А пам'ятаєте.....?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Hyligan, 30 кві 2016.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ого, як весело було у вашому дитинстві! :)
    А в нас ні Понеділків, ні стрільби з райкомівськими представниками :)

• Смішно Смішно x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

А на празник всі записувались на воду і на пиво, по 2-3 ящики (нафіга не зрозуміло, бо половина кисла) потім чекали 2-3 дні під магазином коли привезуть, точно ніхто не знав...І хоч всі були записані, і мали б привести стільки скільки потрібно, завжди комусь не вистачало, тому пхались як дурні :)))

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я пам"ятаю як тато з Моски привіз блок жуйки з Ніндзями і ми їх всьому будинку роздавали, бо мама заборнила ту хімію жувати:)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

у жовтневому переїзді.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Часом ходжу на чебуреки на тому базарчику шо коло Опери є такий гадюшник, ше мабуть від ранньої перестройки...

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Памятаю ціни :
    морозиво в паперoвій шклянці , треба було їсти паличкою - 7 коп.
    - пломбір - 22коп або 28коп ( дуже добре)
    сигарети "Орбіта", "Львів" - 30 коп.
    "Космос"-60коп

Чебуреки були смачні в Брюховичах,
    За горілкою черга була під час перестройки , смердюче індійське мило "Махарані" , перші відеомагнітофони за ціною "Жигулів"
    "Народний Рух" , "клумба" , кожноденні мітинги на стадіні "Дружба". Ходили по при мій будинок ".....ми всі підемо , боротися будемо...."
    За 2 години вертаються -"....ми всі підемо , боротися будемо..."
    Черги в ОВіР щоб податися на загран паспорт....В касах "Аерофлоту" що біля університету записувалися щоб купити білети до Америки/Канади
    І так далі....

7. prius

prius Well-Known Member

Ці ще гарні на вигляд,в жовтневому проїзді вони темно коричневі певно на десятирічній олії смажили,а начинка певно була з відходів сміттезвалища

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

одна краля їх просто обожнювала...

• Смішно Смішно x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ціна?

4 коп./шт. чи 7 коп.?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так! Знамените чебуречне місце.

11. Patrick

А ще там в Брюховичах була Колиба (так здається?) , де смажили шашлики.Я там один раз був здається на чиємусь ДН.
    Тепер згадую всі ці місця і не віриться що це було зі мною , що я там жив.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

А мені от згадкється Львів з дитинства як дуже брудне, загазоване і перегружене транспортом місто...Зараз все значно симпатичніше.
    Чи може то я просто тоді не в тих місцях гулявся :)))

13. Patrick

Вул Шевченка була забита .Памятаю коли туди їхав 15 автобусом до тети , то постійні корки.
    Перехід попід колії до перонів на вокзалі - було брудно.
    Район пивзаводу , туди дальше до стадіону СКА , теж було не чисто.
    Кілька колєгів жили в будинках навколо Площі Ринок - то завжди чимось смерділо в брамах і на поверхах.
    Хоч в людей в квартирах було чисто.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я ше памятаю магазин Кулінарія в Сокалі, там завжди (ну або майже завжди) було морозиво, і такі противні пІрожинО називались "картошка".
    Завели мене туди мабуть десь в 6-7 років, то памятаю тільки море задниць які пхаються за морозивом, вентилятор зверху...:facepalm:

15. prius

prius Well-Known Member

4 коп а з повидлом 3 коп

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ціни при совку звичайно були симпатичні...
    В нас була сімя, чоловік робив на Хімії, мав десь мабуть коло 300 рубасів, а жінка дояркою, то теж десь так, то вони чуть не шо місяця ровера купували, а як ломався то викидали на льох, і як мінімум раз то всьо фірою вивезли на смітник, штук 10-12 цілком пристойних роверків :facepalm:

А хліб по 16 копійок....та його курва їсти не можна було, брали свиням, мішком, а собі їсти то треба було в районі купувати....а до хліба доважували прострочений товар, по пів кіло гнилої тюльки наприклад :)))

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

неправда!! віЛьвові якраз нє..
    я памнітаю смак тої тюльки з шойно відкритої бочки, її можна було без хліба їсти...
    то був смак..

• Подобається Подобається x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я ж не кажу шо вона постійно порчена була, але як сі зіпсула то ж її не аикидали, а доважували до доброго товару...

А книжку віршів про Леніна звязували шнурком з книжкою про Шерлока Холмса, і так продавали "пакЄтом" :)))

• Подобається Подобається x 1
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а ше колись лотерейні білєти давали "в нагрузку"..

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Блін, якась тема ностальгії за совком вийшла....

а де твій аватар? :)