Завтра мою відпускають під чесне слово... На ніч.... В понеділок знову на перев"язку... Сьогодні сьорбнув грам триста... На душі тихо і спокійно... Зараз... Романе, я мав хоча б надію... Пробачте.
Михалыч, ты не охренел? Мне-то, получается в 00.00 по Москве бухать? Не. Так не пойдёт. Давай, откупоривай. ---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ---------- Василий, ты издеваешься? Сколько ещё ждать?
Полковник, извините. То, се, энтузиазм населения... Готов. Откупорил. Налил. И выпил. Будем считать тренировочным заходом. Главное ведь не чекнуться, а единение... Ну, за единение...
А в нас шампанське охолоджується і морозиво по вазочках фасується Досушу волосся і піду до бабці святкувати Старий Новий рік
Давай, Вася, за единение. Ша, подожди..... Вот, пошла классно. За единение! ---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ---------- Эх, Наталья Юрьевна. как бы я хотел стать Вашей бабцей!
Хохо. Пішли рольові ігри. Іспанка червона шапочка, полковник вовк. Хто бабця? Sent from my MB865 using Tapatalk 2
Нє. То ми просто підтверджуемо тезу про алкашність а) військових; б) москалів; в) совків; г) рігіаналів. Щирі і свідомі нині не питимуть, як і завтра... Щирі п"ють першого січня. То їх день. ---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ---------- Ви.
видно я не щирий, бо буду нині пив.... ---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- ну майже, в мене було чуть інше
Тоді Вам треба дожити до 85 Гм..А костюм Червоної Шапочки мені би пасував... Нє-нє-нє..тут всі живі лишитися мають - і бабуня, і адмін Всьо, пішла пити шампанське...