А пам'ятаєте.....?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 30 кві 2016.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

От же ж якою збоченою була держава - можна було купити хліб, щоб годувати свиней і не можна було вільно купити мішок комбікорму.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

якби то було єдине збочення....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я. У нас в Сільпо продають молоко в таких пакетах і кефір

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ОГО!!! Купи мені!!!! Я такого років 40 не бачив!!!!

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

НП переслати?:)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

НП - На Потяг???

• Смішно Смішно x 2
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

А памятаєте що таке "нетрудові доходи"? Треба ж було так послідовно, старанно викорінити в людей потяг до підприєвництва і фермерства на багато років вперед :facepalm:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ше я пригадую як приїздила цьоця з Канади, старшим привезла джинси, а мені бейзболку з клиновим листком і кульок жУвачак, і я ся курва в ті бейсболці до школи попер, в вчительки сталась істерика, вона ту бейзболку так ногами топтала якби колорадських жуків душила :)))
    Аж вже в деректора мені пояснили шо я ворожу символіку до школи притягнув :)))

• Смішно Смішно x 4
  9. prius

prius Well-Known Member

То не є то,продають пародію

10. prius

prius Well-Known Member

Видно що то була школа в селі без сільради,в моїй школі максимум що повіла щоб більше не приносив до школи,після цих її слів весь клас її зафукав

11. prius

prius Well-Known Member

Ви ще не знаєте як передові комсомольці заробляли по селах нетрудові доходи ,потім ділились з старшими товаришами комуняками,а діти тих комуняк так звана золота молодь, займалась фарцовкою і ніц їм не було

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

У Львові була колись пиріжкова біля головної пошти. Не те що супер але в часи суворої сувітської дійсності досить непогана і за ціною і за якістю. Коло 2000 року ще існувала без змін. Тепер не знаю.

13. prius

prius Well-Known Member

То єдина пиріжкова де я міг їсти, на великій перерві бігав їсти в ту пиріжкову

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну зафукати можна було при ранньому Горбачові, а то ше був той час твердого совка. Мама потім того листка випорола, і я вже по селі нарізав в бейсболці досить впевнено :))), пожовуючи wrigley's spearmint.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цьоця приїхала мало того шо в чорних окулярах, в штанах і кречуще кольоровій блЮзці, то ше і з двома фотіками на шиї, один з яких був "полароїд" виглядало то просто супер екзотично :mocking:.
    Розказувала бабуля шо брегпдир колгоспний чуть інфаркту не отримав коли вона почала фоткати колгоспну ланку при прополці буряка :))) ( потім ті плівки їй всеодно засвітили)
    А ше розказували шо до цьоці був преставлений особистий кагебіст, який всюди за нею ходив, за пару метрів ззаді, хоча і особливо не заважав (хіба засвітив шпійонмькі плівки з колгоспних буряків), але я шось в то не дуже вірю, невже в сесері було стільки кагебістів щоб за кожним іноземцем ходити?

• Смішно Смішно x 1
  16. Patrick

Patrick Well-Known Member

В мене було би то саме.
    Памятаю був один час коли в Львові появилися мішки з грубого целофану "Lee" , "Wrangler" і зелені а ля-військові куртки з нашивками US Army.
    То в школі політику з цього не робили (були часи Андропова ) , а тим хто в цьому/з цим прийшов сказали , що крім форми і портфелів чи дипломатів в школу в іншому ходити не можна, бо відправлять додому переодягнутися.

17. wlad

wlad Well-Known Member

Звичайно,було досить. Кагебісти завжди були поруч, але незримо. Деяких можна було вичислити, нариклад, хто після служби в прикордонних військах, деяких ні

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

@wlad ну тут в тому і прикол шо він ходив не криючись...
    І ще казали шо був типу графік, на спілкування з родиною і прогулянка "землею предків" стільки то годин, а з такої то години треба повертатись в готель...пн.Корея якась...

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

То скоріше за все не був "дипломований" 100% кагебіст.
    Це міг бути курсант школи КГБ , чи навіть міліції на стажировці.
    Бо в нас був подібний випадок в 80х.Коли з Торонто приїхав один пан (не родич) , подзвонив до нас - представився і сказав що його попросили наші родичі відвезти на село недалеко Львова на цвинтар , коло Церкви , щоб він поробив знимки і т.д.
    То мій тато його повіз.Коли вони їхали то за ними на деякій відстані постійно їхав червоний Москвіч.Перед селом батько спочатку повернув на цвинтар , а ті кагебісти поїхали в село і загубили слід.
    То потім батька кликали в міліцію (не в КГБ) де він розказував де був/з ким що робили , що говорили.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ше про школу...Читали ми текст з англійської, про тяжке життя робітників в англії, і як вже їх там експлуатують, а наступний урок історія, тема великої і жовтнево-соціалістичної, от я абсолютно щиро, без "задньої мислі" і запитав вчителя чому Ленін не зробив революцію в Англії раз там така срака....вчитель стушувався, і велів не молоти дурниць :))), а потім мамі на вушко нашептав щоб мені пояснила шо таке питати не можна :mocking:

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)