А караван іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 30 жов 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А це абзац з тієї ж статті.

Втім, пізніше оприлюднений Слугою народу ролик з приводу коаліції з іншими політсилами було видалено.

Тобто не об'єднались.

2. VasMT

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Васян, ты идиет.На складе никто 400 палаток из производителей не держит.Никто.А если есть- то это говорит только об одном- производитель СТО ПРОЦЕНТОВ знает, что с ним будет заключен договор (ессно, без тендеров, и по заоблачной цене, с "откатом").А разместить на 10 фирмах заказы по 40 палаток- межушный ганглий зебуинчика не позволяет?Или ты, холуек, так печешься о наполнении кармана бубачьки?

• Подобається Подобається x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Навіщо? Якби мені було би потрібні 400 наметів УСБ-65, я би їх замовив за нормальною ціною у декількох виробників. Але якшо я би був ненажерливим падлокловуном, я би закупив би майно за завищеною ціною, а відкат поклав би до кишені.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Blaberus

Якшо вороги видалили ролік, це не факт що вони не домовились між собою.

6. Blaberus

Єто святое!

7. VasMT

А спробуйте замовити 1200 наметів. А потім ще 600 для НГ. І зрозумієте, що це неможливо зробити у фірмочки, де працює 20 людей.
    Бо крім полотна, там ще каркаси, підпорки, вікна...

8. Blaberus

Ви погано читаєте?

9. VasMT

Я читав уважно. І пройшовся по всіх адресах виробників. Ці виробники не в змозі осилити такий об'єм в короткий термін. Тут потрібне спеціалізоване виробництво.

10. Blaberus

Тоді пройдіть, будь ласка, на цей сайт:
    СІВЕРТЕКС, ТОВ (м. Чернігів) — 39076229 — контакти на UA-REGION — сайт, адреса, телефон
    І що ми там бачимо? В "Сівертексі" кількість працівників 312. І, повірте, там не всі швачки. Ось на цьому сайті
    ТОВ СИВЕРТЕКС — Код ЕГРПОУ 39076229
    є детальний опис всій діяльности контори:

Тобто, ця контора за завищену ціну буде шити намети якийсь час. Інші придприємства це зробили би за нормальною ціною.

11. VasMT

Так намети там і закупили.

Ну і щоби поставити крапку, варто згадати, що свинорила влада теж купляла намети за цінами ,вищими, аніж на Prom.ua. Зверніть увагу на дату. Щось я не чув такого гвавту в 15-му році від щирих вальцманоїдів.

Міноборони купило наметів на 22 мільйони – в півтора рази дорожче від минулого разу і ринку
    Міноборони купило наметів на 22 мільйони – в півтора рази дорожче від минулого разу і ринку
    08.05.2015 // 398 Переглядів
    Міністерство оборони України 28 квітня уклало угоди з ТОВ «Сівертекс» на закупівлю наметів на загальну суму 21,99 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено 500 комплектів типу УСБ-56 за ціною 39 460 грн./комп. і 74 комплекти типу УСТ-56 по 30 588 грн./комп.

Разом з тим, гуртову партію наметів УСБ-56 наразі можна знайти по 2534 тис грн а, УСТ-56 – від 15 тис грн. і до 26 тис грн.

Нагадаємо, восени минулого року армія вже закуповувала такі намети значно дешевше: по 26 100 грн. за УСБ-56 і 19 300 грн. за УСТ-56. Тоді тендерна ціна також перевищувала ту, що можна було знайти у відкритих джерелах – 18-20 тис грн. і від 10-19 тисяч відповідно.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

View: https://twitter.com/i/status/1319595356414410753

Є така народна мудрість: "на злодії шапка горить".

Чому Васілій постійно вживає "брехло"? Тому що судить по собі.

13. VasMT

Ситуація з "алкашом" аналогічна?

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не вішай лапшу, Васілій.
    Там різні ТУ.
    А різні ТУ - може бути і матеріал різний. Так що там про сцяки?:)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні. В алкаші ти сам признався.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Васян, напомни, я сегодня уже говорил тебе, что ты идиет?Нет?Исправляю- Васян, ты идиет."Каркасы, пидпорки, викна"- это заказывается у субподрядчиков.Никто в швейной мастерской не строгает ножиком "пидпорки", а заказываают на деревообрабатывающем предприятии.Дальше- тебе там прямым текстом сказали, что можно заказать в десятке фирмочек, и получить эти палатки в тот же срок (кстати, срок изготовления оговаривается договором, и там же прописываются штрафные санкции за срыв сроков).Но вот цена была бы почти вдвое меньше.И еще.Вместимость палатки от 20 до 80 человек.Примем в среднем 40.1800 палаток по 40 человек- получается 72000.Численность ВСУ и НГУ составляет около 300 тысяч.Зачем запихивать в палатки четверть численности?(При том, я уверен, и в ВСУ, и в НГУ палаток на сегодняшний день не ноль, а несколько сотен уже есть).Или никто не собирается выселять всех в палатки, а цимес- в откате.Чем больше палаток по завышенной вдвое цене- тем больше капнет в карманы бубачькаобразным.

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  17. VasMT

Де там?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

у 2015 році було одне ТУ, а тепер вже інше. Тому порівнювати ціни з 2015 роком і сьогоднішні - не коректно.

19. Blaberus

Ви бажаєте поставити крапку? Вважаєте що черговий кловунячий злочин забудеться? Ні! За кожен злочин падлокловуну доведеться відповідати. І за Цемаха, і за Заїківку, і кожну гривню яку він вкрав.
    Отже, при Порошенко намети УСБ-56 купляли за ціною 39 460 гривень, а УСТ-56 по 30 588 гривень. Це був повний комплект, ви самі акцентували на цьому увагу. Але падлокловун з його бандою жадібні злодії, тому при шмарклі такіж само намети купляли по ціні 71 071,98 гривень за УСБ-56, та УСТ-56 за 57 654,96 гривень. Що більше, 39 460 та 30 588, чи 71 071,98 та 57 654,96? Якшо ви маєте проблеми з елементарною математикою, то Ви маєте можливість скористуватися цим сайтом:
    Калькулятор онлайн
    Тобто, Ви самі підтверджуєте факт злодійства гніди Зеленського та його банди.
    Ось за що я люблю зебуїнів, так це за те, шо коли вони намагаються виправдати злочини свого боженькі, виходить лише підтвердження його кримінальних вчинків.
    Тоді падлокловун теж крав, але не в таких масштабах як зараз.
    Ви саме це мали на увазі?

Останнє редагування: 24 жов 2020
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  20. Blaberus

На жаль ні. Але було би значно краще, якби він був ідіотом:

а де твій аватар? :)