А як часто ви пропускаєте пішоходів?

Discussion in 'Про авто' started by fog, Dec 2, 2007.

1. perlei

perlei Member

на мою думку, варто штрафувати не лише водіїв, які не зупиняються на пішохідних переходах, але й пішоходів, які, наприклад, переходять дорогу у заборонених місцях. Особисто я стараюсь переходити дорогу на світлофорі або через підземний перехід, а то інколи доводиться довго чекати на переході, поки машини зупиняться...

2. iso

iso Well-Known Member

А Ви не пробували-ступити на перехід і підняти руку?

3. perlei

perlei Member

страшно ступати на перехід, коли машина їде на великій швидкості, боюсь, що не зупинеться... Ризикувати не хочеться. Та й інколи вже починаєш переходити, доводиться відступати, бо водій навіть не думає пригальмувати ((

4. iso

iso Well-Known Member

Так із самого краю, та ж не ріже авто бордюра?

5. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

то був донор! А в плащ-палатку завернувся, щоб органи не порозсипалися

• Подобається Подобається x 1
  6. demetris

demetris Well-Known Member

Нє, донор то чувак на мотоцику 120км/год по місту без шолома... на тій же стрийській за своє життя вже кількох таких бачив...

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ага, а в руці граната. Ефект 100% :)))
    Взагалі то мене перважно пропускають на пішохідних переїздах. Хоча я не лізу з деревяною мордою памятаючи що по- перше водій може бути пяний, по друге можуть інколи відмовити гальма, по- третє -просто водій задивився на чиїсь ноги що стирчать з мініспіднички.
    Конфлікт був лише один раз в житті коли якась Нексія мало не наїхала на пальці. Я копнув злегка машину, він геройськи зупинився і навіть показався з дверей, але очевидно зрозумівши що я маю велике бажання зацідити ще й між очей (а я дійсно був злий на мудака) швиденько ретирувався.

8. demetris

demetris Well-Known Member

саме воно ;)

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Пішоходи теж нагліють. Деякі з тупою мордою переходять собі по одному, не спішучи, іноді й посміхуючись, замість того, щоб хоч кілька секунд почекати на ще двох-трьох і перейти разом. Одна справа якщо нікого немає, інша формування пішохідного ланцюга в час пік...

10. Bodya

Bodya Member

Мені здається пішоходів треба пропускати завжди!!! Особливо це стосується жінок, бо вона ніби стоїть, а потім любить вискочити перед машиною))), як би Ви не поспішали, Вас тих пару секунд не спасе...(треба спішити, але помалу) :)

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В теории автомобиля длина тормозного пути описывается (в упрощенном виде) следующей зависимостью:
    Sт = Vн х tср + Vн2 / 2aт,
    где Vн – начальная скорость движения;
    tср – время срабатывания тормозной системы;
    aт – замедление автомобиля.

Максимальное замедление, которое может быть достигнуто автомобилем, определяется по формуле
    amax= g х µhf,
    где g – ускорение свободного падения (примерно 9,8 м/с2);
    µhf – коэффициент сцепления шин с дорогой.

Остановочный путь описывается формулой
    Sост = Vн х tрв + Sт,
    где tрв – время реакции водителя,
    St – тормозной путь,
    VH – начальная скорость движения.
    Шляхом нескладних математичних дій вираховуємо що тормозний шлях а/м, який рухається зі швидкістю 60 км/год може складати від 25 до 150 м!
    Висновок: Мені ці пару секунд будуть вартувати часу, нервів і грошей! А отій "МАЄШ ПУСТИТИ!", яка вискакує на "зебру" перед переднім бампером - життя і здоров"я!

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну так трактує правила наш молодий водій:
    "Пропускати пішоходів", а не пішохода !
    Одного ніколи не пропустить!

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

І скільки вже на рахунку?:haha:

14. Tony

Tony Well-Known Member

Ше деколи нагло і впевнено взагалі за пів кілометра по швидкісній дорозі тусує собі.... шей там шось махає шоб йому мол рух перекрили чи шо.... Поки на капоті не проїдиться і ше й за ремонт машини заплатить доти і не навчиться через дорогу переходити

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)