Відповідь: А що це ся діє? Кому що і як зручно. Я на форумі в паузах між роботою, ЛФ має закладку на панелі, але там і так багато всього, аби ще й ДП ставити.
Відповідь: А що це ся діє? Важко тепер щось знайти.2 окремих форуми.Я наприклад досі не звикла і навряд чи звикну. Як на мене по-старому було і легше і краще.
Відповідь: А що це ся діє? Як би то пояснити..? От був у нас активний розділ "Про спорт". Нові повідомлення клацнеш - а там.... Те саме й з Посиденьками. Чудово, що Посиденьки об'єднали стільки дівчат, але... Збудували їм персональне помешкання - чудово! Хлопці не страждають від алергії на пух. Дівчата не мусять нюхати "тютюновий дим", та й "кава" у них своя, "з молочком"...
Відповідь: А що це ся діє? Левандівко, не зовсім так. ЛФ не став суто чоловічим форумом. Це Посиденьки стали суто жіночим. А тут не змінилося нічого, повернуто статус кво до виникнення на ЛФ жіночого розділу. Чоловічого розділу ж ніколи тут не було - несправедливо
На жіночому - всі жінки+левандівка, а на ЛФ - всі реальні пацани, ну + кобіти, вони без хлопів ніяк, нє?
Зайдеш на ДП - годування, пологи і т.д Зайдеш на ЛФ - політика, філософія....скучно. ніхто з ювілейною кармою не вітає)
Ти думки читаєш? :biggrin: А я думаю, чого так тихо було... А то затишшя... :biggrin: :biggrin: :biggrin: