А караван іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 30 жов 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені достатньо, що Ви згодні з одною...

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І з чим я погодився?

3. Велике крадівництво триває!
    Коли Зеленський став президентом, борг Укравтодору був 12 млрд грн.
    В кінці 2019-го - вже 32,5 млрд грн
    В кінці 2020-го - 66 млрд грн
    За 6 місяців 2021-го - борг зріс ще на 20 млрд грн.
    За 2.5 роки борг Укравтодору зріс загалом на 74 млрд. грн. Це гроші, які зараз активно дєрєбанить ЗеБанда.
    А віддавати гроші потім буде вся країна. Кожен український громадянин.

4. VasMT

Не суттєво.

5. Blaberus

Але те що Ви згодні з пунктом першим - це суттєво.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А чому це Порошенко залишив в боргах Украавтодор? Аж цілих 12 мільярдів?
    Я згоден покривати борги Укравтодору зараз, бо я бачу, що будуються дороги якісні. Борг Укравтодору погашатиметься в тому числі і мною, за рахунок акцизу, що закладається в вартість пального.
    І за рахунок міжнародних перевізників, які поїдуть через Україну, а не через Білорусь, бо тут будуть гарні дороги. Вони, перевізники, купуватимуть пальне в більшій сумарній кількості, значить, більше акцизу, значить, більше відраховуватиметься Укравтодору на погашення його боргу.
    Зараз, коли саме погода, і можна виконувати дорожні роботи, Укравтодору потрібні гроші, щоб не простоювала техніка, люди.
    Дорога ложка до обіду. А взимку, коли роботи виконувати уже буде неможливо, пальне все одно купуватимуть, а отже борг погашатиметься.
    Я читаю офіційні дани а не фейсбуки-порохбуки.
    "Укравтодор" погасив облігації на 5,78 млрд грн - FINBALANCE. Все про економіку та фінанси.
    Укравтодор і позичає, і віддає. Так що будьте спокійні. Ніхто нічого не розкрадає. Хіба що трошки на місцях. Без цього жодна економіка не працює.

От уявіть собі, потрібно добудувати мости в Запоріжжі, як не будувалися шістнадцять років. А на це потрібні гроші. То що краще - позичити грошей, щоб побудувати, а потім віддати, чи чекати, поки все погниє, збираючи потрібну суму грошей?

Людина побудувала хату, а на покрівлю грошей не вистачило. Що краще, чекати, поки назбирається на покрівлю, а тим часом стеля упаде, чи позичити, зробити верх, а потім заробити і віддати?
    Більші борги, бо більше будується
    Інформація, яку Ви десь узяли, без посилання на першоджерело, розрахована на 13 відсотків пороходурників.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не вірю своїм очам - невже таке треба пояснювати? :facepalm: Мабуть, треба відкривати тему "Лікбез для порохоботів." :)))Для них кредитуватися зовсім не треба. А як підприємство бере кредити - то тільки для того, щоб Зеленський це розкрав)).
    Он Василь не ліниться ставити цим непроглядним неукам "безграмотно".
    Дурники, як Укравтодор брав менше кредитів при Порошенко - то це ознака того, що набагато менше будував.
    Отака для вас, остолопів, неприємність.

8. medwedo berlogsoni

Та я також хотів про це написати, але вже втомився. Адже будь-кому більш-менш грамотному очевидно, що чим більші об"єми виконуваних робіт, тим більші суми запозичень (кредитів).
    Що цікаво - адже Хомчин перепостив про борги, тобто, про кредитні зобов"язання. Але хай напише про збитки.
    Підприємство може мати великі кредитні зобов"язання, але за підсумком звітного періоду мати прибутки.
    От (для порохоботів), для прикладу.
    Підприємство взяло сто тисяч кредиту під десять відсотків. За рік отримало прибуток сто сорок тисяч. Віддало кредит сто тисяч, десять тисяч - відсотків і йому залишилося тридцять тисяч уже чистого прибутку.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ну хай почитають ази хоч тут. Але ж маю сумнів щодо результату, бо ця братія таки безнадійна.
    Якби їм крім ідіотського гасла "хай повернеться сивочолий гетьман" щось ще було потрібно, то ми б тут не читали різні дивовижні дурниці. Хай їм грець.

10. Гарантійний термін на сучасні "якісні" дорого три роки.
    То при Порошенку, з дуру, вимагали гарантії 10 років. При вісліку і три зійде. До кінця терміну, а там хоч трава не рости.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Blaberus

У зебілів почався черговий масовий психоз стосовно Чауса.
    Цікаво, потім вони зроблять вигляд що Чауса не існувало в природі?

12. Які ж бо зелейоби економічно безграмотні.
    Елементарну річ - наповнюваність бюджету, осилити не можуть.
    За рахунок чого наповнюється бюджет, а кацалапий? З чиєї кишені?

13. Blaberus

А може це значить що до грошей не дірвався зеленський, який є гіпержадібним злодієм?

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленский сменил руководителя Службы внешней разведки Украины. Им стал выпускник академии ФСБ РФ - SPROTYV.org

15. VasMT

Брехло, а ти не випускник радянської школи?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ти й бзднув, алкашику.:)))

Відрізняєш російську школу від радянської, чи ще вже як вийдеш з перепою?

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, от Ви люрите червоним окропом, а якщо глянути по Вашому посиланню, то там також цікаво написано;
    На мові і на хлопський розум це звучить так

Випускник академії ФСБ РФ Литвиненко у 2014-2019 роках працював заступником секретаря в Раді національної безпеки і оборони України.

Львівець @Мих -уїл, а це Вас не напружує?
    Хто у нас був геть-man і голова РНБО у 2014-2019 роках?

:)))

Останнє редагування: 7 сер 2021
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. medwedo berlogsoni

Стійкий сцимбіоз Миха. Жодним чином не бажає покидати звичне середовище.

• Смішно Смішно x 1
  19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, я цілком погоджуюся з Вами.

І прошу панство звернути увагу - у львівеця @Мих -уїла сцяки цього разу вже стали червоними(
    Це вже не жарти...Біда з хлопом...

Я от тут подумав: а може нам на форумі провести референдум і в разі позитивного волевиявлення форумчан здати львівеця @Мих -уїла / а заодно і звіздабола Міська-поца/ на примусове обстеження, га?
    Бо ж нам потрібні здорові і притомні члени, шо нє?

• Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Blaberus

Мене в списку нема. Це значить що я тупе циганське рило вважає мене здоровим і пристомним? Це погано.
    Але ти, являючі собою психічно і розумово слабкорозвинену особу, не в курсі, що будь-яка медична допомога, в тому числі обстеження, примусово може бути застосоване до громадянина лише згідно рішення суду.
    А стосовно членів, насолоджуйся членом свого барона і мрій про член падлокловуна.

а де твій аватар? :)