Значить запрданець і манкурт... д) ментів... Ща Полковник все опошлит, скабрезив об отсутствии костюма... ---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ---------- Само собой. Давай. Ну, за братство!
Ничего я опошлять не буду. Но, естественно, увидеть Наталью Юрьевну без всяких костюмов - это неосуществимая мечта. А посему, предлагаю, Уважаемый ВасМТ, стоя и за Дам!
Полковнику, Ви змушуєте мене червоніти... А я вже від бабусі вернулася (класно, коли родичі живуть на одній сходовій клітці Піднімаю разом з вами келих шампанського за Новий рік Хай він для кожного буде теплим і радісним ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ---------- І взагалі, Полковнику, у Вас був шанс мене побачити (в нас ціла епопея була тут з Вашим номером телефону), а Ви його так пупустили...Думали, форумівку з Вами забабахаємо...
Хай в этом году и Вам пощастыть. Вы ведь прекрасная! ---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ---------- у Вас був шанс мене побачити Да, было дело. Мы с Левандовкой сидели на бетонном изделии возле пригородного вокзала после поездки в Стрий. Он мне сказал, что можно на свадьбу съездить, где Испанка зажигеает. Я отказался. После встречи с ВасМТ был уже не в змози.
Вчора був день Стрия. І день народження внучки. Відправив свою в магазин. Зараз почну. (Типу хокку получилось )
Василю, ви мене недооцінюєте Було і таке, на екваторі в році так 2006, якщо не помиляюся. Відкачувала дівок
Я Вас не можу оцінювати, бо не маю, на жаль, честі бути із Вами знайомим. Але одна людина, котру я поважаю і котра зараз "миється в бані", про Вас дуже високої думки. А я вірю цій людині і впевнений, що так воно і є! Хе... Якби мені приходилось відкачувати, чи закачувати, чи качати, чи накачувати дівок... Я цією справою без упину би займався... А тут із бикуючим бухорогулізмом приходиться боротись... Дещо єнча процедура...