Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? ТАК ПДД говорять, що "у всіх випадках", оскільки авто - транспортний засіб підвищеної небезпеки. Нє? Забув щось, чи ПДД поміняли? Доречі про переходи. На Левандівці з цим проблем нема. (випадки з мутантами за кермом не обговорюю)
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? А,якщо неохота вилізти? Пам’ятаю,їхали з товаришем,нам в машину попросився підвезти п’яний даішник.Гумор специфічний: - Дави,ніц тобі не буде!Я в машині!
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? А вот это вы зря. Серьезно. Нанесение тяжких и неочень телесных поврежденией... есть такая статья в УК. ЗЫ Собственно говоря - вопрос возник потому что я недавно в вашем городе и мне, честно говоря, наверное еще не попадался никто из форумчан, потому как пропускают пешеходов ну очень неохотно, а водители некоторые даже пытаються доказывать свое право первоочередного проезда по пешеходному переходу. Обидно, что разные способы передвижения настолько изменяют людей. ЗЗЫ Я не претендую на право спокойно прогуливаться по осевой, я просто хочу спокойно и безопасно перейти дорогу в разрешенном и предназначенном для этого месте, неужели я много хочу?
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Как правило - ДА. НО, иногда это зависит от скорости и дорожной обстановки в ДАННЫЙ момент. ТЫ тормозишь - пропустить, сзади чувак въезжает в тебя, а идущий параллельно справа или слева сбивает пожалевшую тобой жертву, т.к. ОН не собирался НИКОГО пропускать. Короче, очень индивидуально. НО, как правило - ДА!
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Той, хто їхав ззаду , оплачує ваш ремонт. Той, хто їхав паралельно - сидить у тюрмі. А у вас і совість чиста, і проблем з законом нема, і сімейний бюджет не постраждав. Так що пропускати пішохода треба ЗАВЖДИ. А усім водіям тримати дистанцію і бути уважнішими
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Угу. Только что о реакции на свои посты написал. Вы, как всегда, правы Мартини. Я мудак, натуральный МУДАК. Разрешите отменить положение "Смирно"? Спасибо, спасибо Вам. Огромное спасибо. Жена, жена, беги быстрее сюда, смотри, Сам Мартини разрешил мне не стоять в положении "Смирно"! Руки, руки целуй ему, Дура!
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Що це було? Пане Полковник, поміряйте температурку на всякий
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? О, опять на БАН провоцируете... Не, посылать Вас не буду. Другую причину поищите, благодетель, блин.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? коли приїхав до Канади мав спочатку проблеми-хочу перейти вулицю а авто їде .пробую пропустити а воно мене пропускає.і так я йому махаю їдь а він мені -іди.і так стоїмо обоє.потім привик що піший завжди має першість тут.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Согласно ПДД пешеходам запрещается внезапно появляться на проезжей части, в том числе и на пешеходных преходах. Следовательно, если рассматривать пример с законопослушным пешеходом (как я ) то применять торможение, которое повлечет за собой наез на вас сзади, вам придеться только в случае если вы двигаетесь со значительным превышением скорости, или водитель двигающийся сзади не соблюдает дистанцию. Вариант наезда автомобилем двигающимся по соседней полосе на пешехода которого Вы пропускаете возможен только в случае опять-таки отсутствия у водителя этого автомобиля элементарной логики, если видишь автомобиль остановившейся перед пешеходным переходом, то почемубы хотябы не снизить скорость?
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Краще пропустити чим сидіти... "ПЕШЕХОДЫ И ВОДИТЕЛИ! БУДТЕ ВЗАИМНО ВЕЖЛИВЫ!"
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Я про це писав у іншій гілці. Збитий і похований на Личакові пішохід буде правий, але чи грітиме його усвідомлення своєї правоти в могилі? Обережним пішохід має бути завжди! Водій повинен завжди пропускати пішохода!
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Приємно бачити, як пішохід, якого пропускаєш, спочатку дивується, а потім кивне - подякує. Особливо став обережним після випадку ( у вересні), коли старт-стопним методом просувався через суцільну пробку (3 ряди стоять глухо, а я в правому - там трохи можна сподіватися проїхати). Ще й перехід був "діагональний", світлофор у режимі мигалки. І ледве побачив крізь чималеньку сусідню тачку, як по переходу біжить зигзугами хлопець зліва направо, ще й руки дивно задирає (як бігають негри). Я по гальмах (швидкість 2 км/год), а він бумцьнувся животом на ліве крило і розбив мені дзеркало. Злякано вигукує "Тут же перехід! Тут же перехід!". А я спокійно кажу: так, перехід. І я мушу пропускати пішоходів. Але тих, КОГО БАЧУ ! Якого біса ти не йдеш спокійно, а стрибаєш, як заєць зигзугами ? Коротше, розійшлися без взаємних претензій. А я з двох старих дзеркал зробив "нове".
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Пропускаю завжди на пішоходному переході.І коли роблю лівий , або правий поворот , а хтось переходить вулицю в цей час , то його пропускаю теж. Додано через 4 хвилини І навпаки - в перші години(потім привикаєш) мого перебування в Львові, я маю великі шанси бути збитим.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? В Англії (я це знав і переконався), водій гальмує, як тільки (і якщо) пішохід заніс ногу над проїжджою частиною. Одного разу я електричкою поїхав у містечко Arundel подивитися зАмок. Від станції до міста дорога без тротуарів 1-2 км. Як тільки ліве узбіччя стало незручним для проходу, я вирішив перейти через дорогу. Тут же всі пригальмували. Навіть натяку на перехід там не було.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Вчора мене чуть не збила машина.. Ішла по Науковій, спеціально дотеліпалась до піш. переходу, бо рух машин на ділянці, де мені треба було перейти, триває практично безперервно.. І от пішла до переходу, бо там (теоретично) є можливість перейти дорогу. Стою, стою на дорозі (так, я вже стояла на дорозі біля самого тротуару!!), а машини їхали і не думали зупинятись.. Через кілька хвилин появились на горизонті два автомобіля.. Швидкість обох була досить великою, та одне авто (що було ближче до мене) почало гальмувати, я відповідно почала переходити.. А друге і не думало гальмувати!! В мене стопор - зупинилась посеред вулиці (дивно, що в таких ситуаціях в людей не спрацьовує рефлекс самозбереження..) В останню секунду я таки відскочила, а той при..рок навіть не гальмував, коли я стояла в нього на дорозі!! П.С. Не пам'ятаю, щоб колись я відчувала таку ненависть до людини..
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? А знаєте найголовніше правило на дорозі? Уступи дурню дорогу! Я так і роблю, не зважаючи чи я за кермом чи на 11 номері. Якщо вар*ят жене, я краще зачекаю. А в Ню Йорку ходять незважаючи на те яке світло горить зелене чи червоне. Машини женуть а народ толпою пре через дорогу. Вівці, одним словом. Я так не роблю бо сама шофер. Але хош не хош а пропустити пішохода завжди тра.
Відповідь: А как часто вы пропускаете пешеходов? Я вам взагалі всім дивуюся, як ви їздите у Львові. На проїжджій частині і машини, що маневрують з ряду в ряд, і пішоходи, що ходять де їм хочеться, і як їм хочеться. І інваліди скачуть між тим всім, або й на інвалідках ще їздять (перехрестя Стрийської і Наукової), а про маршрутки то я взагалі мовчу. Кожна спішить пасажира вхопити де попало, або ті пасажири самі вискакують посеред дороги, як тільки но маршрутка загальмувала. Коротше, львівським водіям вже нігде їзда не страшна після Львова. П.С. А пішоходів я завжди пропускаю. Бо якщо зб"єш тут пішохода, то завжди будеш винен. Навіть, якшо то чорний і перебігав тобі дорогу де попало в темноті і ти його від темноти не відрізнив.