Це свобода вибору.Та не роздвоювати з-за цього форум.І те що пишуть у одній темі ще не значить що не заглядають у інші Скільки часу вже пройшло а я не звикну напевно до ціеї зміни ніколи.Та й форум для мене якимсь чужим трохи став.Все зовсім не так як колись.
Давно пора! Із розмежуванням певних повноважень ! А може він ... дохтур-"бабич", тільки не зізнається ?
А чого це сестричкавідображається як присутня на ЛФ, а насправді вона ще десь у місті фотографує іній і туман? Непорядок!
А що це ся діє на ЛФ? Хотів було створити подібну тему, але згадав, що така вже є. Так от. Дійсно не можу зрозуміти що то ся діє. Останнім часом спостерігається явна агресія в дописах учасників один до одного, модераторів та гіпер-, супер- і архі- модераторів до учасників і навпаки, в бан потрапляють як за образи (що є правильно!), так і за інакомисліє. Може я і помиляюся, але зі сторони часто так виглядає. Часто безслідно зникають дописи разом з кармою доданою за них. Чи то технічні збої чи людський фактор. Все ж схильний думати, що людський. Пропадає будь яке бажання до диспуту. А тільки хвалити один одного без міри - теж якось не хочеться. Суперечка потрібна, але здорова суперечка, без образ, без агресії. Бо в суперечках народжується істина. Якщо ми хочемо "загробити" ЛФ, то давайте продовжувати в цьому ж дусі. Особисто я цього не хочу. Тому пропоную з цього моменту, як то казав кіт Леопольд: "Ребята, давайте жить дружно!". Допускаю, що цей допис може бути стертий, або мене забанять. Але, шановне паньство, я не займаюся в даний момент забороненим правилами обговоренням модерації, а так як ми тут в деякій мірі друзі (особисто я так вважаю) то повинні бути відвертими, толерантними один до одного, і старатися во ім'я дружби виправляти свої помилки.
Саме ТАК! Людський. Людині, котора "зі сторони" дивиться - ТАК може виглядати, хоч і не відповідає дійсності. +1. Друже, Locke! Вирпавляйте помилку, заходьте частіше, щоб бути вкурсі. І питайте (в Приват, згідно Правил) - Вам щиро і толарантно дадуть відповідь. Я ТАК думаю.