А караван іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 30 жов 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я так розумію, що Ви - незаперечний правник. Знаєте все, тільки не знаєте, як правильно слово написати.

ЮРИСПРУДЕНЦІЯ - тлумачення, орфографія, правопис

Коли дурні як двері порохоботи називають себе "інтелектуальною елітою", я трохи сміюся. Сміюся трохи, щоб у боку від сміху не кололо.

Будь ласка, менше демонструйте тут своє невігластво. Кажу не вперше. Але побоююсь, що і не востаннє.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правдоподібним являється наступний варіант:
    Вальцманоїди розікрали державні запаси, зелені зняли голову держрезерву і провели перевірку, в ході якої і виявили нестачу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

И маски лично Вальцман продал.В марте этого года.И лично речь-отмазку Гончаруку и министру здравоохранения написал.

4. medwedo berlogsoni

Я думаю, що красти почали набагато раніше. Колись щось, ще коли Юля була прем"єром, проскакувала якась інформація про недостачу.
    Так що крали всі тридцять років незалежності, а можливо, що і раніше. Коли було популярним гасло "Куй жєлєзо, пока Горбачьов"

І до регіоналів крали, і при регіоналах, і при Порошенку. А справжню ревізію дійсно вирішили провести лише зелені.

Згідно з радянськими нормативами на великих тепло і електростанціях мав бути певний резерв дизельного пального чи мазуту.
    От, я думаю, все те вже давно розкрадене.
    Колись із трубопроводу вкрали технічну нафту, яка завжди має бути там, щоб труби зсередини не іржавіли.
    Так що крали все. Той податківець, якого три дні тому пов"язали на хабарі, працював і при Януковичу, і при Порошенку, і деякий час - при Зеленському. (Незамінимий був фахівець для кожної влади).

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А у Вас ще є якісь сумніви щодо цього?

6. medwedo berlogsoni

Думаю, зі стратегічних держрезервів за радянських часів красти в таких масштабах - десятками, сотнями тон, - боялися. Світила вишка. І обов"язково хтось би настукав. І навіть якби хтось захотів вкрасти ешелон зерна, куди б він його сховав? Кому продав?
    А так, звичайно, потрохи крали: то кожушки на військовому складі "миші з"їли", але не настільки, щоб його треба було викинути, комбат ходив в одному, прапор, що відповідав за склад на випадок війни - в другому (сам бачив), то спирт ненароком розливали. То голові колгоспу давали років десять за розтрату

А коли Союз розпався, то тут уже нові влади почали "хазяйнувати" на широку ногу. Тому не дивно, що у бункерах - риштовка, зверху дошки, фанера, плівка поліетиленова, а ще зверху - з на півметра пшенички насипано, щоб виглядало красиво.

7. Capitoshechka

Ніхто не каже, що крали саме в таких масштабах. Але те, що у партійного апарату, починаючи від голови колгоспу рило булу в пуху - ніяких сумнівів.
    І Боже збав таких чіпати! Ані же каммуністи. А всє каммуністи чєсниє - каммуністи ні варуют

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Припустимо. Тоді чому правляча погань звинувачує невинних мишей? Влада покриває крадіїв?

9. Blaberus

Зате зараз підступні кловуни нічого не бояться.

10. Blaberus

Дуже дякую за слушне зауваження. Але навіть у Вас не вистачило нахабства заперечити ту істину, що Зеленський має крадений диплом юриста.

11. Blaberus

Ваш допис було дуже приємно читати. Я завжди любив бидляків, які придурюються інтелігентами. Я відчуваю задоволення, коли провокую цих бидляків на відкрите тупе хамство, що відкриває іх справжню натуру.
    Що стосуєтся Вашого "феншуя", роздрукуйте його на форматі А3, сверніть в рульку, підіть до свого барона, та запхайте означену рульку в один з отворів його тіла. Що за отвір писати не буду, бо я дуже чемна та політкоректна людина. Лише зроблю натяк що циганский барон це неофіційний статут і він ніяким чином не впливає на анатомію. Тобто, анус повинен бути.

12. medwedo berlogsoni

Для мене це - не істина. І для Вас це не істина. Істину ніхто не повторює без кінця (сніг - білий, хлорофіл зелений... Ви самі стверджували недавно).
    Нагадаю Вам ще раз: Зеленський - Президент європейської держави. Законно обраний на чесних виборах.
    Якщо Вам буде протіше це зрозуміти через літературну класику, я процитую одного письменника
    "
    Теперь скажите мне вы, молодой господин, режущий купоны на чужих акциях, как поступили бы вы на месте Бени Крика? Вы не знаете, как поступить. А он знал. Поэтому он Король, а мы с вами сидим на стене второго еврейского кладбища и отгораживаемся от солнца ладонями.

" Одесские рассказы — Викицитатник

13. Blaberus

На якій підставі Ви стверджуєте що це не істина? Я, наприклад, можу пояснити, на якій підставі я вважаю це за істину. А ви взмозі довести що це не істина? Крім того що Зеленський є бубочкою та няшкою.
    І що тепер? Мені слід злитися з бидлом в суспіному оргазмі кловунопоклонництва?
    Ви, зебуїни, всі однакові. Единий аргумент на корить бубочки - це те що за нього проголосувало все хохляцьке бидло.
    Ви зі мною незнайомі особисто і я з Вами, на щастя, теж. Тому Ви не маєте жодних підстав стверджувати що володар думок всіх українских дегенератів крутіший за мене. Можливо він цілує мої чоботи. А можливо ні. Вам цього не знати.

14. medwedo berlogsoni

"Видно пана по халявах." (Українська народна мудрість) https://znanija.com/task/14592267

15. Blaberus

Тобто, Вам не вистачило нахабства спровергнути істину про те що падлокловун вкрав свій диплом.

16. medwedo berlogsoni

У Вальцмана до масок руки не доходили. Залишив на другий термін - думав, що переоберуть, тоді зможе підчистити "закрома родіни".

Нафіг кому були потрібні ті маски, якби не коронавірус!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки, не знаєте де ваші світила у боротьбі з Порошенком?

Ирина Барицкая
    14 червня о 22:50
    ЕГЕЙ,ВОЛИ,ЧОГО Ж ВИ СТАЛИ...

ХТОСЬ ЗНАЄ, ДЕ ЦІ ХЛОПЦІ?
    ВОНИ В УКРАІНІ ЧИ НІ?
    МОЖЕ ВОНИ НЕ ДАЮТЬ ВИРУБУВАТИ ЛІСИ,ЧИ ВИКОПУВАТИ ЯНТАР? ...

Показати більше...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. MayorMayor

Уряд вводить "податок" на смартфони, планшети, телевізори та папір [​IMG]

Мінекономіки дозволило двом приватним організаціям збирати з імпортерів по всій країні винагороду за авторський контент з кожного проданого смартфона, планшета, телевізора і навіть офісного паперу. До чого це може призвести?
    В Україні у 2020 році майже на 5% можуть подорожчати смартфони, планшети, ноутбуки, телевізори, аудіосистеми, жорсткі диски, принтери та офісний папір. Після ухвалення закону про управління майновими правами правовласників та рішень Мінекономіки почне працювати збір за приватне копіювання.
    Логіка збору передбачає, що кожен власник смартфона чи телевізора завантажує на пристрій музику, фільми та електроні книги і безкоштовно їх споживає. Через це страждають автори контенту.
    Для надання правовласникам винагороди імпортери техніки повинні включити у вартість товару збір за приватне копіювання і виплачувати його організації колективного управління (ОКУ), а вона виплачуватиме винагороду авторам.
    Для початку імпортери повинні узгодити з ОКУ розмір збору з кожного виду техніки. Переговори з цього приводу почалися у квітні 2020 року, але результатів досі нема через кардинальні протиріччя між учасниками.
    Імпортерів представляє Європейська бізнес-асоціація, яка вважає запропоновані тарифи пережитком минулого. ЄБА переконана, що запровадження збору дасть ще більше переваг продавцям нелегальної техніки.

19. Capitoshechka

20. MayorMayor

Підйом економіки України обіцяють в 95-му кварталі цього року.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)