Відповідь: А Юля за старое! А ми з вами і решта, що отримають після побєди? :confused: Коли є бажання (і можливість) - роблять. У наших сьогоднішніх бажання лише змінити власника, а міняти хоч щось вони не збираються. То що нам за діло до гострого "нюху", гардеробу і зачіски ЮВТ чи іншого лідера "партій"? Взагалі, тема "А Юля за старе" може містити любе: "Пєтя - за старе", "Олег - за старе", "народ - за старе". І шо?.. Все - старе. Чи це добре?
Відповідь: А Юля за старое! краще би по 50 гривень роздали, замість виборів?... рано чи пізно людям починає переставати подобатися їх влади і вони починають говорити "цей буде красти менше"... коли почне так говорити більшість — тоді це вже проблема... поки що це говорить меншість... якщо стане тимошенко президенткою, то (от чомусь мені так здається) так говорити будуть менше...
Відповідь: А Юля за старое! Говорити "ТАК" будуть менше, а красти... Її реб'ята і зараз неслабо крадуть.
Відповідь: А Юля за старое! можливо... але, знаєте, є таке, що вождь дозволяє своєму оточенню робити дії, які йому можуть і не подобатися, але оточення це є командою... сподіваюся, що тимошенко, якщо прийде до влади — позбудеться їх... як аналогію можу навести гітлера, який без мук совісті позбувся рема, який його до влади привів...
Відповідь: А Юля за старое! ющенко — це ющенко, а тимошенко — це тимошенко... нинішній гарант конституції мені ніколи не подобався, і голосував я за нього, бо не хотів другу кандидатуру бачити на троні...
Відповідь: А Юля за старое! А ви не боїтеся опинитися в лавах позбавлених? Знову ж... А як вона буде обходитися без тих самих злодійкуватих помічників-намісників?
Відповідь: А Юля за старое! не боюся, бо там не є... як буде обходитися?... а як гітлер обходився?... розстріляв верхівку "са", а решта перетворилося в клуб за інтересами, та створив "сс"...
Відповідь: А Юля за старое! По меткому выражению Бисмарка, "революцию готовят идеалисты, делают фанатики, а плодами пользуются негодяи". Тут вспоминали Ельцина - и вот теперь посмотрите, кто воспользовался плодами его революции. Если наш Президент пойдет тем-же путем - и приведет к власти Юлю - то не хочу думать о плохом - но она быстро подомнет и выдавит его из власти - и сядет прочно и надолго...Будет такой Путин украинского разлива... Печально это.
Відповідь: А Юля за старое! да я готов даже по деревянному лбу постучать - только поможет ли? дело катиться к выборам - и я не вижу пути, не приводящего ЮВТ к премьерству - со всеми полномочиями в законе о кабмине (принятой ей под себя).
Відповідь: А Юля за старое! ТАК це Юліна ініціатива?:eek: Я думав, це коаліція, "під себе" зробила... :rolleyes: Шлях існував і досі існує. Тільки нардепам він не подобається. А взагалі, не лізли б "в бутилку", Янукович і досі б не переживав...
Відповідь: А Юля за старое! Без Юли закона не было бы... Вето - и в корзину для отходов жизнедеятельности Рады... А что до ПР - "жадность фраера сгубила"
Відповідь: А Юля за старое! Да. Правильно підмічено. Працюють сволочі, політтехнологи. Хоча, хто переможе на перевиборах - це відкрите питання. Регіонали також достатньо сильні.