А караван іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 30 жов 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я привів пруфи. Насолоджуйтесь, зебуїнка.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, сходив я на ті "пруфи" і почитав. І у мене виникло цілком слушне запитання: ви букви вмієте читати? Губами не ворушите, коли читаєте?
    Якщо ворушите губами, коли читаєте, то попросіть когось, хто читає швидше від Вас, щоб прочитав Вам уголос ось це:
    За вырубку лесов нужно в первую очередь наказывать чиновников, но государство на все наплевало | Відкритий ліс

Слово "фейкові" Вам знайомо? Фейк означає брехня, або звіздьож.
    От Ви на цей звіздьож і ведетеся. Що зайвий раз підтверджує, що порохзасранцям все - божа роса.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. medwedo berlogsoni

Там у статті про ліси фігурує такий собі Орест Фурдичко. Цілком собі згідно з біографією галичанин - не підкопаєшся. Зовсім не москаль.
    Але з його подачі почали рубати ліси там, де їх навіть за часів совіцької окупації не рубали.

Галстук у нього в синьожовтих кольорах, як і належить патріоту України.
    Львів"янам таку б владу, а не єврея Зеленського.

Я чекаю з нетерпінням чим закінчиться це "політичне переслідування" пана Ореста. Чи може воно вже закінчилося, і пан Орест визнаний невинним?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Звісно цікаво послухати брехню.

А ось що каже Державне агенство лісових ресурсів України,-

Розроблено законопроект для комплексного вирішення проблеми незаконних рубок, - Голова Держлісагентства Андрій Заблоцький
    26.06.2020

Нам вдалося зменшити на 46% незаконні рубки, у порівнянні з піврічним періодом минулого року. Щоденні рейдові патрулювання лісів, нові стандарти деревини, підключення до електронного обліку деревини всіх лісокористувачів, електронні аукціони, нові незаангажовані кадри вже дають свої результати. Про це повідомив Голова Державного агентства лісових ресурсів України Андрій Заблоцький.

Державне агентство лісових ресурсів України

Якось не клеються цифри...

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мухоголовий, що підміняє хомчина, фейкометить ще більш. Хомчин той перепощував істерику, а цей бреше, що дише.
    Порохоботи себе дискредитують чим дальше, тим більше.
    Порох чесністю теж не страждав і не страждає, маніпулятор ще той, так він хоч мільярдер, хоч і в дірявих шкарпетках ходить, а ця голоштанна команда за що бере гріх на душу?:facepalm:

6. Blaberus

Всі?
    Ось бачіте! Ви надаєте пруфи, які відкритим текстом говорять, що Зеленський наплював на все. Зате відосіків більше ніж влізе в дурну голову пересічного зебуїна.

7. Blaberus

Якшо бажаєте, можу вислати Вам Новою поштою свої диряві шкарпетки.

8. Blaberus

Ви не вірите власним слугам?
    Нужно просто пєрєстать рубіть!

9. Blaberus

Президент проявляє зворушливу турботу про своїх виборців: записує їм стільки гарних відосіків! Але він дуже добрий, тому турбується про тих, хто не взмозі дивитись його відосікі і навить не взмозі проголосувати за нього. І якшо вони не насолоджаються відосіками, він, принаймі, надає їм новий життєвий простір.
    Я маю на увазі вірусні одиниці.

Обсервація після приїзду з-за кордону: обсервацію можна не проходити якщо здати ПЛР-тест (29.06.20 11:15) « Політика України | Цензор.НЕТ

Дякую! Щіро дякую вам, зебуїни, за те що ви вибрали мені настільки турботливого президента!

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В піхву всі ці законопроекти. І їх авторів також - В ПІХВУ!!!
    Доки в законодавстві не буде чітко визначено що таке ДРОВА - все до сраки.
    Для того, щоб не було оцієї всієї херні, треба просто повернути старий ГОСТ, який був ще при совку, який так і називався: ДРОВА. І в цьому гості було чітко зафіксовано що підпадає під дрова

А зараз таку )(yйню нагородили з цими дровами.... Як хочеш - так і трактуй
    А тепер скажіть мені: чи можна використовувати для технологічних потреб 8-ми метровий кругляк (чи будь-який інший кругляк)?
    А якщо можна, то що заважає віднести його до дров’яної деревини?
    І ніхто не порушує ніяких законів. Тому всі оті мораторії і заборони на вивіз кругляку - ДО СРАКИ.
    Немає в нас кругляку. В нас є дров'яна деревина.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Не погоджуюся.
    Ви хоч як називайте - чи ДРОВА, чи пиломатеріали, чи кругляк - ліси будуть нищити доти, поки місцеві жителі будуть в цьому зацікавлені. А зараз у вирубці мають інтерес всі - від вуйка і нанашка і до районного прокурора і нач. поліції. Всі при ділі і кожний маю свою лепту - від лісовальщика з пилою і сокирою і до нач. лісового господарства області і країни.

Нанашки своїми руками нищать свій ліс, а потім гойкають, що вода забрала їхні крумплі і овець.

12. Capitoshechka

З цим також згоден.
    А скажіть, хіба 50 років тому місцеве населення не було в цьому зацікавлене?

13. Gyppsy

50 років тому при потребі за незаконно зрізану новорічну ялинку можна було одержати як мінімум 15 діб.
    А якщо в тячівському райсуді потрібна була галочка, то можна було і поїхати на кілька років за державний кошт з Карпат аж в Сибір валити ліс пилою Дружба-2 ;

А зараз вуйко нікого не боїться, бо він /вуйко/ є дрібним, але дуже потрібним гвинтиком в браконьєрській машині. І його ніхто не врушить, бо без нього ця машина зупиниться.

Останнє редагування: 29 чер 2020
  14. Capitoshechka

Наскільки я зрозумів, знову проблема в мудаках з погонами. Наскільки мені відомо, за незаконно зрубану ялинку (чи інше дерево) - також можна відгребти і в наші часи. Але проблема в тому, що ці мудаки знову нічого не хочуть робити. Що в черговий раз доводить, що вони с@ки.

15. medwedo berlogsoni

Слухаємо бріфинг Саакашвілі після сьогоднішнього першого офіційного засідання Нацради.
    Не повинно такого бути, щоб нічого з наміченого не вийшло.

View: https://www.youtube.com/watch?v=27TU4L6Rk-Y

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Gyppsy

Що ж, почекаємо липневого засідання Нацради.
    Там Саакашвілі скаже про те, як виконуються сьогоднішні намічені пункти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

18. Blaberus

Вітаю вас, зебуїни! Ваш мудрий вибір дуже підвищів культуру політиків моїй країни!
    І щіро вас дякую. Я би за таке ніколи би не проголосував.

medwedo berlogsoni, Ви, напевне, зібралися обирати мером Дубінського? Сподіваюсь, все буде гаразд. Ви варті такого мера!

19. Blaberus

Чергового разу вітаю вас, зебуїни з видатною перемогою!

Нарешті ми почали здихіватись капіталістичного впливу та почали розвивати свою українсько-російську-єврейську ідентичність!
    Ви зробили це разом. Дякую.

20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну и пусть!Не очень-то и хотелось!Сейчас бубачька зальет Украину свежеотпечатанными гривнами, и будут "кредиты по семь".Нет, даже по пять!Да по три, чего уж там мелочиться!

а де твій аватар? :)