Дуже Вдячний за заботу. Только через подземный переход. А выпить сегодня сам кто-то оттуда велел... Компании нет и Вы чёрте-где...
Ещё один медик... Одного в семье мало... Но правы ж... Не попишешь... http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=gcfys13QbXE
Все, что видишь ты, - видимость только одна, Только форма - а суть никому не видна. Смысла этих картинок понять не пытайся - Сядь спокойно в сторонке и выпей вина! Омар Хайям
Я – тільки прилетів (ще трудно корицею) ще не зрозумів (вибач), ще не вїхав у Ваше ( стільки похибол виправляю) – МОЛЮСЯ! ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ---------- Вибач – я тільки прилетів – нічого нем розуміюб ще вибач молюся! Моя Un.Known!
Не перестал... Просто пить приходиться под утро, домой приходишь, уже светло, не до форумов... А утром, тоесть днем, страсть как хочеться кому-нибудь нахамить, но врожденная интеллигентность не позволяет Да и руки в клавиши не попадают... А историй хотите - их есть у меня...
Вам не скажу... Не бачу змісту... Ви ж все одно нічого в тому не петраєте. Ні в офіцерстві, ні в честі...
Можно пивом підігнати себе у відповідність із назвою теми. Алкотеста ж нема, значить і менше 0,5 проміле проканає...
Радійте, Кітана... Нині якраз тема про мене. Не п"яний ,не тверезий... Нетверезий. (...) Написав багато, вилив, так би мовити, з душі... Перечитав. Зтер. Буде час. Розкажу Вам масу цікавих речей...
Чё тут цикавого? Вы не догадываетесь? Алкаш мрие про накрытый стол с хорошей едой, с бутылочкой горилолочки на нём, с тёплой сисястой девушкой рядом. А не алкаш о чём мриет?
Тільки що прийшли з ДН свахи... Що Вам сказати... Будьте щАсливі... Гм... і нікого не хвидює хто виграє вибори, всім побарабану історія унр... Дикі люди... Я їм кажу, дивіься, за три дні рішається доля України... А вони мені, - Дядя Вася, давай "рибачку"... хоча, сцуко, знають мою слабість - Скорпіонс і ЕЛО... Класно бути на пенсії...
А ще краще в 37... Але мені не захотілось. Мусів до 45-ти триматись. За те тепер маю пенсію, як середня зарплата по Україні...