А поговорити?... Тільки для нетверезих форумців!!!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем VasMT, 5 кві 2010.

?

Для чого Ви вживаєте міцні напої?

1. Щоби розслабитись

36 голосів
    67,9%
  2. Щоби сподобатись

2 голосів
    3,8%
  3. Щоби відімкнутись

1 голосів
    1,9%
  4. Щоби забутись

5 голосів
    9,4%
  5. ВИГОВОРИТИСЬ!!!

9 голосів
    17,0%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бр-р-р-р... (мені бридко писати з помилками, тому зрозумійте мене - кожне слово писати по три-чотири рази... Ой-йой...
    Мабуть на нині фсе...
    Прийшли колєга з дружиною- 0,7 водки + 0,37 (колись з колєгою вирішили, що літра на двох забагато :))) ) , дві "Львова" солодкого , і пляшку "Мартіні"... Коли аргументи були використані пішли прогуляти Джозьку. Вчепили пляшку "Закарпатського"...
    Тобто зараз дуже файно. Пили"з"мо за зятя кулєги Павла, За мою маму - Павлівну, за корєша Пєтю, якого не бачили років з двадцять... Пили за Йульку - аби їй стало здоров"я відсидіти чверть віку в тюрмі, пили за здоров"я Ющенка - аби точно взнати з якого роду він, пили за Януковича - аби побачити "третю ходку") :))) Корлєга - ментяра зі стажем. Дуже поважна людимна чсеред бандюків ;;)...
    Тута є гілка про топ-дописувачів. Треба зробити топ зі знаком мінус... Брєд повний пишуть нові "захісники" СССРа... Микола, геройский внук, зануда... Таких в армії газивали мозгоклюями... При цьому я впевнений в його професійній готовності. Але "москалям" родіну довіряти не можна... Мені можна. :) Я - цінний кадр для всякого роду партизанів... Одне поганол. У СБУ про мене всьо є... Відбтки пальців ще з 1983-го зберігаються... :sad: Сьогодні сп"яну дав рекомендацію одному прапору на винос БП зі сєвастопольських шкерів... Певно завтра відізву... З п"яну чого тільки не бовкнеш. Хоча прапорюга так хоче носити БП, як я копати ПТ рів... :) А савтра робочий денью... В мене! Вже завів собі робочий щоденник. Почав лапати себе на тому,Є що почав філоніть, шарити, халявити... Тому Пишу в зошиті завдання на день, підписуюсь і виконую... Хоча добре знаю, що найлегше домовитись зі своєю совістю...
    Йду поклюю чогось і повернуся... Мої плюси і мінуси сприймайте від кутом 45 крадусів :)))
    Пробував перевірити на помилки і зразу же, з першого речення вздрів... 0,7+0,37 це на мене з Олегом... І трохи Мартіні... І Закарпатський... Бр-р-р-р... Суміш блін...

• Подобається Подобається x 8
  2. VasMT

Пішов вчора на пошту. Зустрів одновзводника. В училищі вчились в одній роті, одному взводі і навіть в одному відділенні.
    Догодили собі сповна... В покарання моя половина нарізала задач по господарству і залишила на мене внука. Мучусь, терплю але виконую... Може сусідови зателефонувати, хай пивка принесе?

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Більше чи менше, ніж на Павла з Петром? ))))

Певне, таки більше, до компа Михайлович вже не дійшов... ))))

4. VasMT

Факт. Ледве до ліжечка дійшов. Нині був читаний і співаний. Тепер черга половини :))) Покинула нас з внуком напризволяще, звонила від колєжанки ;) , питала чи все зробив :)))
    А ми дитяче радіво включили і танцюємо під пісеньки. Дідо зварив овочевий супчик, зараз картопельку тушить з печінкою... Смакота... І навіть не плачемо. Какашки помили і далі бавимся дідовими навушниками і мобільником :)

• Подобається Подобається x 9
  5. VasMT

Ой люди... Якби ви знали, як важко фтрапляти в клавіші :)))

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

Ось знову тяжжко...
    Але... Чого не зробиш для вас...
    По-перше за військо:
    - Сучасне військо, я давно наголошую ВІЙСЬКо, а не армія, в загальній масі своїй ніц для професійного розвитку не дає. Як би мені того не хотілось його, військо, зкрасити... Призивати гуртом йти в нього я не маю прпава. Але...
    Тут один із Косарів щикав що вміє стріляти зі зброї, займався боксом, і ще якусь херню...
    Військова підготовка дає те єдине, чого не дадуть зайняття у Морихея Уєсиби... Відповідальності за незнайомого тобі індивідуума, який несе відповідальність за тебе... Мав честь (нагоду) керувати зведеними загонами саперів... До тридцяти-тридцяти п2яти чоловік. Знаючи навпевне, чого пацани (і не пацани, і навіть майори інженерних військ) прийшли на суцільну розміньорку, я знав, що жоден з них не всреться при знятті приміром сотки осколочно-фугасній... Не тому, що вони такі класні фахівці ( в 2008 році із тридцяди дев"яти саперів тільки я один мав досвід роботи з ВНП) Але більша половина з них відвоювала у Іраку,Ж С"єра-Леоне, Косово... І що таке лікоть, вони знали добре...
    Але це моя робота. Я був у окремих списках. І до тепер звертаються за інформацією...
    Пару днів тому повернувся наш полк з бойових стрільб з м.Чауда. Збили ВСЕ. Я бачив гордість в очах тих свєрчків, тих лейтенантів, які приймали участь... Ось за що я поважаю НАШУ (вважайте МОЮ) армію. Щоби рагулі і бидлота з нею не робила, а вона Є. І БУДЕ! І бабулька хвора подасть скоріше кринку молока солдату, аніж мєнту поганому...

7. Salata

Salata Well-Known Member

Среди ментов тоже немало людей. Как ни странно, из несчитанного множества человек, которых я невольно знала. Приходивших за помощью не ко мне. Именно среди милиционеров оказалось несколько людей. Мужчин. Которые "делай что должен и будь что будет". В других профессиях, почему-то, процент меньший. О военных ничего сказать не могу.

Вы мне лучше скажите: что делать если человек тебя так и норовит задеть, за два слова понятно что он будет говорить ближайший час и формально это родственник. Мне хочется пешком в Канаду, но может я не права.

• Подобається Подобається x 4
  8. VasMT

Так! Так!...
    Не подумайте поганого... З десяток назву порядних людей ментовської спеціальності... Щоби не було питань, вони самі себе ментами називають...

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

А пошлите его откровенно к его матери... Это не совет. Это поддержка Вам...

• Подобається Подобається x 3
  9. Salata

Salata Well-Known Member

Я тоже стараюсь так не говорить, тут рассчитывала на понимание :)

:) Спасибо. Устала просто.

• Подобається Подобається x 2
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Можна я тутечки посиджу? :shy: Я з пивцем і мені добре :drinks:

• Подобається Подобається x 8
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

аналогічно..Можна і я тут збоку притулюся зі своїм бірміксом? Ото сидю і думаю,як біжить час..ніби недавно закінчувала школу,а от вже й 24 настало,скоро ось - ось стукне 25..Сьогодні дізналася,що ще одна з найближчих коліжанок зібралася заміж..таке відчуття, що навколо всіх вирує життя,лише повз мене воно проходить стороною..Але то таке..Не звертайе уваги..Думки вголос..

• Подобається Подобається x 7
  12. VasMT

Не стукне ;)
    Далі йде 01.00 :mocking:

13. Gron

Gron тафгай

?????

Нє 0.01?

Хоча соррі це ж для нетверезих форумців!!!

14. Полковник

Полковник миється в бані

И правильно делаете, что сочувствуете.

---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ----------

Просто отойти.
    Подальше.

15. VasMT

Продовжуючи ряд Іспанки, а саме 24, 25, то логічно буде 01.00, а не 00.01 ;) А трезвость - образ жизни... :)

• Подобається Подобається x 2
  16. ............

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Точно. С мєнтовцями-науковцями зустрічався. Нормальні мужики.
    Ой, це тут офтоп...

Якось я до алкоголю так собі... Якби він хоч на хліб мастився...:)))
    ...........................
    Добре. Пішов я на кухню і чесно випив 50 грам коньяку, щоб зайти сюди. Посидю, послухаю, про що тут мовчать...

• Подобається Подобається x 6
  18. VasMT

Як завжди... За жізнь... Ех... Жаль, не п"ю... Хіба пивка пляшечку... От завтра внука "здам" за описом і сьорбну капку...

• Подобається Подобається x 5
  19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А я оце глянув... І думаю собі - скоріше Вітька повинен сидіти за гратами. Бо те президентство... Наплачеться Україна. Новий сидить на троні вже майже 9 місяців... І таке плодить... Вже проблеми, на кого валити вину...

20. VasMT

Дорогі мої... Українці... Люди...
    Я не знаю, чи є хтось щасливіше за мене...
    Писати про здобутки своїх дітей лячно...
    Щобии не врікти...
    Доня.... :good:
    Син - :good:
    Мені взагалі жалітись гріх...
    Ехххх
    Дай вам боже не журитись...
    Романе! Чесслово я би взяв частку Вашого горя....
    Але, порадійте за мене...
    Внук поруч. Сопе... Не хоче спати...
    Як4 я його люблю..... Безмежно.. Я сам від себе такрго не сподівався...
    Блін! Є для чрго жити....
    Пробачте...якщо з помилками...
    Цк моя тема, маю право ... Біг"ме... Віддам все для його.. Життя... Розум... Знаня..
    Тільки не волю...

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)