А мій телефон найгірший, але мені всерівно.,.

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем ABDURAKHMAN, 24 чер 2010.

1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Який саме? Після D780 в них було ще багато моделей, але головний принцип в усіх єдиний: це просто дві плати телефона (по суті просто два телефона) у єдиної оболонці, тобто логічної частини дві (процесор, пам'ять) і дві радіочастини (що відповідають за працю у мережі)! Що з мого досвіду використовування - так просто два телефона краще за усе.:i-m_so_happy: І усім знайомим та друзям я так і раджу: використовувати 2 телефона. Але зрозуміло, що є й ті хто спробував Дуос, рідко, але чую позитивні відгуки!
    Усе одне я є прихильником використовування двох телефонів!

Гм.. а то Ви досі мій аватар не бачили? :tanksmile: В нас у танку зв'язок інший є! А який саме, то є військовою таємницею! ;)

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Саме 780. за весь час використання вис може разів 4. Зі своїм 9-річним мобільним стажем не вважаю цю цифру підставою для звинувачення у глючності.
    Єдина причина, чому подумую про заміну - потребую GSM+CDMA.
    Поява у КС "єдиної ціни" в 0,25 на всі мережі зробила зайвою Лайфівську картку.

Допис від 7.01.2009:

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А ось мені було з ним незручно, бо активно використовую інет з телефона. Через це я й відмовився від використовування Дуоса й повернувся до двох коміркових!
    На мій погляд найкраща справа мати першим телефоном якийсь відповідний до цей теми лише заради здійснення дзвінків, а ось другий вже з можливістю виходу у інет щонайменше, а іще ліпше смартфон (не знаю, як українською) - це вже у іншу тему.;)

а де твій аватар? :)