А поговорити?... Тільки для нетверезих форумців!!!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем VasMT, 5 кві 2010.

?

Для чого Ви вживаєте міцні напої?

1. Щоби розслабитись

36 голосів
    67,9%
  2. Щоби сподобатись

2 голосів
    3,8%
  3. Щоби відімкнутись

1 голосів
    1,9%
  4. Щоби забутись

5 голосів
    9,4%
  5. ВИГОВОРИТИСЬ!!!

9 голосів
    17,0%
  1. matvej

matvej Well-Known Member

"- Горілки пити не будемо. Пампушок з часником.
    - А мо випємо трішечки?
    - Нема сили відмовитись. Трішечки. Але відро. Ну два... відра.
    - І бочечку пива."
    Пропала грамота

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сіли вечеряти, ще до приходу внука, влив си гранчак "Зубровки"... Файна... ЛГЗ...
    Діти лишили внука на нас і повіялись в гості. Тільки що покупали Даньку. Бабуля колише...
    А мене тягне поговорити...
    Яке все ж таки життя гарне...
    Хтось мені тут закидав, що я живу наче в Раю...
    Так!
    Все життя, принаймі з сімнадцяти років, я мусів полягатись тільки на себе. Не те що батьки не помагали... Мені було соромно приймати їх допомогу... Я отрмував грошове утримання більше розміру зарплатні моїх батьків... Було по всякому... І голдодували, і розкошували... Але мабуть спадкова риса не давала пожертвувати чимось необхідним для сім"ї, заради чогось, хоч привабливого, але не певного... І моє всеслужбове бажання піти на пенсію і емігрувати в село, на землю... Професія наклала свій відбиток на "голову" - мені комфортніше самому, аніж в великому колективі... Повірте, 200 кг бетонні стовпи в фундамент ложив сам, і ворота на гараж (дворамні з 75-ки) поставив сам.
    Ось дивлюсь назад - мда-а-а... Іноді дуже соромно... Є гріхи... Але ні одного солдата не поховав і тільки одного посадив... І то мама попросила... Чесно!!!
    Але... Є що згадати, нема що дітям розказати :))) Жарт такий.
    Все в мене є: доня, син, невіска, онука і онук, любляча дружина (не люблю цього слова), мама слава Богу жива... Ех! планів я собі нарізав... Батько помер в 55... Я не суєвірний... і в шахті, як він не робив... А стільки хочеться зробити... Ех...

• Подобається Подобається x 9
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та ше зробите.
    Я теж сиджу думаю.......дожити б ,шоб малого на ноги підвести.і опору йому в житті дати,підтримку......
    А іноді здається,шо не живу,а ніби сплю,сплю,а коли прокинусь все буде як в 19 (свіжо,молодо,безпечно,життєдайно).Хоч ніц не пила,але думки вештаються всякі різні в голові,згадую студенські роки.Ох!!!!файно вірші писались,вискакували,а зараз вимучуються життям...Файно бути молодим, а ще краще зрілим,мудрим і ше не старим.О,так.так.
    Багато часу сплило від тоді ,як було 19-20,за спиною позитивні моменти життя і не дуже,батько пішов у 48....а ,тоді здавалось,шо ого який старий,зараз думаєш собі,Боже,який молодий був.....

• Подобається Подобається x 5
  4. VasMT

Дійсно... Скільки часу згаяно... Бігме, не цінуємо поки маємо... Але якби дітлахи не звертались - вуйко-дядьку, дотепер вважаю себе юнаком...
    А скільки хочеться...
    "заради штуки, щоб сміялися онуки"
    Не пам"ятаю чиї рядки...

• Подобається Подобається x 4
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Допис тверезої людини буде вважатись оффтопом? )

Йой, а де я була? (Гм, про мій склєроз - на ДП)

Дивіться ПП. )

Нема варіанту для мого пияцтва у Вашому опитуванні, Михайлович. Я п"ю дуже рідко, і ні одна з можливостей мені не підходить. Я п"ю з радості. :)

Коли збираються друзі, родина, коли в мене є настрій - тоді в мене з"являється бажання випити. Поганого настрою я алкоголем не лікую.

Ну і ще можу в мами врєзать 50 г української горілки до її борщу (до свого чогось не п"ється...)
    http://unknown.stryi.com/2010/02/blog-post_05.html

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та я ніби теж .....Але поговорити просто ніпрощо хочеться,хіба нє?
    Ото,сидю,п"ю кавусю,мрію,читаю і зараз йду гуляти з малим.
    Але ото сидю і думаю,як вже надоїла кухня,варіння,а потім миття,зранку до вечора,якогось би різноманіття.....(трохи перечитую старі книги,трохи казочки з малим) і знову кожен день як минулий і наступний.Скнидію.

• Подобається Подобається x 1
  7. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Йой.....на весілля просили,то м випила не но йден!!!:)))
    То би ся зара наговорила,але треба йти спати!!!
    Завтра не знаю як встану:scratch_one-s_head:
    В кожній хаті шось випити,а закусити -солодке,цукерки...фе вже не можу!:bad:
    Так і спитися можна:crazy:

• Подобається Подобається x 6
  8. VasMT

А кобаса сі скинчила? Чи піст си зачєв?

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ніц ті дітиска не розуміют в життю...:nea:
    Шо їх батьки вчили...:dntknw:
    Як йдесі там,де мус випити,то тре перед виходом гольнути натще сире яйко і закусити ложкою цукру...:sorry:
    і будеш,як цьвочок...:good:
    Памятаю,раз в суботу я був першим дружбою на весіллі в єдного колєги,...цілу ніч...як полагаєсі...А в неділю зраня мав вже бігти першим дружбою до другого колєги...так вже сі стало...:dntknw:
    О...
    Пару яйків...файна закуска...кава...і був як вОгірок...:preved:

• Подобається Подобається x 3
  10. Peri

Peri Well-Known Member

шось таке як гоголь-моголь?:girl_haha:
    вірю - після такого не спянієш:)))

11. Romko

Соррі...який цукор...:scratch_one-s_head:
    Ехх...пізно справляти...:sad:
    Масла.:preved:
    О.:sorry:
    Слівочного.
    А цукор...хм..ну можна й цукру..то таке...:dntknw:
    Головне,жиби предидущі інградієнти мале місце бути....:sorry:

12. VasMT

То так!
    Був їм дружбов в Росії в колєги, дєрєвня Солнишково... А перепій і в ниїх є. А п2ют гранчаками. Але капку здоровля було більше... Нічо вєсілє сі вдало... Навіть під гармонь :)
    А ось на Хмельниччині не витримав... Нє, заки даруванє дарували щем стояв, з кожним випив, втрафиф їм... Але потім у сіні спав... А сіно ще в копиці, на городі... А зрані тре в частину... Колєги довго ми шукали заким надибали... :)))

13. Peri

Peri Well-Known Member

:haha:
    Ромку,та після такого хто б то ще міг горівку пити?))))
    яйко+цукор+масло!- універсально,майже як гільйотина:drinks:

14. Romko

Я пив....:sad:
    І то фест пив...:preved:

15. VasMT

Та йой, дате си на спокій... Зрані перед забавов встав-їс, файно поснідав, за дві години як йти - сотку і закусити, а вже під саму забаву мож і масла з яйком... І памітати жи градус мусит лізти догори і пити однаковими мірками... Зачели з 35 грамів - отак до кінця і пити... і не забувати жи за коханє п"єсі третий, семий і двайціть перший келюшок...

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Поступить син в універститет - вип"ю і добряче! :)))
    Бо його універститет - це мій головний стрес. Наша родина завжди всього добивалася виключно власною головою та руками, жодних протекцій - бо завжди соромилися. Мій батько - професор, але я працював вантажником, коли вчився, бо соромно було "клянчити" гроші.

Університет за кордоном - це "висока планка" для нашої родини, і для сина також. По-перше, тому що вчився в українській школі, а всі екзамени - на польській. А просто тупо заплатити, щоб вчився - не маємо змоги - не олігархи, бо, крім нього, ще підростає... Тому може претендувати виключно на стипендію. Зараз важко і йому готуватися, і мені - йому допомагати, бо щоб підготувати йому сторінку матеріалу для вивчення, я перечитую 20 сторінок... Важко.
    То стрес тре буде якось зняти... Повзати по асфальту не обіцяю - ще такого не траплялося, але закаблукам лиха дам! Хай би тільки поступив. :)))

• Подобається Подобається x 6
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я останній раз пила фест на стрийській форумівці.

Готуючі шашлик грілися літром віскі.

А потім громада подужала ще п"ять літрів глінтвейну, літр віскі, два літри грогу, 6 пляшок горілки, літру несторівки, 5 літрів пива.

Суперацько нафорумілись - я не про степень оп"яніння, п"яних не було. Було весело і файна компанія. А з хорошими і цікавими людьми добре п"ється і файно говориться.

(Тутво має бути той смайлик, котрого Ромкові бракує).

18. VasMT

Два ліьри пива... Літра настоянки від сватва... Кава з конЁяком... Я певно нині в Салун пе портаплю...

19. Templar

Templar Дуже важлива персона

А я взагалі не вживаю...
    Зараз дотримуюсь sXe

20. Honda

Honda Well-Known Member

От і я вже столи скоро буду накривати: ДН! Не знаю, до якої стадії дойде! Бо рік назад казала, що то повноліття, шо треба файно справити. І шо? Було і вино, і мартіні, і коньяк! А додому прийшла твереза, як цвях!!! Ніц не взяло:)

а де твій аватар? :)