А ранійше люди були розумнійші та мудрійші...

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем vasili, 7 жов 2007.

1. Кемен

Кемен New Member

Відповідь: А ранійше люди були розумнійші та мудрійші...

знаєте я якраз входжу до цього віку... і нормально спілкуватись з більшістью ровесників не можу!... вибачте. але вони тупі!.. я не уявляла що люди можуть бути настільки обмежені... що б знайти підлітка в якого є власна думка і який не йде за соціальним тиском вкрай важко... у більшості думки банально зводяться до того де дістати халявних грошей.. купити косметику по скидці.. та позажиматись з Валькою... все! іншого в їхній голові навіть не варто шукати.....

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Раніше було краще, що й говорити.... бувало візьму тонометр і скільки б я не міряв і скільки би тонометрів не брав - все показувало добре, а зараз.... японські цифрові і всі зле показують...

• Подобається Подобається x 2
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Васілі-ю... Якщо на всіляку х..., пробачте, хрень реагувати...:crazy:

4. vasili

vasili Well-Known Member

Станьіч чого вам так весело?:cowboy:
    ЗІ чи ви рахуєте себе тим, а мене цим?

5. Степаныч

Пробачте, але Ви мене не так зрозуміли. ЛЮДИ ЗАВЖДИ Є РОЗУМНИМИ! Ніяких образ! РОЗУМНІ УСІ!

6. D.M.

D.M. Well-Known Member

Ну, оце вже точно неправда. Середня тривалість життя у світі за останні кілька століть помітно зросла.

Додано через 2 хвилини
    Знаєте цю історію, як колись знайшли давньоєгипетський папірус, у якому висловлювалися такі самі настрої, як на цій темі? Люди схильні до ниття, а життя насправді з часом покращується.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Согласна. Мало того, мудрее, возможно наши предки и были, но вряд ли умнее. Поражают иногда перлы маленьких детишек.
    Новому поколению некогда созерцать и не спеша обдумывать, они - действуют. Они умнее, но гораздо прагмматичнее даже уже моего поколения. Не хуже - просто иные.. :)

8. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Вчора бабуся прислала листа...Я була вражена. Зараз вже ніхто паперових листів не пише, є електронна пошта, SMS. А раніше завжди в скриньку заглядували, чекали цих листів, від рідних і друзів...

9. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Від чого були розумніші? Читати, писати більшістю не вміли. Мало переїзжали з місця на місце. Світу, інших народів та їх звичок не бачили.
    З чого розумніші?

10. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Тут напевне про життєйську мудрість пишеться.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не можу зрозуміти одної речі.Ніби предки були і розумнішими від нас,але згадати першу світову війну,Жовтневий переворот,диявольську доктрину комунізму,гітлеризм,сталінізм,ленінізм.Масовий психоз,мільйони жертв і щира віра в свою правоту нацистів, комуністів.Останніх ще можна зустріти.Як можна було щиро вірити в такі речі,дозволяти робити такі злочини?

12. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Якщо говорити про людей в цілому, то комунізм, гітлеризм і сталінізм замінили інші виродки, і війни залишились, і прагнення влади, все це є, нікуди воно не ділося, прикрито лише сучасними гаслами, і ідеологією.

13. Melody

Melody Well-Known Member

А я люблю паперові листи писати. :)

14. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Я, також люблю, і любила їх получати,коли на літо приїзджала до села. Завтра вперше за 5 років буду писати лист.Бабусі. Вона до сих пір береже листи, які були написані мною і моїми батьками 10 років тому.

15. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

А як на мене, раніше люди були простіші, відвертіші і добріші.
    Сучасний технічний індустрійний світ або відчужує людину, або кидає її у вир кар"єрної боротьби за виживання, просування вперед, керування і т.д.
    Я тут повністю згідна із так званою історичною моделлю розвитку цивілізації Ф. Шіллера. Тому, мабуть, і існує біль і туга за втраченим - минулим, щастям, раєм...

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Люди настільки вкладають душу в роботів, що самі, не помічаючи того, стають роботами... .

17. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Чиста правда,все кудись біжимо, спішимо, нінакого і нінащо в нас часу немає...:no:

• Подобається Подобається x 3
  18. Forpost

Forpost Стоїк

і жорстокіші ... систему виконання наказань в Запорожській Січі гляньте

• Подобається Подобається x 1
  19. vasili

vasili Well-Known Member

а народжувальність впала, але я не статист тому якшо пан Степанич з Шахраєм, схочуть то розсудять нас з вами Д.М...., але як на мене то пам"ятаю ше свого діда І. який в 90 років міг сокиркою помахати в корчах, і при тому все життя курив тютюн і в обід пив 200гр., розумієте...а зарез у кожного другого гіпертонії і т.д.
    ЗІ : одним словом все впало...

Додано через 11 хвилин
    принципі в ті роки були запалені як то кажуть знаннями, їх тільки підштовхнули,на мою думку як раз і війни, можуть бути свідотством того, шо люди були сильнійші разумом...

20. Степаныч

:agree: Не все, як мінімум. Адже народуваність яка-не-яка є. До речі, зростає останніми роками.;)

а де твій аватар? :)