Мона сказать, что даже... - свалится на голову! Даже не знаю... и как пережить подобное, без стресса. Если бы мне стукнуло... я бы точно напился.
Я ЩАСЛИВИЙ11111 крапка.... ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- День, година...
Мама сама... Ліс поруч... І я мобільй... ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ---------- Яук добра.... Син з дітьми, доня... Стілт... Звичайний, без понтів... Горілка. шампань.. Люблю. вас всіх.... П"Ян имй як шуфля...............
Дай Боже, в добру годину було сказано. яке це класне почуття - гордість за дітей офтопом - бо п'ю чай
Ой, якраз Василю, Ви вже лягли ... здоровє Ваших ... о ... (параметри технічні : Стумбро старка Трауктине (добра, литовська ) і донечки... ===== ... і сина ===== ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ---------- і внука
Інколи щиро заздрю людям, котрі можуть випити стільки, що не бачать клавіатури. Я не вмію, помру трєзвєнніком... (((
Ольго! Я її бачу... Я втрафити не міг Вчора все скінчилось не дуже добре... Невістка вломила руку, коли вертались до дому... Слизько... А в середу у неї якийсь там урок... Важливий... Хоча вона боєць... І рука ліва... Зараз збираюсь і їду до них... Лашки, кашки, пляшки.... Данька місяць, щонайменше, житиме у нас...
Провідав дєцко... Невістка вломила променеву кістку в самому лікті. Гіпс від шиї до запястка... А в середу якась презентація... На лікарняний з четверга... Міцна натура... Отримала відзнаку науково-методичної комісії міносвіти. Це я хвалюся, щоби знали Все , досить з вас...
Когда-то постил уже, тоже под новый год. Пора освежить теорию, господа. http://www.ovodke.ru/body.shtml
Ромко, я столько людей по кусочку за свою жизнь собрал, работая на железной дороге... В основном были пьяные. Страшно смотреть не на отрезанные руки-ноги. Страшно, когда появляются родственники, страшно видеть их ужас, их слезы. Десятки случаев могу рассказать, но не буду, ладно?
Сьогодні "святкували" наше спільне ДН (в нас 4 дні різниці). Хочап фактично сьогодні 29-те ДН тільки в Павла. Гості-брат з дружиною і 4,5 місячним сином і вагітна сестра з чоловіком і 3,5 річною донькою + Павла батьки. Павла тато випив 3 келішки, бо поганосебе почував, мама може 1,5..Горілку пив тільки Павел з братом, сестра не пила, бо вагітна, швагерка не пила, бо ще кормить синочка, швагро не пив, бо працює пожежником,а завтра на роботу. Я якось так сама швиденько вгадала 0.7 Шабського вина "Тамянка"...Після 2 годин гості "розсосались", бо діти плачуть...Я все розумію, не гніваюсь. Прикро лише те, шо навіть не скоштували торту, який я робила...а так хотіла свічки здмухати..навіть бажання загадала Ось зараз смакую другу лямпку домашнього вина з чорної порічки, шо своє, то своє! Сумую за Львовом... Ті вар'яти (мої друзі) не дали б мені нудитись і сумувати...Так хотіла це ДН відсвяткувати у Львові, але прийшлось вибирати між ДН а Святами та Новим Роком... Карочє шось мені наболіло і написала у відповідну гілку.. В голові чомусьь крутиться пісня Плач Яремії - "Вона" : а вона, а вона, сидітиме сумна, буде пити не пяніти від дешево вина............