Бр-р-р-р... (мені бридко писати з помилками, тому зрозумійте мене - кожне слово писати по три-чотири рази... Ой-йой... Мабуть на нині фсе... Прийшли колєга з дружиною- 0,7 водки + 0,37 (колись з колєгою вирішили, що літра на двох забагато ) , дві "Львова" солодкого , і пляшку "Мартіні"... Коли аргументи були використані пішли прогуляти Джозьку. Вчепили пляшку "Закарпатського"... Тобто зараз дуже файно. Пили"з"мо за зятя кулєги Павла, За мою маму - Павлівну, за корєша Пєтю, якого не бачили років з двадцять... Пили за Йульку - аби їй стало здоров"я відсидіти чверть віку в тюрмі, пили за здоров"я Ющенка - аби точно взнати з якого роду він, пили за Януковича - аби побачити "третю ходку") Корлєга - ментяра зі стажем. Дуже поважна людимна чсеред бандюків ;... Тута є гілка про топ-дописувачів. Треба зробити топ зі знаком мінус... Брєд повний пишуть нові "захісники" СССРа... Микола, геройский внук, зануда... Таких в армії газивали мозгоклюями... При цьому я впевнений в його професійній готовності. Але "москалям" родіну довіряти не можна... Мені можна. Я - цінний кадр для всякого роду партизанів... Одне поганол. У СБУ про мене всьо є... Відбтки пальців ще з 1983-го зберігаються... Сьогодні сп"яну дав рекомендацію одному прапору на винос БП зі сєвастопольських шкерів... Певно завтра відізву... З п"яну чого тільки не бовкнеш. Хоча прапорюга так хоче носити БП, як я копати ПТ рів... А савтра робочий денью... В мене! Вже завів собі робочий щоденник. Почав лапати себе на тому,Є що почав філоніть, шарити, халявити... Тому Пишу в зошиті завдання на день, підписуюсь і виконую... Хоча добре знаю, що найлегше домовитись зі своєю совістю... Йду поклюю чогось і повернуся... Мої плюси і мінуси сприймайте від кутом 45 крадусів Пробував перевірити на помилки і зразу же, з першого речення вздрів... 0,7+0,37 це на мене з Олегом... І трохи Мартіні... І Закарпатський... Бр-р-р-р... Суміш блін...
Пішов вчора на пошту. Зустрів одновзводника. В училищі вчились в одній роті, одному взводі і навіть в одному відділенні. Догодили собі сповна... В покарання моя половина нарізала задач по господарству і залишила на мене внука. Мучусь, терплю але виконую... Може сусідови зателефонувати, хай пивка принесе?
Більше чи менше, ніж на Павла з Петром? )))) Певне, таки більше, до компа Михайлович вже не дійшов... ))))
Факт. Ледве до ліжечка дійшов. Нині був читаний і співаний. Тепер черга половини Покинула нас з внуком напризволяще, звонила від колєжанки , питала чи все зробив А ми дитяче радіво включили і танцюємо під пісеньки. Дідо зварив овочевий супчик, зараз картопельку тушить з печінкою... Смакота... І навіть не плачемо. Какашки помили і далі бавимся дідовими навушниками і мобільником
Ось знову тяжжко... Але... Чого не зробиш для вас... По-перше за військо: - Сучасне військо, я давно наголошую ВІЙСЬКо, а не армія, в загальній масі своїй ніц для професійного розвитку не дає. Як би мені того не хотілось його, військо, зкрасити... Призивати гуртом йти в нього я не маю прпава. Але... Тут один із Косарів щикав що вміє стріляти зі зброї, займався боксом, і ще якусь херню... Військова підготовка дає те єдине, чого не дадуть зайняття у Морихея Уєсиби... Відповідальності за незнайомого тобі індивідуума, який несе відповідальність за тебе... Мав честь (нагоду) керувати зведеними загонами саперів... До тридцяти-тридцяти п2яти чоловік. Знаючи навпевне, чого пацани (і не пацани, і навіть майори інженерних військ) прийшли на суцільну розміньорку, я знав, що жоден з них не всреться при знятті приміром сотки осколочно-фугасній... Не тому, що вони такі класні фахівці ( в 2008 році із тридцяди дев"яти саперів тільки я один мав досвід роботи з ВНП) Але більша половина з них відвоювала у Іраку,Ж С"єра-Леоне, Косово... І що таке лікоть, вони знали добре... Але це моя робота. Я був у окремих списках. І до тепер звертаються за інформацією... Пару днів тому повернувся наш полк з бойових стрільб з м.Чауда. Збили ВСЕ. Я бачив гордість в очах тих свєрчків, тих лейтенантів, які приймали участь... Ось за що я поважаю НАШУ (вважайте МОЮ) армію. Щоби рагулі і бидлота з нею не робила, а вона Є. І БУДЕ! І бабулька хвора подасть скоріше кринку молока солдату, аніж мєнту поганому...
Среди ментов тоже немало людей. Как ни странно, из несчитанного множества человек, которых я невольно знала. Приходивших за помощью не ко мне. Именно среди милиционеров оказалось несколько людей. Мужчин. Которые "делай что должен и будь что будет". В других профессиях, почему-то, процент меньший. О военных ничего сказать не могу. Вы мне лучше скажите: что делать если человек тебя так и норовит задеть, за два слова понятно что он будет говорить ближайший час и формально это родственник. Мне хочется пешком в Канаду, но может я не права.
Так! Так!... Не подумайте поганого... З десяток назву порядних людей ментовської спеціальності... Щоби не було питань, вони самі себе ментами називають... ---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ---------- А пошлите его откровенно к его матери... Это не совет. Это поддержка Вам...
аналогічно..Можна і я тут збоку притулюся зі своїм бірміксом? Ото сидю і думаю,як біжить час..ніби недавно закінчувала школу,а от вже й 24 настало,скоро ось - ось стукне 25..Сьогодні дізналася,що ще одна з найближчих коліжанок зібралася заміж..таке відчуття, що навколо всіх вирує життя,лише повз мене воно проходить стороною..Але то таке..Не звертайе уваги..Думки вголос..
И правильно делаете, что сочувствуете. ---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ---------- Просто отойти. Подальше.
Продовжуючи ряд Іспанки, а саме 24, 25, то логічно буде 01.00, а не 00.01 А трезвость - образ жизни...
Точно. С мєнтовцями-науковцями зустрічався. Нормальні мужики. Ой, це тут офтоп... Якось я до алкоголю так собі... Якби він хоч на хліб мастився... ........................... Добре. Пішов я на кухню і чесно випив 50 грам коньяку, щоб зайти сюди. Посидю, послухаю, про що тут мовчать...
Як завжди... За жізнь... Ех... Жаль, не п"ю... Хіба пивка пляшечку... От завтра внука "здам" за описом і сьорбну капку...
А я оце глянув... І думаю собі - скоріше Вітька повинен сидіти за гратами. Бо те президентство... Наплачеться Україна. Новий сидить на троні вже майже 9 місяців... І таке плодить... Вже проблеми, на кого валити вину...
Дорогі мої... Українці... Люди... Я не знаю, чи є хтось щасливіше за мене... Писати про здобутки своїх дітей лячно... Щобии не врікти... Доня.... Син - Мені взагалі жалітись гріх... Ехххх Дай вам боже не журитись... Романе! Чесслово я би взяв частку Вашого горя.... Але, порадійте за мене... Внук поруч. Сопе... Не хоче спати... Як4 я його люблю..... Безмежно.. Я сам від себе такрго не сподівався... Блін! Є для чрго жити.... Пробачте...якщо з помилками... Цк моя тема, маю право ... Біг"ме... Віддам все для його.. Життя... Розум... Знаня.. Тільки не волю...