А караван іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 30 жов 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дегоним и перегоним Зимбабве!

Какое счастье что мудрый нарид выбрал великого президента, с которым мы можем хоть что-то догнать и перегнать!
    При Порохе такого бы не было.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ето да... Прі Свінорьілом мьі скатілісь на самоє дно всех міровьіх і європєйскіх рєйтінгов.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Blaberus

Маєте на увазі падлокловуна, який наїв свинячу пику?

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Это караван уже дошел, или еще нет?

Іранська сторона не йде на переговори з Україною щодо виплати компенсацій за забитий біля Тегерана український літак, повідомив в інтерв’ю ВВС news Україна заступник міністра закордонних справ Євген Єнін.
    «Ми отримали комунікацію з Тегерану про те, що іранська сторона не готова прийняти пропозицію Києва щодо переговорів... Річ у тім, що визначення суми є результатом дуже комплексної експертизи, до уваги беруться абсолютно всі обставини справи», – сказав Єнін.
    За словами посадовця, все залежить від політичної волі іранської сторони.
    «Ми над нею (політичною волею – ред.) працюємо і щиро сподіваємося, що іранська сторона все ж таки під впливом низки чинників зголоситься якомога швидше розпочати переговорний процес», – додав Єнін.
    2 липня країни міжнародної групи з координації допомоги жертвам збитого в Ірані українського літака, до якої входять Україна, Канада, Афганістан, Велика Британія і Швеція, підписали Меморандум про взаєморозуміння у співробітництві на переговорах щодо виплати компенсацій Іраном. Документ визначає Україну речником, що від імені групи буде вести перемовини з Іраном.

5. Blaberus

Вітаю всіх зебуїнів, незалежно від статі, віку, освіти та рівня дурості! Ваш боженька поліпшив свої житлові умови!

View: https://www.facebook.com/mixailotkach/posts/3068169113252590

До речі, хіба не цю резиденцію кловун хотів віддати голодним дітям? Біс з ними, з ціми дітьми! Нарід любить бубочку більше ніж дітей, чи не так?

Останнє редагування: 10 лип 2020
  6. MayorMayor

А кто сказал, что дети бубачьки сытые?

7. Blaberus

Суровый отец держал их в черном теле. Но теперь им хоть будет где устроить срач.

8. MayorMayor

Во-о-от!

9. Blaberus

10. Blaberus

Знов чергова перемога! Нарід настилько зажерся, що взмозі платити за те, що при Пороху було безкоштовно!

Надійшов кінець епохі бідності!​

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Госдача!Яка тема) Як сказала Наталя Мосійчук (я не прихильниця Зеленського, но його сусідам реально створили ад так звані "прихильники Порошенко" чи "тушки" Порошенка.
    Кожен день не пройти, кожен день виснажливі крики. Людині треба якось жити та працювати, і відпочивати якось після роботи. Правильно зробив, що переїхав на держдачу. Тепер він розуміє, нащо вони - чи дітям віддати, чи дати спокій сусідам.

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Дєло в слєдующєм (с)

Зеленський в передвиборчій компанії сказав, що держдачі слід віддати дітям. Ніхто його за язик не тягнув.

А коли Зеленський сам став держчиновником, то за казьонний рахунок відремонтував "дачу Ющенка" і сам там поселився без всяких докорів сумління.

Це називають мудрими і розмазаними виразами: "подвійними стандартами", "ситуативна необхідність" і т.д.
    А насправді це банальне нає@алово.
    До виборів був кіношний Голобородько, тепер реальний Зеленський.
    Зеленський дуже швидко вчиться і в турборежимі входить в реальний образ.
    З тою дачею Зеленський нічим не відрізняється від Порошенка з фонтаном :)))

Все норм:good:

13. Blaberus

Скільки разів чмо їздило у відпустку?

14. Blaberus

Що, кловун надурив? Вітаю тебе, зебуїн! Ти лох.

15. Blaberus

Який щедрий наш улюблений президент!
    Йому не шкода державних грошей, щоб слугам наріда не довелось жебракувати та жерти лайно на смітниках!

Зарплати чиновників: Зеленський просить Раду скасувати обмеження на зарплати чиновників (11.07.20 17:47) « Політика України | Цензор.НЕТ

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тобто хай кожен день йому та сусідам порохоботне військо роблять "армагедончик"? Ви не розумієте, те, що вони роблять в інеті вахтовими чергуваннями, то теж саме під його будинком. Сусіди в ахуї цілий рік.
    Як сказала Мосійчук "а сусіди там не бідні".
    Порохоботам причини для мітингів пишуть. Кожен заробляє як уміє.
    Хай буде? Я вважаю, що правильно зробив, що переїхав на державне житло, куди ці "заробітчани" просто не зайдуть.
    Поскавучать в інеті і замовкнуть.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Саме тому не треба давати нікому довго затримуватися при владі. Влада псує. І те, що не обрали Порошенка на другий термін - це вірний крок народу.
    А те, що не їздить на велосипеді в реальному житті - це також зрозуміло. В реальному житті існують реальні порошенківські дурачки. І коли б він їздив на велосипеді, реальні порошенківські дурачки кидалися б реальними яйцями і помидорами кожного дня. Я фільму не дивився, не знаю, чи там були кіношні порошенки і кіношні порошенківські дурачки. Думаю, сценарист не додумався би до того, що реальні порошенки і реальні порошенківські дурачки роблять у реальному житті.

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А Зеленський великий молодець - він відразу сказав, що іде тільки на один термін. Так що він за владу не тримається
    А хіба я казав щось за велосипед? о_О
    Якщо Зеленський хоче - хай їздить хоть електричкою :)))

Мені от ровер подобається, і я кожного дня /крім неділі/ кручу ~12км. І ніяких яєць по дорозі;

Мені по барабану і Зеленський, і Порошенко і їхні небідні сусіди.
    Хіба їм хтось казав, що буде легко? ;

Пам"ятаєте, як автомайданівці прокурора Юру пікетували під хатою з потужною концертною апаратурою? Цілодобово крутили всякі перли, котрі видав Юра і Ко. Аж від тих концертів у Ірки серце зателіпалося.
    Юра терпів-терпів, потім напився, взяв сокиру і порубав нахєр тоті колонки і магнітофони з підсилювачами.
    Хоч зек-рецидивіст і електрик, а справжній хлоп, нє? Бо міг би і послати прокурорчиків з району, а він сам захищає свою територію і спокій родини. І для гарантії ще й прикупив хатинки за бугром в різних місцях.

А Зеленський обманув дітей, забрав у них світле майбутнє і мабуть буде тепер на Ющенковій дачі бджіл розводити )))

Повторюю, мені це не критично і не дивно. То їхня справа і, як казав Саша Афанасьєв, "каждий дрочєт так как хочєт..."
    Я просто говорю про те, що бачу.
    Коли гаранти балотуються, то обіцяють одно, а дорвуться до корита - роблять інше. Всі вони одним миром мазані.
    Не хочуть ні ЖИТИ ПО НОВОМУ, ні ЗРОБИТИ ЦЕ РАЗОМ

Так що все норм.
    ЦИРК хотіли - ЦИРК одержали;

# ТО ЛІ ЯЩО БУДЄТЬ!@ /@Юрко НОТОЦО/

зі
    Але фігня то всьо...
    Нам своє дрочить робить (с)
    Треба ЖИТИ ПО НОВОМУ.
    Бо караван іде ;)

19. Blaberus

Ви йому вірите? Це недивно: Бо Ви лох.
    Незважаючі на вищезгаданний факт, Ви намагаєтесь дистанціюватись від стада зебуїнів.
    Але звпізно. Ви лох.

20. Blaberus

А я вважаю, що кловун надурив тупе бидло.
    Що стосується Вашої гіпотези, ви довели що є дурним та нахабним брехлом.

а де твій аватар? :)