Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Там,де пані Redhotchilly,маршрутки їздять по правилах...
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? гiршу нiж Львовi ситуацiю на дорозi... я бачила цього лiта в Африцi... там було так само все на купу ("i люди, i мотоцикли, i якiсь брички, i ровери...) жодних правил- виживае сильнiший... надiюсь, ми до такого не скотимся
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Відверто кажучи людська природа проста. Як сідаю за кермо – розумію водіїв: дороги жахливі, знаків, що відволікають увагу – уйма, Львовом треба навчитися їздити нагло ( а поруч їде ще хтоь нагліший). Суцільні корки, а зебри понамальовували що 50 метрів, і пішоходи шниряють не лише зебрами і на переходах, а ще дощ валить, двірники не встигають витирати, освітлення нема – всі у темному одязі (хіба лиш діти у нових болонових куртках із відбивачами, слава Богу, помітніші), на бруківці занесло, а на рейках «скинуло» ……. А як вийду із машини – розумію пішоходів. Вітер у писок, а воділа у теплій машині з пічкою, і паркується так, що не пройдеш не лише з візочком дитячим, але й сам не протиснишся. А тепер – дії. Пішки: хоча іноді це виглядає смішно у очах інших перехожих – чемно стою на переході при червоному для мене світлі, В авті: незважаючи на невдоволене бібкання ззаду намагаюся пропустити пішохода… Як-правило
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? деколи люди не задумуються i iздять на машинах просто БЕЗ ПОТРЕБИ, коли можна спокiйно пройтись пiшки 100-200м
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Я чудово усвідомлюю що роблю сідаючи за кермо! Не потрібно мене вчити. Прекрасно воджу і не потребую настанов. За наїзд на пішеходів права відбирають давно, причому можливе відкриття кримінальної справи. На тему культури поведінки пішеходів писати не буду- може проскочити ненормативна лексика. Мабуть досить нашого діалогу, кожен залишається при своїй думці.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? У Львові у «робочий час» у мене такі ідеї не з’являються. Правда, маю безумовну перевагу: до роботи (основної) 10 хвилин пішадрала, а до гаражу – 25 (плюс відкрити гараж, загріти-завести авто, закрити гараж, доїхати до хати, взяти портафель і 15 хвилин їхати до роботи, бо «напрóсто» центром не поїдеш – слід маневрувати, запаркуватися). Додано через 8 хвилин Мене взагалі-то, як правило пускають на пішоходних переходах. А як не пускають, то я йду переконливо глядя в оки водієві. Сумніваюся, що тим дуже його страшу, навіть у великій куртці… Очевидно підкуповую імпозантністю, поважним костюмом і неземною красою… :shy:
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? я думаю на Львівщині 90% водіїв так само думає але статистика показує зовсім інше-аварії наїзди .коли кожний їздить не по правилах які для всіх а всі їздять кожен по своїх то рано чи пізно то десь вилазить.подивіться скільки людей гине дома на дорогах а скільки в Європі чи америці.По Торонто за рік в аваріях гине 30-40 людей-це в метрополії на 5 мільйонів людей і 2 -3 мільони авто а Львівщина дає- За минуле півріччя на дорогах Львівщини почастішали випадки ДТП. Як свідчить статистика кількість аварій в області зросла на 45 відсотків. Так, за словами керівника обласного ДАІ, полковника Василя Струса, уже цього року зафіксовано 797 ДТП, у яких загинуло 112 осіб та ще 976 – травмовано. я розумію що дома всім на все положити але чомусь приїхавши за кордон наші співвітчизники їздять по правилам і не порушують і пішоходів пропускають.нема бажання ні у влади ні у людей щось змінити.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Ви про ДТП зав'язуйте так багато говорити, бо можна наврочити (тьфу-тьфу-тьфу) За кордоном усі їздять по правилах бо штрафи не в примір нашим. В Греції повернув не зі свого ряду- значить міг створити аварійну ситуацію- 280 євро, обгін у недозволеному місці- 350 євро. Відчуваєте різницю з нашими 10 грн ?
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? От це і мене денервує, прогулянка з дитиною перетворюється на випробування. Тільки бабці наші без комплексів - палицею по капоті хрясь, а якщо ти там ше сидиш і вздумаєш шось сказати то і по спиняці тою палицею можна заробити.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? В целом, понятно, что есть 2 точки зрения на данную проблему - точка зрения водителя и точка зрения пешехода. Поэтому, водители, давайте таки, несмотря на плохие дороги, кривые знаки, темные улицы, придерживаться хотябы минимального набора правил, которые помогут спасти чью-то жизнь. Ведь паркуясь в неположенном месте вы рискуете только своим автомобилем, не пропустив пешехода - рискуете его жизнью. А пешеходы - давайте таки немножко уважать водителей и перестанем переходить дороги в неположенных местах и переходить улицы на красный свет.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Беда в том что многие из этих бабушек с палыцями, считают, что светофоры это такой особый вид новогодних украшений, наравне с елками, которые, по какойто таинственной причине не убирают весь год.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Позаминулого літа ми з чоловіком їздили відпочивати в Карпати. Дорога страшна - дощ, туман. І на одному з поворотів бачили заломлену фуру в бабці на городі, а сама бабця в той момент кричала на водія розмахуючи штахетою.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? тому й пруть, що не пропускають а що їм стояти чекати поки приїде гречний водій який таки нарешті пропустить Додано через 5 хвилин пішоходи ПДР не читають, а взагалі тема супер тільки зібрався таку саму створити ..дякую!!!
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Є такі елементарні речі - як світлофор і зебра. А коли воно пре на червоне , або узагалі перебігає там де по 2-3 смуги з кожного боку (Наукова, Сихівська, Чорновола) - то тут не до ґречності.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? я сам пішохід перехожу тільки в дозволених місцях ..але в цих місцях зебра світлофор не зважаю на маши7ни..мене дістало що люди бояться переходити в дозволених місцях...це дико..коли люди стоять по декілька хвилин і чекають коли ж хтось з водіїв опуститься до того щоб пропустити тих нещасть на вулиці...мене це дико бісить.. водії будьте ласкаві пропускайте пішоходів у відведених місцях..незалежно від їх кількості раси віри погоди на вулиці вашого настрою чи вашої швидкості..вам не обломиться..натомість на итх же переходах якщо я не поспішаю також можу пропустити машини..бо я не поспішаю..мені також не обломиться..тре віддати належно що водії дякують за таке що є приємно