А розкажіть про своє щасливе дитинство?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Milongera, 4 лют 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А мені нагадалось,як в класі 3-му,на урок "природи".нам дали завдання зробити перископ.
    Найпростіший.
    Щось типу того.

Ми з колєґою тото зліпили з картону і вирішили випробувати.
    В мене на балконі стояло два міхи бараболь.
    Ото ми влаштували прицільне бульбометання.
    З балкону.
    По ніжепроходящих.
    Поки не лишилось півміха.
    Але лиш тому,що в двері почала тарабанити делєґація.
    Потєрпєвших.
    Як вони вирахували?:dntknw:

• Подобається Подобається x 10
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

А хто сказав, що воно було щасливе? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:haha::haha::)))
    В мене щось схожу було...я ,як старша,стояла на підвіконнику,рідний брат на рік молодший на табуретці,а двоюрідний на два роки молодший на підлозі(ієрархія:))) ) вони мені подавали шкарлупи з яєць а я їх вдало запускала через форточку з сьомого поверху.

Ну а завершення аналогічне:)

• Подобається Подобається x 9
  4. victorys

victorys позитивчик :)

Не памятаю, чи я про це вже тут розказувала, ну але якшо шо то повторюсь.
    Колись давно я жила в центрі, а точніше на Федорова біля Дзиги. В тих старих домах, як відомо, стелі дуже високі. Я і мій на рік молодший двоюрідний брат після вечері (на вечерю були смажені пляцки) придумали собі забаву хто докине пляцком до стелі. От малі дурні (нам тоді десь по 7-8 років було) і відстань від землі до стелі здавалась надзвичайно великою.
    Ну шо я можу сказати. Забава в нас, як я памятаю, була дуже веселою і захопливою, що аж заходитись від сміху, а потім від плачу і ремня на дупі. Потолок тре було білити на ново, бо поки прийшли дорослі, то весь потолок вкрився круглими жирними плямами :))) Такий от спогад...:)

• Подобається Подобається x 8
  5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Хі-хі:mocking::good:

А в мене теж в дитинстві було бажання творити....обмальовувала усі шпалери в квартирі....таки талант був в дитини,а куди подівся:dntknw:.....певно ременем *вигнали*:)))

• Подобається Подобається x 7
  6. victorys

victorys позитивчик :)

оооо, в пізні 80 ті роки, я мала такий творчий талант, що поки мама стояла в тодішній совєцькій черзі, обмалювала маминою помадою всі обої і пів мягкої частини.
    Зараз мама розказує, що мало не посивіла як побачила мою творчість :))) , квартира була не наша, нашої дальшої родини, але ми в них знімали.

• Подобається Подобається x 7
  7. Дитинство завжди приємно згадувати,бо батьки були молодими і всемогутніми.Мене і моїх двоюрідних братів виховували аж занадто строго,крок вліво,крок вправо,не можна...не можна...негарно...Один брат був старший від мене на 3 роки,а другий молодший на 3 роки.Старший вже ходив до школи,коли мене і молодшого брата лишили на нього,бо у наших мамів виникли якісь термінові справи.Ми з молодшим заважали старшому вчити уроки,і він прив*язав (!!!) мене до стола,а молодшого до ліжка,а сам з задоволеною мордочкою сидів за столом і щось там малював.Наші крики було чути на всю вулицю.Бідний був старший,коли прибігли мама з тьотьою.А мій власний подвиг був такий:прийшла до мене подружка і запросила дивитись телевізор(справа була в далекому 1963р.,телевізор був великою рідкістю).Дома не було нікого,а телевізор хотілось подивитись.Отже.треба зробити так,щоб мама не сварилась,що пішла без дозволу.Найперше треба закрити хату на ключ і написати мамі записку,щоб знала ,де я.Далі:ключ треба сховати,а оскільки мама не буде знати,де ключ,треба написати мамі в записці.Приходить моя мама додому і знаходить в дверях записку:"Я пішла до Валі дивитись телевізор.Ключ захований під великою синьою кружкою на столі біля літньої кухні".

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мне было лет 5, лето было жаркое и канавы в дачном поселке почти высохли. Я по досочке решил перейти одну из них, оступился и свалился в эту теплую, густую грязь на спину и крепко прилип. Лежал и любовался огромным небом. Звать на помощь даже в голову не пришло... Уже и не помню, как меня отклеивали...:sorry:

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ми з сестрою шпалери обмальовували цукерками типу шоколадних(соєві).в ті далекі 90-і .кажуть,що шоколаду не було,а замінювали тим пластиліном.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ми з братЄльніком розібрали телевізор Огоньок .....за годину всі дитальки лежали посортовані в різних горнятках по формі кольору і розміру...вже брались до радіоприймача коли бабуля з магазину повернулась ))))

11. DUDUV

DUDUV Active Member

Веселі спогади дитинства

Давайте писати про спогади дитинства, ну якісь дуже прикольні. Де саме ці трафунки у Львові траплялись. Поділіться спогадами про Львів, але Львів свого дитинства.:good:

12. DUDUV

DUDUV Active Member

А чому ніхто не пише?о_О

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бо був тут їден мудрагелик, дуже шукав життєві історії для наповнення свого сайту. Змили хлопа. А тут Ви... :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 7 лип 2011
  14. DUDUV

DUDUV Active Member

Що значить, "а тут Ви"

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На форум часто приходять серійні клони. Сподіваються залишитися непоміченими.
    А в нас тут "Матриця"!
    Інквізиція теж не спить...

а де твій аватар? :)