Відповідь: А що це таке у Криму діється? погоджуюсь. Ось наприклад, як львівські муніципали - незважаючи на дипломатичні номери: евакуювали авто посла Польщі, яке той нахабно залишив під самим входом в Оперний! За цей СПРАВЕДЛИВИЙ поступок - я почав поважати Львівську владу!
Відповідь: А що це таке у Криму діється? С одной стороны, правильно власти делают. Этот "шанхай" нужно снести, стыдоба, чесслово! С другой стороны, методы можно было бы выбрать другие. И потом: а что в перспективе? Если такой же "шанхай", но не татарский, то какой смысл?
Відповідь: А що це таке у Криму діється? Все енто...детский лепет..по сравнению с тем...что вчера показывали про Грузию...вот где размах и разгул демократии..совсем как в свободной Европе...тут вам и водометы...и слезоточивые газы.... Ну а менты...они и в Африке менты...их хоть полицейскими обзови..как в Грузии...конкретно они там отмутузили..кого то...куда там...нашим крымским ОМОНОВцам...
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Вы лучше "подивитесь" что в Крыму на протяжении 10 последних лет творится. Крымские татары еще покажут где раки зимуют
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Там теж без нього не обійшлося... Дуже прошу Бога,щоб нам тут другої Чечні не зробили. А,якщо врахувати,як путінська команда реагує на "прітєснєнія русскіх",то можна чекати всього.Ми ж не Естонія,нас НАТО не захистить.
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Вообще ОПУПЕЛИ! И тут Вам Путин мерещется! Я еще года 3 назад на форуме говорил. Хватит "москалиться" и "хохляться". У нас есть один и общий враг. Мусульманский радикализм. И ОН пойдёт на СЕВЕР. Он уже идёть. Это Боря только так думает, что татарин будет его шашлыком угощать, потому что он (Боря) украинец. Фигушки. Когда по горлышку ножичком - национальность не уточняют. А вы всё куражитесь. Близорукие и недальновидные люди - ...ми(я, .......). ИМХО,:moskali:
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Полковнику,щось я призабув...То,виходить,що чеченці зруйнували Москву,вирізали 90% російського народу? Згадується цитата Дудаєва(?):"Мочить русскіх в сортірах!"
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Ромко, выхожу, а то опять не сдержусь.... Ну, а дальше Вы знаете П.С. Ну не пишите, не пишите х..ню! Вы что не поняли о чём я написал. Вы не о братьях-чеченах думайте. Вы о Крымских татарах задумайтесь. И НЕ Дай Вам и Украине Бог. (Боря, искренне прошу не искать иного смысла в моих словах). Прозорливее надо быть, ребята.
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Цікаво,чи по своїй волі кримські татари дружно кинулись в "теплушки" і поїхали освоювати нову батьківщину?
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Слушайтесь, Вы что, действительно не совсем, того..... "Уехали"-то они из Советского Крыма, а вернут себе т.н. Украинский. Разницу секёте?:moskali:
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! в довгостроковій перспективі дійсно прийдеться разом з росіянами протистояти мусульманам.думаю десь через років 15-20 буде загострення-словянське населення впаде в кількості настільки що мусульмани будуть вже пропорційно значною частиною популяціі.в європі теж до цього часу назріє
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! А росіян на той час представлятимуть саме мусульмани Взагалі - якщо ворога нема, його треба вигадати. І мочити в сортирах.
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! ага, помесь китайцев с мусульманами. Как в анекдоте: "Бойся меня бабушка...":D
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! тут нічого веселого нема -при конфліктах в європі або росії потоки мусульман емігрантів переорєнтуюцься на україну.якщо китайці законфліктують з росією то теж по нас вдарить.відсидітися за пєцом тут не вийде.татари в криму зараз конфліктують за майно але все закінчиться протистоянням по лінії мусульмани-словяни.якщо там не навести порядок то за 3-5 років буде як у греків з турками на кіпрі .тільки тут будуть з однієї сторони російська армія а з другої турецька