А як часто ви пропускаєте пішоходів?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем fog, 2 гру 2007.

1. perlei

perlei Member

на мою думку, варто штрафувати не лише водіїв, які не зупиняються на пішохідних переходах, але й пішоходів, які, наприклад, переходять дорогу у заборонених місцях. Особисто я стараюсь переходити дорогу на світлофорі або через підземний перехід, а то інколи доводиться довго чекати на переході, поки машини зупиняться...

2. iso

iso Well-Known Member

А Ви не пробували-ступити на перехід і підняти руку?

3. perlei

perlei Member

страшно ступати на перехід, коли машина їде на великій швидкості, боюсь, що не зупинеться... Ризикувати не хочеться. Та й інколи вже починаєш переходити, доводиться відступати, бо водій навіть не думає пригальмувати ((

4. iso

iso Well-Known Member

Так із самого краю, та ж не ріже авто бордюра?

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

то був донор! А в плащ-палатку завернувся, щоб органи не порозсипалися

• Подобається Подобається x 1
  6. demetris

demetris Well-Known Member

Нє, донор то чувак на мотоцику 120км/год по місту без шолома... на тій же стрийській за своє життя вже кількох таких бачив...

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ага, а в руці граната. Ефект 100% :)))
    Взагалі то мене перважно пропускають на пішохідних переїздах. Хоча я не лізу з деревяною мордою памятаючи що по- перше водій може бути пяний, по друге можуть інколи відмовити гальма, по- третє -просто водій задивився на чиїсь ноги що стирчать з мініспіднички.
    Конфлікт був лише один раз в житті коли якась Нексія мало не наїхала на пальці. Я копнув злегка машину, він геройськи зупинився і навіть показався з дверей, але очевидно зрозумівши що я маю велике бажання зацідити ще й між очей (а я дійсно був злий на мудака) швиденько ретирувався.

8. demetris

demetris Well-Known Member

саме воно ;)

9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Пішоходи теж нагліють. Деякі з тупою мордою переходять собі по одному, не спішучи, іноді й посміхуючись, замість того, щоб хоч кілька секунд почекати на ще двох-трьох і перейти разом. Одна справа якщо нікого немає, інша формування пішохідного ланцюга в час пік...

10. Bodya

Bodya Member

Мені здається пішоходів треба пропускати завжди!!! Особливо це стосується жінок, бо вона ніби стоїть, а потім любить вискочити перед машиною))), як би Ви не поспішали, Вас тих пару секунд не спасе...(треба спішити, але помалу) :)

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В теории автомобиля длина тормозного пути описывается (в упрощенном виде) следующей зависимостью:
    Sт = Vн х tср + Vн2 / 2aт,
    где Vн – начальная скорость движения;
    tср – время срабатывания тормозной системы;
    aт – замедление автомобиля.

Максимальное замедление, которое может быть достигнуто автомобилем, определяется по формуле
    amax= g х µhf,
    где g – ускорение свободного падения (примерно 9,8 м/с2);
    µhf – коэффициент сцепления шин с дорогой.

Остановочный путь описывается формулой
    Sост = Vн х tрв + Sт,
    где tрв – время реакции водителя,
    St – тормозной путь,
    VH – начальная скорость движения.
    Шляхом нескладних математичних дій вираховуємо що тормозний шлях а/м, який рухається зі швидкістю 60 км/год може складати від 25 до 150 м!
    Висновок: Мені ці пару секунд будуть вартувати часу, нервів і грошей! А отій "МАЄШ ПУСТИТИ!", яка вискакує на "зебру" перед переднім бампером - життя і здоров"я!

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну так трактує правила наш молодий водій:
    "Пропускати пішоходів", а не пішохода !
    Одного ніколи не пропустить!

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

І скільки вже на рахунку?:haha:

14. Tony

Tony Well-Known Member

Ше деколи нагло і впевнено взагалі за пів кілометра по швидкісній дорозі тусує собі.... шей там шось махає шоб йому мол рух перекрили чи шо.... Поки на капоті не проїдиться і ше й за ремонт машини заплатить доти і не навчиться через дорогу переходити

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)