Відповідь: А що це ся діє? Та то добре, коли хтось все неправий, а я все правий, тільки от від тих, хто може перейти в гниття залежить й гниття самого ЛФ, нє?
Відповідь: А що це ся діє? Та ясно, Миху. Визнати свою вину завжди важче, аніж зіпхати щось на інших. Так само бути добрим важче, аніж просто поплювати на ближнього. Бути добрим не дає відчуття сатисфакції, а от поплювати - ще й як!
Відповідь: А що це ся діє? Свободу (?!) жіночому апартаменту на форумі.!В волю тої ...тої Волі для галицької кобіти!:shutup::shutup:Шо нє xлопи?Гура-а-а!
Відповідь: А що це ся діє? Не знаєте, а знаєте чому? Тому що ви переплутали плювання з критикою чи іншою думкою... але то таке.... не вартує уваги....
Відповідь: А що це ся діє? Та ні. Критика не така, Миху. Критикувати ще треба вміти. Тут була критика, але в основному крики. А ще ніхто так і не розібрався у принципі "розподілу". Була кав"ярня з однією залою, а тепер розширилася на дві. Найцікавіше, що чомусь найбільше протестів від тих, хто туди й не ходив.
Відповідь: А що це ся діє? Вище по тексту. І на посиденьках також. І що цікаво, постійно те саме народ писав. Враження, що відповідей взагалі не читають, просто заходять пообурюватися. Ну, то й реакція відповідна. А ви мені так і не сказали, чого вам так на тім залежить? Ви ж там практично не бували...
Кажу: звідти народ ходив по всьому ЛФ, а зараз сидить у ДП. перехід з одніє зали - до іншої такий самий за легкістю/важкістю, як перейти на зовсім інший форум.
Відповідь: А що це ся діє? Повірте, хто може, той на ЛФ заходить. Причина того, що хтось не заходить на ЛФ, не в розподілі, а в хронічному зависанні самого ЛФ. Поки не було апдейту, проблем із входженням на ЛФ також не було. Так що причина зовсім не там.
Відповідь: А що це ся діє? Угу... І дерева торік зеленіші були... Зате не переплутаєте, куди постити. Хоча..? Все одно, переплутаєте...
Д Я К У Ю ! ! ! Може до купи якось розполовинити Здоров"я та ще одну гілочку за гендерними ознаками ? Миху, як це Ви за один допис мені 2 карми поставили ? Я у чомусь відстав ?
Відповідь: А що це ся діє? Стефку, а Ви впевнені, що ми тут залишимось, як їм дадуть повну сободу? Щось я побоююсь тих галицьких кобіт!
Відповідь: А що це ся діє? Щодо розділення, то в мене єдине побажання - прямі взаємні лінки між форумами. Бажано, щоб їх було видно з усіх сторінок - скажімо в рядку меню. Все решту - справа звички. Я вже майже звикла