А де всі?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем kitana, 28 лис 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Пффф...Опупея опупеоза)

• Подобається Подобається x 5
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вам просто надо бы было пообщаться с этими двумя. Если их всерьез воспринимать, то можно и обидеться...Вопрос главный, стоит ли всерьез воспринимать?

Как и все тут на форуме..Ну по сути, нет форума,не читаешь его- никаких проблем, он никак напрямую не влияет ни на чью жизнь.

PS.Мартини, ну наверное первый раз в жизни получил от вас два плюса..Надо выпить по этому по поводу за ваше здоровье.

PSS. Написал и тут же подумал..Сейчас набегут некоторые и прочитав PS обвинят Мартини в государственной измене и антиукраинской политике. Но после этих слов не смогут. :)))

Останнє редагування: 29 лис 2011
    • Подобається Подобається x 7
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Якщо я поставлю - йаду? :)

• Подобається Подобається x 4
  4. kitana

kitana Banned

Я так зрозуміла, що отримати плюс від levandivka - це опше шось надзвичайне. :)
    Нє?

• Подобається Подобається x 4
  5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Понятно, вы второй..Выставляете. А кого третьим пригласим? Полковник в бане, учтите. :))) Мартини? Вот я и думаю, зачем хорошему человеку яаду?

Осталось решить кто хороший человек или бросить на пальцах..Пусть пьет. Я и думаю, что наверное вы и есть тот хороший человек и ходить никуда не надо.И У вас уже все есть в наличии. ..Только скупую мужскую слезу пущу и все...

Останнє редагування: 30 лис 2011
    • Подобається Подобається x 1
  6. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ого! А шо був якийсь розкол?

---------- Додано в 01:48 ---------- Попередній допис був написаний в 01:45 ----------

А де той ЛДФ? Шо за примара. Дайте ссилко, будь ласка.

---------- Додано в 01:49 ---------- Попередній допис був написаний в 01:48 ----------

Вай! Вай-вай, дайте ссилко на історію розколу! Шо сі стрєсло?

---------- Додано в 02:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:49 ----------

ЛДФ я вже обнаружив. Тіки не поняв нашо та вся заваруха.

7. дозволь не погодитись

от давайте наприклад візьмем Канаду, де набір населення від виходців з Ґани до виходців з Швейцарії. І ніхто нікому на вулиці морду не б'є, ні в черзі не виматюкає. Нє, ну, якщо захотіти, то можна знайти місце де тебе можуть і підрізати, чи підстрелити; але якщо ти хочеш відпочити і затишно собі посидіти, ніхто не прийде до тебе і не плюне тобі в горня з кавою. І коли, наприклад, приходить Різдво, і я хочу його відсвяткувати у січні (в той час, як більшість Канади святкує в грудні), в колі друзів, ніхто мені не скаже: їдь в Україну, і там святкуй. Ще й на роботі вихідний дадуть :) Сама дивуюсь, як вони з таким розмаїтим складом людей, такого досягли? ну, і не тоталітарна ж країна, нє?
    Головне - бажання співжиття, і відмова від, як я вважаю, поганої звички плювати один одному в каву :)

Повертаючись до форумного життя... ЛФ у мене був першим форумом взагалі. І, я шукала в ньому те, що я знайшла на львівській каві - затишок. А нарахунок, отримати адреналіну - ЛФ завжди був його гарним постачальником. То ж я кажу: хай кожному і всім буде добре там, де вони хочуть, щоб їм було добре.
    Добре, що інтернет не має кордонів і не питає паспорта при бравзанні :)

Оля, будеш в Торонті - з мене кава :) і я тобі покажу, яким демократичним може бути різнокольорове суспільство :)

P.S. Гарний вислів: "Те, що ми говоримо про інших..." ну, далі ви всі знаєте.

от насторочила: за всі дні, що була відсутня :)

8. levandivka

Нє.
    То залежить від того, що випромінює автор/допис. :)
    Саркофаги на форумі не практикуються, але...

9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Буду в Торонто с меня цветы!:give_rose:

10. levandivka

А є вже короткий рейс через Полюс?
    ЗІ: а дєтЯм - мороженоє? В Канаді?

• Подобається Подобається x 2
  11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Не. Только через Москву.:)

12. iso

iso Well-Known Member

Думаю-не один на ЛК подумав так само, коли ви осиротили форум своїм відходом :cry:

• Подобається Подобається x 3
  13. YUST

YUST Well-Known Member

Та це я вже зрозумів.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мила Солохо,

привіт. :)

Не погоджуватись ти, звичайно, можеш, тільки у моїй цитаті є фраза:"або рівень толеранції мали всі дуже високий". Що в Канаді точно є.

Але не на Л"Д"Ф. (І я не про керівництво того форуму говорю).

Звісно, ти будеш заперечувати, і я навіть не буду дивуватись, бо "все, що ми говоримо ітд...", тобто кожен своєю міркою міряє.

Але то все дурниці. Я тебе все одно люблю. :) Фіг з ними, форумами.

Останнє редагування: 30 лис 2011
    • Подобається Подобається x 3
  15. iso

iso Well-Known Member

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

17. Кохана

Кохана LuBimaya

Наша пісня хороша....
    Мені здавалося, що вже давно треба поставити крапку в цьому питанні.

• Подобається Подобається x 5
  18. Saszko

Saszko Well-Known Member

В якому питанні? Мені тоже інтірєсно. Шо сталося. Чи це всьо так поволі непомітно — і раз! — частина форумців на іншому форумі?
    Люди, вам свої карми не жалко? Скільки років пальці свої мучили. І очі. І мозг тоже. Навєрно.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

мозг не всі. Звідти і проблєма

20. Levko

Levko Well-Known Member

Не такий, бо п.Миха нема тут...!!!:cry:
    Релігійний розділ уже давно відпочиває без нього, нажаль... :sad:

а де твій аватар? :)