А мені нагадалось,як в класі 3-му,на урок "природи".нам дали завдання зробити перископ. Найпростіший. Щось типу того. Ми з колєґою тото зліпили з картону і вирішили випробувати. В мене на балконі стояло два міхи бараболь. Ото ми влаштували прицільне бульбометання. З балкону. По ніжепроходящих. Поки не лишилось півміха. Але лиш тому,що в двері почала тарабанити делєґація. Потєрпєвших. Як вони вирахували?
В мене щось схожу було...я ,як старша,стояла на підвіконнику,рідний брат на рік молодший на табуретці,а двоюрідний на два роки молодший на підлозі(ієрархія ) вони мені подавали шкарлупи з яєць а я їх вдало запускала через форточку з сьомого поверху. Ну а завершення аналогічне
Не памятаю, чи я про це вже тут розказувала, ну але якшо шо то повторюсь. Колись давно я жила в центрі, а точніше на Федорова біля Дзиги. В тих старих домах, як відомо, стелі дуже високі. Я і мій на рік молодший двоюрідний брат після вечері (на вечерю були смажені пляцки) придумали собі забаву хто докине пляцком до стелі. От малі дурні (нам тоді десь по 7-8 років було) і відстань від землі до стелі здавалась надзвичайно великою. Ну шо я можу сказати. Забава в нас, як я памятаю, була дуже веселою і захопливою, що аж заходитись від сміху, а потім від плачу і ремня на дупі. Потолок тре було білити на ново, бо поки прийшли дорослі, то весь потолок вкрився круглими жирними плямами Такий от спогад...
Хі-хі А в мене теж в дитинстві було бажання творити....обмальовувала усі шпалери в квартирі....таки талант був в дитини,а куди подівся.....певно ременем *вигнали*
оооо, в пізні 80 ті роки, я мала такий творчий талант, що поки мама стояла в тодішній совєцькій черзі, обмалювала маминою помадою всі обої і пів мягкої частини. Зараз мама розказує, що мало не посивіла як побачила мою творчість , квартира була не наша, нашої дальшої родини, але ми в них знімали.
Дитинство завжди приємно згадувати,бо батьки були молодими і всемогутніми.Мене і моїх двоюрідних братів виховували аж занадто строго,крок вліво,крок вправо,не можна...не можна...негарно...Один брат був старший від мене на 3 роки,а другий молодший на 3 роки.Старший вже ходив до школи,коли мене і молодшого брата лишили на нього,бо у наших мамів виникли якісь термінові справи.Ми з молодшим заважали старшому вчити уроки,і він прив*язав (!!!) мене до стола,а молодшого до ліжка,а сам з задоволеною мордочкою сидів за столом і щось там малював.Наші крики було чути на всю вулицю.Бідний був старший,коли прибігли мама з тьотьою.А мій власний подвиг був такий:прийшла до мене подружка і запросила дивитись телевізор(справа була в далекому 1963р.,телевізор був великою рідкістю).Дома не було нікого,а телевізор хотілось подивитись.Отже.треба зробити так,щоб мама не сварилась,що пішла без дозволу.Найперше треба закрити хату на ключ і написати мамі записку,щоб знала ,де я.Далі:ключ треба сховати,а оскільки мама не буде знати,де ключ,треба написати мамі в записці.Приходить моя мама додому і знаходить в дверях записку:"Я пішла до Валі дивитись телевізор.Ключ захований під великою синьою кружкою на столі біля літньої кухні".
Мне было лет 5, лето было жаркое и канавы в дачном поселке почти высохли. Я по досочке решил перейти одну из них, оступился и свалился в эту теплую, густую грязь на спину и крепко прилип. Лежал и любовался огромным небом. Звать на помощь даже в голову не пришло... Уже и не помню, как меня отклеивали...
Ми з сестрою шпалери обмальовували цукерками типу шоколадних(соєві).в ті далекі 90-і .кажуть,що шоколаду не було,а замінювали тим пластиліном.
А ми з братЄльніком розібрали телевізор Огоньок .....за годину всі дитальки лежали посортовані в різних горнятках по формі кольору і розміру...вже брались до радіоприймача коли бабуля з магазину повернулась ))))
Веселі спогади дитинства Давайте писати про спогади дитинства, ну якісь дуже прикольні. Де саме ці трафунки у Львові траплялись. Поділіться спогадами про Львів, але Львів свого дитинства.
Бо був тут їден мудрагелик, дуже шукав життєві історії для наповнення свого сайту. Змили хлопа. А тут Ви...
На форум часто приходять серійні клони. Сподіваються залишитися непоміченими. А в нас тут "Матриця"! Інквізиція теж не спить...