Відповідь: А що це ся діє? За все маємо подякувати деяким особам з АБФ (тепер вже офіційно Автономний), які страшно хотіли незалежності.
А теми навіщо закривати? Ось закрито тему "Наші весільні фото", може і інші позакривали, я ще не бачила. Створено для жінок окремий форум, а фото тут до чого? Потім буде створено для фотографів окремий форум? Щось мені це все не подобається, чесне слово.. Перебіглась форумом, позакривали теми, які, можна сказати, були "дівочими", але ж там і хлопці писали, і ті дівчата, які не сидять в дівочих посиденьках, то ми тепер маємо ще й крім Львівського форуму ходити на той окремий? І тут не можна тепер спілкуватись на такі теми, як "що таке любов?", бо вони будуть закриватись чи переноситись на жіночий? Поясніть, будь ласка, Мартіні.
Відповідь: А що це ся діє? Прошу всіх назвати поїменно. А у нас хтось запитав, нікому не цікаво було , ЩО ми думаємо з цього приводу?
Відповідь: А що це ся діє? Тю. Заходите на гілку "Для майбутніх...", шукаєте мої (або Левандівки) дописи з негативною кармою і читаєте
Я оце дума..якщо БФ став автономним, то тепер може і пупер повернеться? Просимо, просимо! Якось так недобре на душі з тим розділенням, неначе в душу плюнули. Щось я дуже до серця то сприйняла.
Відповідь: А що це ся діє? Гм.... я буваю часто незгідна з вами та Левандівкою... але ж то не означає, що хотіла відокремлення... Та й не розумію - в чому сенс того відокремлення? Просто, аби не на ЛФ???
Справді? Почитайте перший допис автора теми. йдеться про картки та й і я про те ж. І не дивно. Хто найбільше пише - той найбільше й фолить.
Відповідь: А що це ся діє? Флудить?.. Якщо мова дійсно про картки (Ваші, Миху), то: "Офф" у фото-гілці не зазаначено. Вопроси?..
Відповідь: Пропозиції. я написала, потім видалила, тепер знову пишу. а що, маленькі чуда тут комусь заважали? чи око не радували??? я щось не розумію............
Відповідь: А що це ся діє? Та то, Нірванко, всьо бджоли, тут є таке, що навіть під вашим (до прикладу) іменем можуть нову тему започаткувати, яка вам ніколи в голову не приходила... Дитячий садок, чесне слово....
Ггг... Вплив Текілли на Мартіні..?:shutup: +1. Не означає. Прошу не перебільшувати роль скромного і злючого модератора.
Відповідь: Пропозиції. Ше би хлопчачий хворум змайструвати отдєльно. Дєвочкі отдєльно, пацани - отдєльно і жодного сексу до шлюбу!!!!
Відповідь: А що це ся діє? Зате, навідміну від перевантаженого ЛФ, посиденьки працюють легко, швидко і коректно. Таких проблем із завантаженням сторінок як на ЛФ, там не помічено
Відповідь: А що це ся діє? чекайте-чекайте, не знаєте наших жіночок... вони будь-шо завантажать по самі гланди.
Відповідь: Пропозиції. Бракує вільного перебігу (для зареєстрованих) з одного форуму на іншій і зворотньо. Можливо, не добачаю, але як перейти з ДП назад до ЛФ? Щоразу авторизуватися? Чи суть відокремлення в повній сепарації?...щоб і духу бабського...
Відповідь: Пропозиції. Наші хлопці автоматично зареєстровані на Посиденьках так само як і дівчата, а отже зможуть при бажанні так само там дописувати Гілки більше переноситися не будуть.
Відповідь: А що це ся діє? не знаю, не знаю... в мене наприклад ще не виникло бажання писати на жіночий форум він мені взагалі не сподобався ні виглядом, ні змістом поділ явно непопулярний