А караван іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 30 жов 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Місіґін, тобі вже нічого не поможе, ніяке лікування :)))
    Смерди вже, шляк з тобою...

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Якшо Ви маєте на увазі мавпу японську, так і пишіть. Або якийсь інший зебіл сприйме це на свій рахунок і погризеться з мавпою японською за честь відкрити спойлер. А навіщо робрат в струнких лавах зебілоїдного бидла? Вас і без того небагато залишилось.

3. Gyppsy

Шо, місіґін, ти вже навіть через Ви почав писати? Невже ще можна і тебе хоч трохи відрихтувати? о_О
    Почекай, розберемося з тими двома, то може і за тебе візьмемося ;)

А поки що стій в черзі чемно і не флуди своїми дурницями.

зі

і не згадуй мене с своїх дописах /щоб у мене в сповіщеннях не було маячків від тебе/, бо я на роботі...

Я тебе сам покличу.

4. Blaberus

А це що таке?
    Мавпа японська в свій час збиралась працювати зі мною, щоб виліпити з мене зебіла-дегенерата. Але щось ентузіазм кудись подівся. Можливо воно усвідомило свою розумову недостатнісь.
    А ти та інше бидло, яке бажає "взятися" за мене: ви ще не усвідомили той факт що ви є генетичним сміттям?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви такі цікаві пости читаєте! Я би без Вас і не знав, що тут на форумі діється.
    Мені чомусь здається, що оця трійця: Бляберусь, Мих і Хомчин - невиправні. Тому їх читати - це виключно прерогатива людей у білих халатах. Оскільки я більше філолог і поліглот, то я якось уже махнув на них рукою. Хай ними займаються фахівці.
    А я, до речі, після щеплення Модерною почуваю себе добре. Температури не було. Вчора, щоправда, трохи ломало тіло, але це лише тому, що прислухався до організму. Якби не щеплення, просто б не звертав уваги. Ну, і на лівому боці не міг дві ночі спати, бо коли лягав на ліве плече, то відчував невеликий біль у місці уколу.
    А так: сонячна погода, бур"яни на подвір"ї і англійська в плейєрі. І трохи вже іспанська. "Не всерéмось!", як люблять повторювати іспанці.

6. Gyppsy

Я трохи переживаю за Міська-поца і львівеця @Мих -уїла. Бо як-не-як хоть які, але земляки...
    Ну а той Блядьберусь - це вже може заодно також пройде курс лікування /по залишковому принципу/

• Подобається Подобається x 1
  7. Валерій Прозапас:
    Багато хто дивується, чому чекісти вирішили злити факти співпраці Боцмана-Коротких з ФСБ саме зараз.

Просто цей злив вказує на завершення маштабної спецоперації по контролю українських "націоналістичних" організацій, та переходу до їнших методів, бо можливостей в Україні у Кремля тепер набагато більше, крім електорально безперспективних "ультра-патріотів".

А весь бруд та огиду має зібрати на себе цей зашкварений персонаж - щоби добрі українці менше звертали уваги на інших агентів впливу, яких тепер стануть просувати їм в "нарідні герої", і яких і без Малюти залишився цілий вагон.

Отже, руки, які кидали плюшевих свинок і "загонялі Пєтю" - спрямовувала ФСБ.

"Свінарчукі" - спецоперація ФСБ по дискредитації української влади і оборонної сфери.

І все це - за допомогою каналу Коломойського "1+1".

І в зливі Боцмана є ще елемент путінської бравади і знущання - "дивіться, я показую реальність, а "укрАинцы" нічого не усвідомлять і будуть робити так, як хочу я".

"Вы не страна 404, вы народ 404".

Тисячі простих членів "нацдружин" і "нацкорпусу" розвели і зрадили, заставили радіти програшу державницьких сил - але їх про це попереджали ті, кого вони кляли як "порохоботів" та вважали ворогами, за вказівкою фсбшника Боцмана.

Як настрій, парні? Що робити будемо?
    FB_IMG_1628422756521.jpg

Слава бовбойобам і цигану

8. Blaberus

А Ви, мавпа японська, ще збиралися працювати над моїй зебілізацією. Що, розчарувались в своїх можливостях психолога-дебілізатора? Повірте, це не останнє розчарування в Вашому житті.

9. Blaberus

Сподіваєтесь що падлокловун започаткує каральну пвихіатрію? А не боїтесь що Вас теж почнуть примусово лікувати?
    З іншого боку Ви циган. Тому Ви підлягаєте каральний ветеринарії, або просто евтаназії.

10. Кацалапий, ти правий. Ми невиправні в любові до України.
    На відміну від нас, ви шлунки на ніжках.
    І за останні 30 років наші і ваші приоритети змінилися на 1%. Нас стало на 1% більше.
    Для нас Україна понад усе. Для вас холодильник і ТВ.
    Коли холодильник перемагав телевізор частина шлунків на ніжках ставали тимчасовими попутниками державників. Коли холодильник наповнювався знову, перемагає телевізор і так по кругу.
    Але цього разу холодильник, бачу, спорожнів надзвичайно швидко.
    FB_IMG_1628424385893.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

But the greater, far the greater number of those who rave and rail, and inquire and accuse, neither suspect nor fear, nor care for the publick; but hope to force their way to riches, by virulence and invective, and are vehement and clamorous, only that they may be sooner hired to be silent.

A man sometimes starts up a patriot, only by disseminating discontent, and propagating reports of secret influence, of dangerous counsels, of violated rights, and encroaching usurpation.

This practice is no certain note of patriotism. To instigate the populace with rage beyond the provocation, is to suspend publick happiness, if not to destroy it. He is no lover of his country, that unnecessarily disturbs its peace. Few errours and few faults of government, can justify an appeal to the rabble; who ought not to judge of what they cannot understand, and whose opinions are not propagated by reason, but caught by contagion.

THE PATRIOT by Samuel Johnson.

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

То ж не століття варварів... поставить всім чіп і буде керувати вами, як цуциками(, а ви йому зад лизати будете)

13. Blaberus

А Ви впевнені що Ви не чіпований? :crazy:

14. Коммунарец

Якби мав чіп, то користувався би благами цивілізації більше, ніж інші громадяни. А поки що навпаки, більше відмовляюся.

15. Blaberus

Напевне не користуєтесь інтернетом і туалетним папіром.
    Ну добре. Це Ваша особиста справа. Але я маю до Вас запитання: який принцип роботи цього чіпа?

16. Коммунарец

Інтернет - не благо, а в більшості застосувань - велика шкОда, рай для шахраїв і збоченців. А мені надали можливість безкоштовно відслідковувати події у світі, написати свої езотеричні відчуття і роздуми.
    А туалетний папір теж багато шкоди приносить для каналізації, тому теж треба вміру ним користуватися, та якщо до нього не буде доступу, то якось переживу таке нещастя)
    Технології дуже швидко розвиваються, тому який принцип чіпів буде - невідомо, але ось відео про кліматичну зброю і її дію, яку ви просили. Будьщо може стати зброєю, в залежності від фантазії людини: дощі чи посуха, газ або короновірус тощо.

View: https://youtu.be/CEdcDmXCQkE

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Чи не вперше на шпальтах одного з провідних видань України прозвучало, що Велике Будівництво = Корупція. «Висновок невтішний: переплата на тендерах Укравтодору становить від 10% до 40%», - цитата зі статті.

Дуже низький рівень конкуренції, загадкові зустрічі підрядних компаній з головою бюджетного комітету, відкрите лобіювання Президентом «своїх» підрядників, більше 90% всіх робіт здійснюються поточно-середнім ремонтом з гарантією у 3 роки - все це дає результат, що відремонтованих доріг мало, коштує це для платників податків дуже дорого, а якість їх невідома.

Окремо написали про брутальне виведення з-під торгів в Прозорро Київської обхідної дороги на суму у понад 85 млрд. грн., що сам Укравтодор називає «безпрецедентним історичним рішенням».

19. Blaberus

Шахраї використовують все що завгодно. Телефон, телебачення, друковані СМІ теж. Більш того, вони використовують розписки! Чи не слід заборонити разом з інтернетом не лише телефон і телебачення, але ще й письменність?
    Стосовно збоченців: Ви маєте на увазі порнуху? Хіба збоченець комусь шкодить коли дивиться специфічну порнуху? Нехай дивиться. До того ж, після того як порнуха стала загальнодоступною, різко знизилась кількість гвалтувань. Хіба це погано?
    Ви маєте халявний інтернет?
    Ви асенізатор? Звідки Ви маєте таку информацію?
    І якось цікаво виходить. При Совку газети не насолили шкоди каналізації, а зараз туалетний папір наносить.
    Напевне Ви маєте слухняного собаку, акого привчіли вилизувати Ваш анус після акту дефекації.
    Як би Ви мали можлмвість привести принцип дії, Ваша маячня про чіпування звучала би не так дебільно.
    Знову, приципу дії нема. Це казка для дебілів. Недивно що Ви їй вірите.

20. Good man

Good man Обычный человек

Что там с оценками каравана народом? Одобряет выбранный путь?

а де твій аватар? :)