А як часто ви пропускаєте пішоходів?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем fog, 2 гру 2007.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

у мого колєги була схожа ситуація, тільки він був у ролі якраз того горе-шумахера. Пішохід перебігав дорогу там де не слід, авто яке їхало попереду, пригальмувало аби пропустити камікадзе, а колєга якраз то авто обганяв і просто не бачив того пішохода. Чувак вискочив з-перед правої автівки прямо на капот моєму колєгові. І ніби швидкість не надто висока була, але той сказав шо вдарився в руку, колєга відвіз його до лікарні, там той став погрожувати ментами і із 500 зеленими довелося розпрощатися. Отак на рівному місці в одного синяки, у іншого діра в сімейному бюджеті. Але могло все закінчитися гірше - на цвинтарі і в тюрмі...

• Подобається Подобається x 5
  2. Vetta

Vetta Well-Known Member

ага...мене в Польщі років пару назад за сигнал оштрафували...

• Подобається Подобається x 2
  3. bora

bora Well-Known Member

Але ж з метою уникнення ДТП - це не лише дозволено, але й пропагується..Інша річ - весільний кортедж на який просто вже закривають очі:)

• Подобається Подобається x 3
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ого, нічого собі. А ця жіночка психічно здорова?

Біда з пішоходами в Україні в тому, що в переважній більшості вони ніколи не керували автом, тому і не знають купи речей (наприклад, про гальмівний шлях авто), всі вважають "А, не поїзд, об"їде".

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зато знають МАЄШ ПУСТИТИ! :girl_cray:

• Подобається Подобається x 6
  6. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Практически всегда стараюсь пропускать. Даже не на переходе. Хотя частенько хочется, что б правилах разрешили сбивать парочку пешеходов в месяц, если ломятся в в неположенном месте:pardon:

7. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Пешеход всегда прав..., поки жив :mocking:
    Поки їхали з метро, на Любінській дорогу перебігали 4 камікадзе з відстанню +- 50 метрів, одна з них вагітна кобіта. У той час, як є підземний перехід.
    невже нарід настільки жити не хоче?о_О

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Він, нАрід, впевнений що фіра так скоро не їде!

9. demetris

demetris Well-Known Member

Не знаю як там на любінській - а на перехресті стрийська В.Великого (навпроти ЛАЗу) підземний перехід буквально затоплює в непогоду, так що доводиться перебігати згори.. небезпечно, але сухо... я сам не розумів чого вони як тільки дощ - то дуріють, а воно там біда (поки сам не потрапив то й не знав)

10. Iriska

Iriska Well-Known Member

Не згідна, біда їх в тому, що вони вважають, що ПДР стосуються тільки водіїв, а для них правила не писані, тобто їх нема...

• Подобається Подобається x 4
  11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я думаю, що ваша відповідь доповнює мою, але не заперечує її. ;)

А за порушення ПДР могли б і карати пішоходів, ну хоча б за створення аварійної ситуації на дорозі.

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Я стараюсь пропустити завжди живих пішоходів :)). Але колись доставив собі повітряну сурму з електрокопмресором і, хоч навіть основним сигналом дуже рідко користуюсь, якщо якась мавпа вилізе на проїзжу частину там де недозволено та ще й демостративно відвертає голову, то можу бікнути тихо під'їхавши під дупу, за умови що нема зустрічних машин і чудо не кинеться комусь під колеса.

13. Ясь

Ясь Well-Known Member

Аналогічно, коли я за кермом - пропускаю пішоходів на переходах, колись звик, як прийшлось по Європі поїздити. Коли ж сам пішохід - переходжу дорогу по пішохідних переходах (так мене виховали), але ніколи не кидаюсь під авто, враховую свій водійський досвід.
    Не скажу нічого нового, коли згадаю фразу "Будьте взаємно ввічливі!", просто відносьтесь до інших так, як би ви хотіли, щоб відносились до вас...

14. Полковник

Полковник миється в бані

Теперь у нас штраф за НЕПРОПУСКАНИЕ стал 1000 рубликов (примерно 32,5 у.е. США).
    Когда ввели 500 рубликов за НЕПРИСТЁГНУТОСТЬ, то за полгода научили пристёгиваться почти всех.
    Теперь, думаю, за месяца три обучат водителей уступать дорогу пешеходам.
    Хотя, я и до этого уступал.

15. Tony

Tony Well-Known Member

А я якшо чесно не завжди. Деколи коли їду в колоні останній а за мною ніодної машини то вважаю шо пішоход може на 1-2 сек довше постояти аніж я буду валити на тормоза і потім знов розганятися

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

на 90% пропускаю, чому? бо інколи не хочеться екстренно гальмувати.

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

;) угу, особливо коли гайці стоять по ходу, море задоволення поспілкуватись зекономивши 1-2 сек. І не раз бачив як в той момент гайці на машині десь поблизу їхали. На Петлюри ГАЗелька не пропустила (їхала попереду мене) то вони швиденько розвернулись і догнали його через 300 м:dntknw:

18. Tony

Tony Well-Known Member

Ну та то інша справа тоді.

19. Stunya1

Stunya1 Member

Пропускаю завжди з декількох причин:
    - у мене брат інвалід 1 гр по зору, і коли бачу як його буває не пропускають, готов вбити того муділу, якщо вдається догнати.Тому пішохід для мене святе
    - коли пропускаєш миле створіння в міні, воно як мінімум посміхається, а це приємно, ну а як максимум то раз таки так і познакомився, аж на пів року- потім замуж вийшла...

20. Vexler

Vexler Well-Known Member

Завжди пропускаю і буду пропускати!

Харять рагулі, які валять на людей і ще пішоходів вважають винними. Повбивав би!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)