А як часто ви пропускаєте пішоходів?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем fog, 2 гру 2007.

1. demetris

demetris Well-Known Member

Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов?

я теж переходжу де траба. І якщо там де треба - то хамовито, з напором. Буває правда десь проскакую... але то вже обережно. Знаю як це дратує, тому по трохи працюю над собою.

• Подобається Подобається x 4
  2. malyatko

malyatko Well-Known Member

я мав на увазі тільки дозволені місця...

3. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Якщо встигаю загальмувати - то пропускаю, якщо ні - вони пропускають мене.

• Подобається Подобається x 1
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А якщо попадеться хтось типу
    а Ви не встигнете? :sad:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арт, як я Вам виїзд заблокував?

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та намагаюся завжди пропускать їх, особливо, звичайно, жінок та діток. Та тiльки деколи вiни на провулках, але на шосе це попросту неможливо:no: , коли навіть дуже цего бажать!

7. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ну...На шоссе це камікадзе, бачила таких. Ленінградку перебігати...Це ж взагалі самогубство.:ninja: :no:

8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

:agree:

Я тоже бачил це, та, на превеликий жаль, багаторазово!

9. Vetta

Vetta Well-Known Member

особливо в зимовий період оті перебігання....біжать, думають шо машина тільки від дотику на педаль тормозу враз і зупиниться...

Але раз був прікол...це як тільки починала водити машину..то значить їду по трасі Львів-Мостиська...населений пункт с.Родатичі... ну і пішохідний перехід...іде дід з тачками..зупиняюсь... він оторопів))) махає рукою шоб їхала...я стою далі...він вже ногою тупнув :їдь кажу...от блін...а мені трохи під горбочок там, машина 2.5 тони,дизель...заглохла....тиженько заводжу...дід підходе і каже..."Ну шо ти від мене хочеш? Їдь я потім перейду" )))))))))))))))

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Декілька разів спостерігав:
    "Пані" стоїть на тротуарі і озирається чи нема машини. Коли самохуд наближається на 5-7м СКАЧЕ на перехід з лементом "МАЄШ ПУСТИТИ!". А одну "пані" знаю особисто. Вона в скрутні часи так гроші заробляла. Скакала під машини на переходах, частіше під вітчизняні ВАЗ, АЗЛК, ЗАЗ. В них люди більш лякані. 50-100 гр з машини. Поки не попала на "пацанів" на "шістці"

• Подобається Подобається x 6
  11. Я пропускаю всіх ,якщо маю на це час !

12. NIK

NIK Well-Known Member

Завжди пропускаю. Тому що сам любли бути пішоходом:good:
    Завжди треба своїх рідних уявляти на місці пішохода і буде чисте серце. 1-2 сікунди нікому ще погоди не зробили :)

• Подобається Подобається x 3
  13. Vexler

Vexler Well-Known Member

:aggressive:
    жесть )))))

теж пропускаю, ненавиджу хамів, які валять по пішох. переході і не зупиняються

14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Пропускаю на переході, а якщо пішохід нагло йде між двома, відстань між якими 10м, то в жодному разі не пропущу.
    Сама переходжу дорогу виключно на переходах і ніколи не лізу під колеса. Навіть якщо взяти перехід по переходу, то в ПДР також є поняття "безпечна відстань", шкода що вона не визначена чітко, бо багатьом і метр здається безпечним, а те що в автомобіля є понятття гальмівний шлях... то шо їм до того...

15. bora

bora Well-Known Member

Пропускаю завжди на пішохідних, це не проблема..Але сигналю сильно поза ними! Хоч і пригальмовую, але намагаюсь не пропускати деінде. Просто не знаю, що має декого навчити не вискакувати перед авто в непризначених місцях. Бо одні встигнуть загальмувати, а в інших може бути посвідчення якесь і на тому для когось гуляння дорогами закінчиться.. Купа людей думає, що їх то омине, а при цьому статистика збитих страшна. Вчора приміром бачу як мамочка на каблучищах, тягнучи за собой дитину, навіть не дивлячись в бік машини летить напереріз Зеленою. Ну от що з такими робити??? Щодо мене.. Знайомі знають, що я з дитинства ходжу по пішохідних через проїзжу частину. Чоловік вже навіть не намагається мене перевчити)

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Порушуєм, шановний, порушуєм. Не мона в населених пунктах сигналити!

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

в ПДР, наскільки пригадую, пише, що сигналити можна, якщо є загроза аварійної ситуації. Пішохід на проїжджій частині у невстановленому для того місці - це і є справжня ходяча аварійна ситуація

• Подобається Подобається x 3
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я як ото той дід з тачкою:))Буває, що машина ще далеко. а я стою і чекаю, коли проїде.Боюсь я машин.Бо ті водії є різні.Один зупиниться, а другий і на червоний буде гнати.Колись на пішохідному один придурок мало не збив нас з мамою і сестрою.Всі машини зупинились, а воно навіть і не глянуло на світлофор.

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

Питання дивне - якщо пішоходів не пропускати - це порушеня ПДР :) Я пропускаю завжди - на переходах - а поза ними - по ситуації, але в більшості випадків - ні і ще раз ні, бо у теперішніх пішоходів зовсім нема кудьтури поведінки на дорозі - вони чмусь вважають, що правила існують тільки для водіїв. на жаль. і навіть нововведені збільшені штрафи для пішоходів не дуже діють.
    і ще -
    свіжа ситуація - їду правою смугою, перед кільцем на переході пропускаю пішохода, раптом з лівої смуги вискакує на шаленій швидкості якийсь "шумахер" - різко гальмує, пішохода, звичайно, збиває о_О
    на щастя - той впав на капот (машиан низька) - і ніби пішов далі. ситуація неприємна.
    думаєте, моральна вина - моя? якби НЕ пропустила (і порушила правила) - ніхто би нікого не збив...

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

В Европу бы вам... почему-то там вопрос однозначно решается в пользу пешехода. ;) Хотя зачем так далеко ходить? Можно начать пример брать с Севастополя, там пешеходов тоже уважают. :)

з.ы. Стараюсь пропускать почти всегда, поскольку взаимное уважение на дороге зависит от того, что лично делаешь _ты_.

а де твій аватар? :)