Відповідь: А Юля за старое! И не выполнял бы "улюбленный на троне" российский президент роль бабы-яги в сказках, что западноукраинским деткам на ночь рассказывают... :o
Відповідь: А Юля за старое! М...да..... :confused: :confused: Что то уж сильно на Турчинова в молодости...смахивает етот самец...
Відповідь: А Юля за старое! правильно... у таких випадках, коли починаються пошуки спільного ворога, завжди згадую фільм "хвіст крутить собакою", і розумію, що ні путін, ні буш не є новаторами у цій справі... придумують собі ворога, з яким треба терміново боротися...
Відповідь: А Юля за старое! подобається мені тимошенко саме за те, що має гострий розум, окрім цього знає, чого хоче, ззовні приваблива... збереглися ще агітаційні матеріали з виборів 98-го року... там вона ще чорнява, пропагували їй пост "прем’єр-міністра у новому уряді від "громади"... дуже далеко піде.... якщо не затопчуть...
Відповідь: А Юля за старое! я думаю, що буде те, що очікували люди під час "помаранчевої революції"...
Відповідь: А Юля за старое! не буде - це однозначно. "двічі в одну воду..." але як буде - отут дійсно залишається лише сподіватися.... Якщо не пропустять в новий парламент тих, що візьмуть менше 6 відсотків - тоді залишаться вдвох регіони з БЮТ ...
Відповідь: А Юля за старое! справа у тому, що тимошенко зробить те, що обіцяла.... на відміну від іншої частини "помаранчевих", вона злопам’ятна (у хорошому сенсі слова)...
Відповідь: А Юля за старое! Пупере! А Ви можете окреслити, які реальні кроки очікуєте від ЮВТ? На день сьогоднішній, жодного конструктиву від БЮТ я не бачу.
Відповідь: А Юля за старое! на даний час йде проста боротьба... вона буде тривати до того часу, доки тимошенко не отримає владу... що буде потім?.. я думаю: перерозподіл... сподіваюся: без стрілянини... покарані будуть усі вороги тимошенко, вкупі із декількома політиками, яких народ не дуже любить.... бо народ любить кров...