воно то вистарчає, та Левандівка заздрить моїм офтопам... та... є, як є... мені старому багато й не треба... був борщик та горщик.... Бач... дівкам дизайн не нравиться.... шуруйте-шуруйте у дівочі посиденьки!:feminist::babruysk::D:D:D
Відповідь: А що це ся діє? Шо Ви можете знати? Невже Ви думаєте, шо я на дівочі посиденьки не ходив? Шо я патик?
У плані, що не писали туди. Те, що їх багато осіб читали, відомо. Піду пошукаю ваш допис на гілці про сімейні пологи, там якраз думку чоловіків питають. Ось натрапила на два цікаві дописи. Сила молитви чи як?
Відповідь: А що це ся діє? То тепер на ЛФ не можна буде про кухню поговорити і про інші жіночі теми, а в ДП відповідно про інші теми? А от будуть приходити нові люди, будуть тут чи там створювати невідповідні теми, то їх будуть модератори переносити на інший форум? І що тепер ходити на 2 форуми, перестрибувати між двома різними інтерфейсами, налаштуваннями? Незручно. Цитати з ДП: Так от, думаю, варто було спитати людей спочатку. Загалом нам нічого не залишається робити, тільки змиритись, як завжди. Просто поставили людей перед фактом.. Негарно.
зате на двох форумах можна розмістити більше реклами : ))) щось на обох форумах мало нових дописів, хоча багато користувачів заходило...
Відповідь: А що це ся діє? Та ні, відвідуваність і справді збільшилася. А точно дописів поменшало? Чи оффтопу, флуду, спаму?
Відповідь: А що це ся діє? Кумедний прикол, але, як на мене, некоректно. Може хтось не хоче ставити аватар, навіщо людей змушувати? Або ще встиг підібрати, а тут таке вліплено, мене б образило.. Якась несвобода вибору.. Чи всі повинні мати аватари? Це нове правило на форумі? І вже хтось згадував, що різні люди сприймаються як один з такими спільними аватарками.. :n:
Відповідь: А що це ся діє? Это типа комильфо Присутствие аватара у участника отчасти свидетельствует о его позитивном отношению к самому форуму и форумчанам в частности. Согласитесь, что легче идентифицировать и воспринимать посты, краем глаза замечая аватар их автора.
Відповідь: А що це ся діє? мені не подобається таке розділення як зробили зараз. анікраплинки не подобається. по-перше, дійсно, незручно скакати по 2 форумах(особливо якщо ти спілкуєшся мінімум на 5 різних форумах, серед яких і обидва ЛФ-и). по-друге, я , наприклад, ніколи не була вельми активною у ДП, і тепер туди не заходжу. але дівчата, з якими приємно було спілкуватись, до яких усі звикли, тепер, напевно, там сидять. бо заходиш на ЛФ і нових дописів так мало стало, немає гостроти, все якось мляво. по-третє: взагалі, може, ми скоро зробимо градацію: жінки, чоловіки,діти - і усіх розділимо на окремі форуми - це ж абсурд! невже не можна вжитись на одному форумі? просто окремий розділ аби був - ДП і все. туди б і переносили обговорення, які "не такі". коротше, нуднуватенько стало, пусто і сумно... це тільки моя суб"єктивна думка.
Відповідь: А що це ся діє? Ага, дуже легко ідентифікувати коли на сторінці всі "я не вмію ставити аватар"
Відповідь: А що це ся діє? угу - я теж спершу хотів ту аватарку поправити - написати на листочку - "адміни у яких форум як прапор - періодично висить - могли б вже й не вимахуватися..." - але потім пошкодував часу...
Відповідь: А що це ся діє? Симпатично. Тим більше не розумію тоді... Напевно не є точно. Дівчата, які спілкувалися на інших темах, і так заходитимуть. Для багатьох проблемою лишився вхід на ЛФ. Я досі лише в хромі можу читати. Але на роботі це дуже помітно тоді, на жаль. Так що проблема не у виокремленні ДП. Ну, тільки не треба казати, що жвавість і гострота ішла з посиденьок. Як на мене, то це радше накручування. Я на ЛФ далі читаю ті гілки, які мене цікавили. От лиш не так це просто. А отакі гасла кидати взагалі не варто. Поділ таким не є. Усі користувачі ЛФ мають доступ до ДП. Яка проблема? Я вже стільки про це писала... Зрештою. Як на мене, Мартіні має право сам вирішувати, що він робить. Так воно було і далі є. Тут вже трудно. А розділ ДП просто розрісся до окремого форуму. До речі, тому ці форуми один одного не дублюють. Ой, коли я востаннє так сміялася, вже й не пригадаю. Дякую, афтере!!!
Відповідь: А що це ся діє? подобається тим, хто левову частку часу проводив в ДП. Теж вважаю, що такий розподіл не є правильним. Не знаю за ДП, а ЛФ явно втратив.