А караван іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 30 жов 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Відповів, -

• Тупо Тупо x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вважаєте, що лише богоподібний падлокловун стримує Україну від громадянської війни?
    Дивно. Як це Україна не впала в прірву громадянської війни коли паскудна гніда Зеленсьй не ліз в політику.

3. Blaberus

Як Ви вважаєте, падлокловун щось отримав від цієї закупівлі в свій великий гаманець?

Міноборони без конкуренції закупило 1200 наметів на 77 млн

19.10.20

Міноборони України придбало за переговорною процедурою у приватної компанії ТОВ «Сівертекс» 1200 наметів радянського зразка, типу УСТ-56 та УСБ-56, загалом на 77,2 млн грн.
    Відповідно до договорів від 13 жовтня № 286/3/20/226 і №286/3/20/227 до 15 грудня цього року, на чотири об'єднані центри забезпечення Збройних Сил України, має бути поставлено 600 наметів уніфікованих санітарно-барачних УСБ-56/2005 вартістю по 71 071,98 гривень (з ПДВ) та 600 наметів уніфікованих санітарно-технічних УСТ-56/2015 вартістю по 57 654,96 грн (з ПДВ).
    Міноборони без конкуренції закупило 1200 наметів на 77 млн

Або він надурив отару зебуїнів, коли стверджував що він "нє лох"?

• Інформативно Інформативно x 1
  4. VasMT

Я вважаю, що в свій великий гаманець щось отримав виробник НОВИХ палаток тибу УСБ (УСТ).
    Не прілих, не погризених щурами, не розукомплектованих, а нових.
    Таких, які цього року були встановлені на полігоні в Чугуєві для обсервації особового складу і в яких я жив.
    Ви мабуть не в курсі, що зараз всі військові частини, перед введенням в склад ООС проходять двотижневу обсервацію на полігонах ЗСУ. Чому на полігонах? Бо карантин. Чому не в штатних палаточких містечках? Бо карантин. Чому не в казармах? Бо карантин.
    Наших військ в зоні ООС близько 40 тисяч. І вони міняються протягом року. Наявних засобів не вистачає, бо не розраховано на таку кількість особового складу. А жити треба. Тому і закуповують.
    І щоби два рази не вставати, попереджаю, що скоро піде чергова "зрада" про закупівлю т.з. буржуйок радянського зразка, армійських ліжок і навіть дров.
    Так що, якось так...

5. Blaberus

Ось за що я полюбляю зебуїнів, це за те що вони дуже смішні, коли намагаються виправдати злочини свого боженькі. І їх так приємно тицяти пикою в багнюку!
    Почнемо по пунктах:
    Ось вас посилання:
    Prom.ua — маркетплейс Украины
    Намети УСБ не є чимось ексклюзивним та запатентованим, виробників багато. Також вказується стан наметів: "легкоє бу" коштує 12000 гривень. За такою ціною, за яку закупили намети злодійкуваті кловуни, УСБ навіть не пропонуються.
    А зараз подивимось на продукцію товариства з обмеженною відповідальностю «Сівертекс»:
    Намети - Sivertex
    І що ми там бачімо? Вони пропонують намети УСБ -56 2005, УСБ -56 2015 та УСБ -56 2017.
    А зараз подивимось, що пропонують інші виробники та постачальники?
    Ось наприклад пропонують УСБ -56 за 30000 гривень:
    Але можливо вона якась попукана, напевне зауважите Ви? Тоді пройдемось по цьому посиланню:
    Ми та бачімо УСБ -56 не 2005, навіть не 2015, а УСБ -56 2017 вартістю 40000 гривень.
    А ось ще УСБ -56, за 34999 гривень.
    Там не вказана модель, але зазначено що вона нова.

Чому би не провести тендер? Але ненажерливому кловуну закортіло нажитися на відкатах. І яким треба буте дегенератом щоб проголосувати за цю жадібну потвору?

Взагалі у падлоклолвуна дуже багато призьвисьок. В тому числі Кретин-Карантин; невідомий автор цього імені згадав, що потвора називала одного політика Сіньор Голодомор.
    Я це до того, що ваш гівнокомандувач добре розуміється в тому, як смішити бидло, красти та наживатися на карантині. Але в епидеміолог з нього ще гірший ніж президент.
    Що там, кожному бійцю видають окремий намет УСБ-56? Або в них міститься до 80 людей?
    Можливо тупі слуги вважають що короновірус занадто гламурний та боїться наметів?
    Якшо дрова будуть закуповуватись по ціні червоного дерева, то обов"язково піде.
    Тобто, Ви самі не вірите в те про що пишите?

6. VasMT

@Blaberus, дивітся, яка фігня.
    Ви посилаєтесь на Пром.уа, де продають ще радянські намети.
    А ось Прозорро,-
    upload_2020-10-23_10-6-41.png

upload_2020-10-23_10-7-54.png

А ось за яку ціну придбало МО, -
    Відповідно до договорів від 13 жовтня № 286/3/20/226 і №286/3/20/227 до 15 грудня цього року, на чотири об’єднані центри забезпечення Збройних Сил України, має бути поставлено 600 наметів уніфікованих санітарно-барачних УСБ-56/2005 вартістю по 71 071,98 гривень (з ПДВ) та 600 наметів уніфікованих санітарно-технічних УСТ-56/2015 вартістю по 57 654,96 грн (з ПДВ).
    Сподіваюсь, Ви помітили маркування цих наметів? УСБ-56/2005 і УСТ-56/2015
    Це не старий радянський намет, а покращений. Я побачив різницю на власні очі. Тому і ціна вища.
    Якщо цікавить, то можете почитати про НОВІ намети,-
    У війська надійдуть польові намети УСБ та УСТ з функціональними змінами

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Холуек-Васян, что скажешь?

Воины из Рады, або Стратегия
    Читаю сейчас отчеты берсерков из Верховной Рады, которых на сутки свозили "на позиции" в сорока километрах от фронта.
    Знаете шо. Я когда первый раз поехал, мне было страшно шопиздец, в Лисичанске я боялся далеко от машины отходить, а когда мы ночью заблудились под Талаковкой думал что смерть моя пришла.
    Это нормальная реакция человека на неизвестное, когда отсутствует понимание уровня риска. Ты знаешь с детства насколько опасно лизать розетку, а вот новые вызовы тебе не понятны пока еще. И ты заранее классифицируешь их как максимально опасные.
    Это как уж и гадюка, если ты не зоолог, то лучше бояться обоих.
    Но через два года у меня был лучший на позиции курятник. И огород на двенадцать ведер полива. Не верите - спросите у Мамы Небо. В 800-1200 метрах от ДАП. И мне это казалось настолько обыденным, что я даже на приходы не реагировал.
    Это не отвага и мужество, это просто понимание что все хуйня и заебало. Я единственный раз серьезно перелякался, когда по черешне надо мной "дашка" заработала. Это исключительный случай, лично ты попал в прямую видимость. Но это чисто был твой косяк и утрата бдительности.
    В остальное время Мама нас при обстреле в блиндаж хворостиной загоняла, а мы сьебывались оттуда, чтобы покурить в кулак.
    Еще раз повторю - это не было проявлением мужества. Нам просто стало похуй. Тяжесть войны это ношение габаритных предметов, погрузки-разгрузки, уборки, добыча воды, рубка дров, копание земли и сон три раза в день по два часа. А то что стреляют, так пусть сначала попадут.
    Страх ушел, потому что ты точно знал - что можно делать, а что лучше не надо. Но на это ушло минимум полгода в одной локации и год в другой.
    Так вот, эти долбоебы приехали в броне и шлемах туда, где женщины ходят в миниюбках, дети в шортах гоняют на самокатах, а бабушки в платочках сплетничают на скамейках.
    Я представляю как на них смотрели. Как на космонавтов, вместо Марса высадившихся в Миргороде.
    Я в Констахе провожал пани Наталю из Люксембурга и нечаянно встретил на платформе Фокса, ехавшего в отпуск. Там даже ВСП на платформе не дежурит. Там тупо сон и мир. Это даже не тыл. Это вообще зауралье.
    И я понимаю страх и эндорфин дурачков из Рады, которые на сутки приехали на позиции "где-то возле войны". Это первая естественная реакция любого человека. Как моя в мирном Лисичанске.
    Но вторая реакция - это "мы за день все поняли, будем писать стратегию реформы армии".
    Реформаторы мамкины, у меня к вам пять пытань.
    1 Сколько листов бумаги А4 расходует медрота в месяц на отчетность.
    2. Чем отличается звук выхода от прихода.
    3. Что такое 452
    4. Сколько воды надо чтобы помыть тарелку
    5. Сколько стоит турникет.
    Реформировать они собрались. За сутки стали клаузевицами и наполеонами. Я, говорит, и раньше знал, но теперь все понял. Будем разрабатывать стратегию.
    Да я за три года войны нихуя не понял, хотя написал о ней три книги. А я ведь не тупее тебя, Леша. Я каптерщик, самое хитрое и пронырливое существо в армии. Я менял провод на соляру. И если я чего-то не понимаю, то это непостижимо уму в принципе. По мне стреляли *** попали, а ночью я сочником в медроту шастал.

И даже я не постиг как эта хуйня работает, хотя был на встрече с министром обороны и начальником генштаба. Мне, как популяризатору армии, звонили на базу генералы, и я шуровал шваброй прижимая телефон плечом к уху. А ведь подходил к вопросу я крайне технично и агрессивно, взламявая механику этого чудовища, чтобы понять его и помочь. Три года с отпусками, чистых полтора-два.

Здесь учиться надо, В военном училище, а не в Трускавце на выгуле болонок. Потом служить в казарме и блиндаже, потом академия. Потом уже реформы.
    А ты поел борща, поспал "в землянке" все о войне за ночь понял и пошел писать стратегию. Стратегию, Карл!
    Начни с тактики. Сходи в военкомат. пройди медкомиссию и отслужи три года в бригаде где ты жрал борщ.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А шо візьмеш від Васі? Янукович все одно прав, а Порошенко - неправ. От і весь ум.

Доречі, "караван іде", а куди йде?

В дупу, або як каже Вова - у сраку:

У Бердянську "Слуга народу" об’єдналась з ОПЗЖ і "За майбутнє".

Караван прийшов, чи ще йде?

9. VasMT

А сцилочку можна?

10. Blaberus

Дивлюсь. Фігня ще та.
    Тобто, Ви натякаєте що жадібні кловуни придбали хренові намети? Можливо, Ви маєте рацію.
    Але повернемось до моїх посилань:
    Ось Вам УСБ-56 2017 року виробництва.
    Як Ви вважаєте, падлокловун дурний чи ненажерливий, або ненажерливий та дурний?

11. VasMT

Спробуйте замовити 400 штук.

12. MayorMayor

• Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Blaberus

Оптовому покупцю зазвичай роблять знижку.

15. MayorMayor

Це якщо не "атсьтьогивать" бубачьке.

16. VasMT

Там тільки якийсь prm.ua, який в свою чергу направляє на ФБ-сторінку прес-служби СН. Так ФБ пише, що такої сторінки не існує.
    Знову мордою в сцяки!
    Слава свинорилому Вальцману, Брехло!

17. VasMT

На відміну від Вас, я зателефонував за зазначеним номером. Не мають вони 400 штук.

18. Blaberus

Может оно все-таки лох?

19. Blaberus

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Blaberus

а де твій аватар? :)