А караван іде!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 30 жов 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пам"ятаємо... Тоді сперечатися було марно (долар попіісят і тому подібне). Просто варто було дочекатися, що життя спростує їх бріхні.

До речі, після того як Кличко відмовив публічно Порошенку і на захотів везти в Київраду на своїй спині порошенківських дармоїдів, в Ютьюбі почали з"являтися чорнопіарні ролики на Кличка. Я оце думаю собі, хто б міг бути замовником?

Щоб там не казали, а в Києві в плані покращення інфраструктури робиться дуже багато чого. Наприклад, видно, як і в день і вночі, навіть на Трійцю капітально ремонтуються, розширюються дороги, асфальтуються двори (і, між іншим, є контрольні отвори, через які можна побачити, який шар асфальту поклали, чи такий, як слід було згідно нормативу)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Менты потыкали клоуна мордочкой в говно.Бгггг:

3 июня во время рабочей поездки в Хмельницкий президент Украины Владимир Зеленский в составе делегации посетили одно из местных кафе, где выпили кофе.

После этого правоохранители составили административный на енго протокол в связи с нарушением карантина. Также штрафы были выписаны владельцу заведения и другим посетителям, которые были в составе делегации.
    Ссылка: https://mvs.gov.ua/ua/news/31580_Hmelnickiy_Za_faktom..

"В результате проведенной проверки полицейские составили административные материалы по ст. 44-3 (нарушение правил относительно карантина людей) на владельца кафе и посетителей, в том числе - президента Украины Владимира Зеленского, руководителя Офиса президента Украины Андрея Ермака, его первого заместителя Сергея Трофимова, главного государственного санитарного врача Украины Виктора Ляшко, председателя Хмельницкой областной государственной администрации Дмитрия Габинета и Хмельницкого городского голову Александра Симчишина", - сообщили в МВД.

Админпротоколы будут переданы на рассмотрение суда. Нарушителям карантина грозит от 17 до 34 тысяч гривен штрафа.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Може Вам ще аудіокнигу записати?
    Я не юрист, хоч розуміюсь в юриспунденції більше ніж бубочка, яка має відповідний диплом. І мені лінь бовсатися в документах.
    Скаже лише що мова йде про законопроект №3279-д, згіно з яким на годування та розваги ненажерливого кловуна в 2020 роді відірвано від бюджету 912,4 млн гривень, тобто 2,5 млн гривень на день.

4. Blaberus

А ведь клоун обещал оставить президентский пост в случае нарушения им закона. Налицо нарушение. Надурил, брехло.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дякую.
    А у Свинорилого скільки було?

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Якби ще хто самих ментів за тестікули взяв...
    Щодня вранці, коли їду на роботу, спостерігаю картину: в сусідньому будинку поряд з цементовозкою є магазин-кулінарія "ням-ням". Поряд з цією кулінарією стоїть цементовозівське кодло. У кожного кава з курятинкою. Ніяких масок чи будь-яких інших елементів захисту. Стоять отак кодлом і про щось між собою теревені розводять (мабуть кримінальні справи розслідують або вирішують інші надважливі оперативні питання). І ця картина кожного дня. А виїб@ти немає кому. На жаль...

7. Blaberus

Є дві новини.
    Погана: країну очолює ворог.
    Добра: він ідіот.(С)

8. Blaberus

Якшо Ви маєте на увазі Порошенко, а не падлокловуна, який наїв свинячу пику, то меньше на 4,5%. При цьому Порошенко добре робив свою справу, а не жер "грібной супчік".

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А в якому році, щоби помножити на індекс інфляції і знайти абсолютні числа?

10. Blaberus

Візьмить калькулятор та підрахуйте! Може я ще повинен писати відповіді на свої дописи замість Вас?

11. medwedo berlogsoni

Ви вчіться у свого колеги Гудмана. Той у подібних випадках мені казав "Может тебе ещё и в рот нассать, чтобы морем пахло!"
    Що говорить про нього, як висококультурну людину із пропутінського російського середовища. Інтелектуальна еліта, що підтримує Порошенка, інакшою бути і не може.

Ви навіть не зрозуміли, що від Василя було риторичне запитання. Тому що зрозуміло, що кілька відсотків - порівняні цифри, навіть без інфляції, а з інфляцією, то на Зеленського витрачається менше, ніж на Порошенка.
    Візьмемо "чистий Порошенківський 2018 рік" - 109,8% Индекс инфляции (2019)

І що таке - 4,5 % і 9,8% ?

Я колись ще згадував, як для порошенківської адміністрації купляли "дуже потрібні" під час війни мерседеси.
    Мова йде про листопад 2018 року.
    Автобаза президента Украины купила парочку шестисотых Mercedes-Benz, - СМИ - ФОКУС

Чому Ви не бачите ненажерливості Свирорилого, але Вас чомусь обурює, що Зеленський сфотографувався з ложкою смачного грибного супу?

А за корита з пловом перед Порошенками під час виборів забули, чи що?
    Я нагадаю. Які щасливі обличчя!

Прямо тобі простецькі люди з народу. Пластикові коричатка, виделки, паперові стаканчики... Чому я тоді за такого рубаху-парня без галстука не проголосував?
    А Василь не голосував за Порошенка, бо йому це фото на очі не потрапило. А то відразу б зрозумів, якого політика український народ кинув через коромисло.

• Смішно Смішно x 2
  12. Blaberus

:drinks:
    Дякую за інформативний допис. Але хочу Вам нагадати, що тема не про Порошенко, а про досягнення та перемоги вашого богоподібного бубочки.

13. medwedo berlogsoni

Ця тема - про караван, що іде, а ПЄСи гавкають.

Коли кажуть про те, що Зеленський витрачає державні гроші на своє утримання, резонно порівняти з попереднім Президентом.
    Ми бачимо, що на Зеленського витрачається не більше, а менше, хоча і не набагато. Зате згадали заодно і те, як Порошенко трохи не ригав, щоб показати, як він їсть те, що їдять прості виборці, і згадали, як він собі купував за державні кошти мерседеси у півтори ціни дорожче.
    Ніхто не називає Зеленського богоподібним. А перемоги та досягнення будемо бачити по закінченні терміну його президентства.

Попередні Президенти успішно опустили Україну на останнє місце в Європі. Далі нікуди. А от коли Зеленський підніме Україну хоча б на передостаннє, це вже буде досягненням. Час ще є.

До речі, раз уже я розговорився. Мені сьогодні спало на думку - а коли говорили, що Україну врятує жінка, то чи не на Венедіктову часом вангували?

Посадити у ВІП-камери кількох олігархів з відкупним - гляди, і бюджет суттєво поповниться.
    Саакашвілі щось подібне пропонує. Щоправда, стосовно менших злодіїв.
    В Україні можуть запустити механізм процесуальних угод із прокурором - Саакашвілі

Або тебе будуть роками тягати по судах, і потім відберуть усе, або ти погоджуєшся щось віддати добровільно, і тоді тебе більше за старе не чіпають. По-моєму, цілком нормальна практика.

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Потужна фотка!

Прям " Родина у роздумах за майбутнє держави"
    Петька в своїй задумі нагадує Діму Айфончика з рашки, шо нє?

А у Марини такий вираз обличчя, ніби вона дуже хоче блюнути /сорі/ вже і зараз :)))

• Смішно Смішно x 2
  15. medwedo berlogsoni

Коли бачиш чоту Порошенків, перед якими стоять миски з чимось, починаєш розуміти, чому партію було вирішено назвати ПЕС.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Gyppsy

Блін ... Йой, млинець! Як файно сказано! :rock::yahoo:

зі

Доброго ранку.

17. medwedo berlogsoni

Доброго!
    Я заявився зранку, щоб нагадати, що "не більше ніж текст на екрані" ( (с) Бляберусь ) інколи здатен з"явитися в такій комбінації букв, що деяким порохоботам варто задуматися.

Займуся з ранку улюбленим ділом - спробую ще трохи прочитати Холмса турецькою. Тим більше, що зараз не просто "тєпло, как в Турції", а просто спекотно. В кімнаті вже зараз 31 по Цельсію, а ще навіть не полудень.

18. Gyppsy

Файно :good:

А я вже сад-город обійшов )
    Вчора пізно ввечері знову пройшов тучний дощ. Але все обійшлося

Треба сіно заготовляти худобі на зиму, а дощ не дає...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Караван іде туди, де заповідав великий вождь - у сраку:

RADIOSVOBODA.ORG

Прикордонникам, які затримували Саакашвілі, загрожує від 3 до 8 років за ґратами
    Офіс генерального прокурора повідомив 12 червня про завершення розслідування щодо двох колишніх прикордонників. Їх підозрюють у перевищенні влади або службових п....

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)