А караван іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 30 жов 2019.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що таке "Вальцман"?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вас що - в Гуглі забанили?

• Тупо Тупо x 1
  3. Blaberus

Ні І саме тому я там не знайшов жодної людини з прізвищєм Вальцман. Такого прізвища немає ні в списках виборців, ні в телефонному довіднику. Евреї, навіть ті потвори які підтримують падлокловуна, стверджують що такого прізвища не існує. В існування такого прізвища можуть повірити лише дегенерати, які мали достатньо дурі щоб вибрати кловунячу потвору.

4. prius

prius Well-Known Member

Це призвище @medwedo berlogsoni

5. medwedo berlogsoni

[Berchtesgaden with Waltzmann, Upper Bavaria, Germany]
    Best Plastic Surgeon Long Beach | Top Doctor

Існує таке прізвище, існує. То якісь неправильні євреї Вас інофрмували.
    І прізвище це єврейське. А от ім"я Джошуа;) - також єврейське. "Ісус" по-нашому.
    Джошуа / StatusName

Мізки у порохободів зовсім прободилися.

Зауважу, мимохідь, і я про це вже неодноразово говорив, що я не ділю людей по націям чи расам. Для мене люди діляться на порядних і непорядних.
    А стосовно Порошенка... Справа не в тому, були у нього предки Вальцмани чи ні. Просто за ним закріпилося це прізвисько. Тому всі розуміють (в тому числі і Ви), про кого йде мова, коли кажуть "Вальцман". І це - зовсім не пластичний хірург з Америки.

Щоб далеко не ходити. Не існує такого прізвища Кацалапий. Однак всі на даному форумі в політичних темах розуміють, про кого мова. Хоча в моєму роду ніколи не було ні мєдвєдєвих, ні кацалапових.
    Предки мавпи були. Так вони у всіх людей були предками. Крім тих, хто пішов від корови.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

Блін (пардон, млинець!)
    Забув, чому заходив на форум.
    Якщо подумати... Проданий не ішак чи навіть два. Проданий по частинах один із найбільших військових заводів Києва.

Вдумайтеся: "совершил незаконную продажу 14 объектов недвижимого имущества". Хто в 2016 році був Президентом України? Догадуємось. Хто був кумом Порошенка в 2016 році? (пардон, Генеральним прокурором)? - Луценко Юрій Віталійович — Вікіпедія

У мене, як обивателя, маленьке запитання. Чому тому ліквідатору зійшов з рук продаж 14 будівель,- досить великих, я думаю, - і це не насторожило Прокуратуру, ФДМ, СБУ і хто там ще у нас "око государєво"? Чому його не взяли за "же" після першого чи другого такого продажу?

Про те, чому не змогли знайти за ці роки, я не питаю. Його ніхто не шукав і не ловив. Не подивуюся, якщо стане відомо, що він увесь цей час жив спокійно в Києві, не криючись.

Цікаво буде також узнати, хто ті щасливці, яким вдавалося купити заводські корпуси в десять разів дешевше, і що там зараз заходиться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"дИржава в смартфоні":

Держава в смартфоні: ДІЯ, захист персональних даних, банківська таємниця.
    Запись входит в топ 500 рейтинга
    [​IMG]innerwoman
    17 июня, 17:01
    Ви ж пам'ятаєте, колеги, нещодавно був злив даних з "ДІЇ", був шкандаль, бо "ДІЯ" начеб-то надала ФСБ Росії доступ до державних українських баз даних?
    Сиджу, офігіваю.
    Зареєструвала сьогодні ФОП через "ДІЮ". А вгадайте з першого разу, який банк мені зателефонував перший з пропозицією відкрити рахунок? Сбєрбанк Росії, менше ніж через дві години після реєстрації. А потім ще: Таскомбанк та ПУМБ. Не державні Ощадбанк, Приватбанк чи Укрексімбанк, нє. Сбєрбанк Росії в компанії інших мутнобанків.
    Хто там боїться чіпування, чи стеження через електронні пристрої? Отмєніть валнавацца! За нами вже стежать, і бачать усе, до трусів, як казала одна моя знайома фінансова директорка. "Дія" - діє!

8. fedorivandriy

fedorivandriy Active Member

Ідея хороша на рахунок цього застосунку, але не думаю що його хтось буде використовувати так, як задумали розробники і інвестори.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У вальцманоїдів предки були з гоблінів...

• Тупо Тупо x 1
  10. Blaberus

Я в захваті від дурісті зебуїнів!
    Зебуїн з мавпою на аватарці знайшов населенний пункт в Німеччіні зі схожою назвою. І що? Як було поставлено питання?
    Такого прізвища не існує. Можливо пластичний хірург всяв собі псевдонім на честь рідного села, як Віто Андоліні. Якби таке прізвище існувало, воно було би німецьким, але ні в якому разі не єврейским. Але дурні зебуїни вірять не лише в реальність серіалу для бидла, але щє й кацапским казочкам.
    І знов я в захваті! Зебуїни це взагалі генетичне сміття. Навіть гірше ніж виборці овоча.
    Ім"я Іван теж єврейське. Петро ім"я грецьке. Марина ім"я латинське. Сподіваюсь Ви багато дізнались нового з мого допису.
    Закріпилось серед бидла, яке вірить кацапським казочкам.

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Слово "зебуіни" - найкращий маркер бидла українського, разом з бидлом з-за поребрика. Ви в одній каналізації з ними пливти почали - ну і пливіть. Вас вже розрізнити не можна. Зовсім.
    Бо ви не патріоти України, а патріоти однієї людини, що того нажаль не заслуговує. Бо є жадною, нещирою, зацикленою на владі та грошах.
    Ви ненормальні, бо вам треба президента-олігарха.
    Це якийсь садомазохізм для країни, яка потерпає від олігархічного устрою. Добре, що вас усього 25%.

12. MayorMayor

Для напоминания- бубачька долларовый миллионер, уклонявшийся от уплаты налогов в Украине, выводивший средства в офшоры, занижавший цену "продажи" своих компаний.И?

13. Blaberus

Яка лайлива зебуїнка! Дуже приємно що ми, інтелектуальні порохоботи, викликаємо щіру ненависть бидла, яке голосувало за кловуна, як Добкін.
    Дівчинко, Ви щось наплутали. Чи може розмовляєте зі своїми двома відібраженнями у дзеркалі?
    Я вже довів що вас, зебуїнів, навряд чи набереться більше 3-4%.
    А стосовно олігархів, Бєня не олігарх. Він особисто про це казав. Як можна не вірити такий няшці?
    Та Зеленський теж все своє нікчемне життя жебракував на "Барабані".

14. Silver bullet

Зелена мерзота, надалі: мені відповідати не треба. Відійдіть від мене подалі, мені такі співрозмовники в домовині снилися)))

15. Silver bullet

майори, ви досі не знаєте, що означає слово "олігарх"?:)))
    Йой, не ганьбіться. Про податки Зеленського вам нічого не відомо і не може бути відомо. Що він продавав, що покупав, як робив бізнес.На своєму горбу будував якийсь бізнес...але точно відомо і це неспростовно, що не мав доступа ні до парламенту, ні до Уряду, ні до РНБО, ні до президентства. Ніде не відкривав ногою двері...
    А Порошенко років надцять сидів коло бюджету. Так що закрийте пасті і мовчіть, майори.

• Подобається Подобається x 1
  16. medwedo berlogsoni

@Silver bullet , цей дурень настільки впевнений, наскільки і дурний. Єврейська мова ідиш - одна із германських мов, люди, які знають ідиш, дуже швидко засвоюють німецьку і навпаки.
    Тому Вальцман може бути і німецьким прізвищем, і єврейським. Як, наприклад, Фіхтенгольц, Блюменталь, Розенталь, Розенберг, Цукерман та багато інших.

Я, наприклад, досить непогано знаю німецьку мову, розмовляю, хоча і з помилками, і розумію німців, коли розмовляють зі мною, перечитав усього Ремарка німецькою та багато іншої оригінальної літератури.
    Колись уже казав, що одна із улюблених пісень мого дитинства "Кузина" у виконанні Еміля Горовця містить строфи на ідиш. Там усе зрозуміло.

Тупа самовпевненість і безапеляційність порохоботів ( інтелектуальної еліти, як вони себе люблять величати) інколи навіть мене починає дивувати.

Останнє редагування: 19 чер 2020
    Reason for edit: правильно Kusine
  17. Silver bullet

18. MayorMayor

"Караван" оказался отарой:

19. Blaberus

Ви, шановна, помилилися: я, на счастя, не Зеленський.

20. Blaberus

Спеціально для мавподібних зебуїнів акцентую увагу на тому факті, що населенний пункт Waltzmann знаходиться в Німеччині, але ні в якому разі не в Ізраїлі чи в Палестині.
    Але лише дебільні хохли переплутали українця Порошенко з німцем, тобто євреєм Вальцманом, а пархатого жидка Зеленського з українцем Голобородько.

а де твій аватар? :)