніс я розумію, що щастям на даний момент для мене є відсутність того всього... я все готова віддати лиш би вона була здоровою... може колись мої уявлення про щастя поміняються, бо до народження малої я думала що щастя - то коли тебе розуміють, думала що то коли гармонія внутрішнього світу з зовнішнім... хоча це також є складовими щастя... але не мого на даний момент
Пригадалось... Коли родився мій Ромчик, і я його вперше побачила і почула той перший крик - мене переповнювали такі почуття... як ніколи до того. Я ще й подумала - ото напевно "настояще" ЩАСТЯ. В мене текли сльози і радості, і гордості, і ...щастя. Так. (навіть зараз прослезилась як то всьо пригадала)
Щастя для мене - це моя донечка, якій учора виповнилося 5 рочків:girl_claping:. Коли донечка здорова і весела - це подвійне щастя:girl_claping::girl_claping:. Коли вона спанькає і посопує уві сні, гладити її волоссячко і цьомкати в носик - це потрійне щастя:girl_claping::girl_claping::girl_claping:. Коли в кишені досить грошей, щоб нагодувати донечку і купити їй те, що потрібно - це одна з складових абсолютного щастя.