А пам'ятаєте.....?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 30 кві 2016.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі "іграшка" тупо зпрагіачена чи то з японської чи з американської.

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

А далі був тетріс, на нього хворіли всі поголовно, навіть старі баби :)))

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А на проспекті Шевченка в касі кінотеатру "Україна" на куті були всякі електронні стрілялки-машинки-мотоцикли...
    Шо там зара?

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  6. manur

manur Well-Known Member

Розповідав мені мій шкілький воєнрук. Чи ще в школі розповідав, чи вже після - того вже не пригадую. Карочє.... як він ще сам був студентом, були вони, єсьтєсьна, дружинніками. Якось задіяв їх ОБХСС. Вони мали по двоє заходити в те приміщення, де стрілялки і рахувати, скільки монеток (по 15коп) полетіло в апарати. Тобто, вони постійно мінялися. Ну, щось вони там нарахували (аби потім і на слідстві і в суді то всьо підтвердити).

Взєло потім те БХСС того фацета, який там керував тими апаратами (був він, єсьтєсьно, семітської національності)))). Коли робили обшук в нього в хаті, то в одному з карнізів виявили, жи ціла рурка забита золотими монетами. ЦІЛА рурка в КАРНІЗІ!!!

• Інформативно Інформативно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  7. Patrick

Patrick Well-Known Member

А що вона зараз робить?

Час від часу раніше в Високому Замку згадували за неї.
    З цього що я вичитав , то вона на початку 90х разом з іншими учасниками першої "Червоної Рути" мала гастролі-турне по США-Канаді.
    Потім вона залишилася ....щось , десь пробувала грати спочатку між українцями , потім між англійцями.Потім видно щось не пішло.Працювала на різних роботах.І навіть шофером лімузина.
    В неї там народився син.І десь в середині(може навіть під кінець) 2000х вона сказала що повертається на завжди в Україну і сина бере з собою.
    І з цього часу про неї а ні слова....
    Цікаво як склалося її життя на Україні?
    В музиці її "поїзд пішов".Коли вона починала співати вона була одна з перших , навіть може #1.А тепер вже є багато молодших , сильніших співаків в які вкладують великі гроші.
    І син в неї теж вже був підліток , який погано говорив по-українськи.Йому взагалі майже не можливо було би перебудувати свою ментальність і привички (бачу по свої дочці)

Останнє редагування: 3 тра 2016
  8. prius

prius Well-Known Member

Вона так і живе в Америці

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Patrick

Patrick Well-Known Member

значить побула в Львові ....походила, подивилася...гарне місто -я вас люблю.... Aле час в дорогу.І повернулася.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не вернуламь домів...:mocking:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

в Америці і не стояв. В Україні вона могла бути популярною, а в Америці хіба в кафе...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

колись була мова шо вона мала інтернаціональний "бенд" з неграми, китайцями індусами (за точність не відповідаю, але ідея така) і співали вони українською, грали "гоп-рок".
    Чогось мені здається шо можна мати не погану касу навіть граючи таку музику тупо на вулиці, то екзотика для будь-якої країни...

Пару літ тому в нас "гастроліровав" гурт американських індіанців, дуже класно грали музичку з етнічними мотивами, ну і гроші в капелюх збирали звичайно, то навіть в глухому Сокалі кульок гриваків наколядували...

В розпал концерту прибіг ксьондз, почав кричати шо піст, шо під церквою такого грати не можна бо то язичники, і він не дикий папуас щоб таке слухати, і взагалі як вам не стидно на вечірні 10 бабів а ви тут мАлАдьож ченгачгуків слухаєте, то вони зібрали свій вігвам і забрались геть...

• Смішно Смішно x 1
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З Еквадору. IMG_0002.JPG IMG_9977.JPG 2012 р.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як? Заділо?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О, у нас в гаражі такі чи майже такі лежать і музичний центр Радіотехніка. Батьки казали,що "діставали" через знайому в магазині.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

На стриху стоять підсилювач [​IMG] , програвач [​IMG] , приставка[​IMG] , колонки [​IMG] а ви берете і кажете :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це мрія кожного меломана в ті часи. Магнітофон Юпітер і колонки S90 - це ж бомба!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я ше мав програвача в дитинстві, і тумбочку пластинок, Пугачова, Висоцький, ПЄвняри, і навіть Абба...А і оркестр Поля Моріа...

20. prius

prius Well-Known Member

Ви? Чи батьки?

а де твій аватар? :)